منونم پس اگه یه رم 1 گیگ دیگه با مشخصات همینا که دارم بندازم تو اسلات آخری و بکنمشون 2 تا دوال چنل میشه؟2 تا دوال بهتره یا تریپل چنل؟از اونجا که مینم تریپل رو ساپورت نکرد!میتونم همین کیت تریپل رو به 2 تا دوال تبدیل کنم؟مشکلی پیش نمیاره؟
منونم پس اگه یه رم 1 گیگ دیگه با مشخصات همینا که دارم بندازم تو اسلات آخری و بکنمشون 2 تا دوال چنل میشه؟2 تا دوال بهتره یا تریپل چنل؟از اونجا که مینم تریپل رو ساپورت نکرد!میتونم همین کیت تریپل رو به 2 تا دوال تبدیل کنم؟مشکلی پیش نمیاره؟
چقدر من دیدنت را دوست دارم ؛
در خواب, در غروب, در همیشه ی هر جا
هرجایی که بتوان تو را دید, صدا کرد
و از انعکاس نامت, کیف کرد !
چقدر من, دیدن تو را دوست دارم
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black ghost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دو تا رم رو روی دو تا اسلات متفاوت (3و1) بزارین . اگر CPU-z به صورت دوال نشون داد ، یه ماژول رم با مشخصات اونی که رو سیستم نیست بگیر و روی اسلات های (4و2) ببندید .
تریپل مختصل پلتفرم 1366 بود که الان پلتفرم 1155 روی اون اومده و شما بهترین خرید رو الان دارین.
موفق باشین .
black ghost (25-07-11), Rezasam1 (25-07-11)
ممنون آقا مهرداد.ممکنه واضح تر توضیح بدی؟یه کم متوجه نشدم چی شد؟یعنی من از 3 تا ماژولی که دارم 2 تاشو استفاده کنم تو اسلات های 1و3 و یکیشو استفاده نکنم؟بعد برم 2 تا ماژوا با مشخصات متفاوت از اینا بگیرم و تو اسلات های 2و4 بذارم؟اونوقت چطور میشه؟الان مشخصات این 3 تا ماژولم ایناستDDR3 1600 MHZ 1 GIG اگه ماژول متفاوت بگیرم اثر منفی نداره؟ترجیحا ً چی بگیرم که نتیجه مثبت بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر من دیدنت را دوست دارم ؛
در خواب, در غروب, در همیشه ی هر جا
هرجایی که بتوان تو را دید, صدا کرد
و از انعکاس نامت, کیف کرد !
چقدر من, دیدن تو را دوست دارم
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black ghost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما الان سه تا رم دارین .
من می گم اول امتحان کنید ، بعد هزینه ،
خب چه جوری ؟
به اینصورت که از سه تا رمی که دارین ، دوتاش رو روی مادربرد به صورت دوآل سوار کنید . شرط دوآل شدن هم اینکه دو تا از رم ها رو در دو اسلات همسان ( همرنگ ) قرار بگیرن ، بعد با CPU-z بررسی کنید ببینید به صورت دوال نشون میده یا نه ( که به نظرم نشون میده )
اگر جواب گرفتین ، مشخصات رم رو که در بالا بیان کردید رو به خاطر بسپارین و یکی هم مثل همون بگیرین و در اسلاتهای خالی اضافه کنید .
black ghost (26-07-11), nima_hl (27-07-11), Rezasam1 (27-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks