پاسخ: تبادل نظر در مورد بهترین نرم افزار آنتی ویروس
نقل قول:
بیت دفند کرک شده سریع شناسائی میشه .
منظورتون اينه كه هنگام آپديت سريع شناسايي مي شه؟:1. (26):
=========
دوستان خواهشا همه تو نظرسنجي شركت كنن از 1200 نفر بازديد فقط 40 نفر راي دادند.:wink:
=========
هيچ آنتي ويروسي مثل NOD32 اينقدر كرك نداره و آپديت كردن اونم خيلي ساده است.
Avira هم به راحتي آپديت ميشه و فايل هاي Database اون تو اين آدرس با پسوند VDF وجود داره:
X:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite
:11():
نقل قول:
من از mcafee 8.5 enterprise استفاده می کنم که پچ و اپ دیتش را به راحتی میشه گرفت .
در مورد فایروال comodo را به دوستان پیشنهاد می کنم.
MCafee كه منو خيلي اذيت كرده و زياد خوشم ازش نمياد.(واسه شما ويروس هاي جديد رو مي گيره؟)
در مورد فايروال منم تو بالا پيشنهادش رو دادم:
نقل قول:
يه Firewall قدرتمتدي هست به Comodo Firewall كه خيلي برنامه سبك و ايمني هست. (اونايي كه با ZoneAlarm مشكل دارند پيشنهاد مي كنم يه بار نصبش كنند.:great:)
ازش خيلي راضيم :love:
======================
ويروس اوباما هم اومده كه خيلي مخربه مواظب باشيد .
======================
Avira رو ميتونيد به طور دستي هم آپديت كنيد.
اول آخرين فايل هاي Update رو از آدرس Avira بگيريد:
کد:
http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip
اين فايل مربوط به Version: 7.01.00.60 و تاريخ 10 Nov 2008 هست. (البته الان وگرنه اين فايل هر روز Update ميشه)
تو پنجره AVira در قسمت Menu Bar روي Update بريد و گزينه Manual Update رو انتخاب كنيد.و آدرس فايل رو بديد.
به همين راحتي Avira سريع Update شد.
=====================
كساني كه از DialUp استفاده مي كنن ميتونن اين فايل رو تو كافي نت دانلود و Avira رو Update كنن :lol:
:11():
در مورد mcafee حتما باید پچ 6 را نصب کنید تا ویروسها و تروجانهای جدید را بشناسه در کل کار انتی اسپای را با پچ 6 انجام میده.
بله تو موقع اپ دیت سریع نسخه کرک شده شناسائی میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در حال حاضر کدامیک از تولید کننده های آنتی ویروس نسخه های 64 بیتی عرضه کرده اند
من از NOD و Bitdefender خبر دارم که ورژن 64 بیتی دارند
نقل قول:
در حال حاضر کدامیک از تولید کننده های آنتی ویروس نسخه های 64 بیتی عرضه کرده اند
من از NOD و Bitdefender خبر دارم که ورژن 64 بیتی دارند
در حال حاظر Avira هم نسخه 64bit ي داره :cool:
نقل قول:
دوست عزیز
لطفا نظرات کارشناسی اینطوری مطرح ننمایید:whistle:
بنده مدتهاست آنتی ویروس های مختلف را با لایسنس خریداری میکردم و بعد از تست اکثراونها
تنها Bitdefender InternetSecurity بود که توانست منرا راضی بگرداند.
افت سرعت بشرطی که دارای یک سیستم ضعیف باشید، احساس میکنید اما با پردازنده های
چند هسته ایی اصلا مشکلی ندارد، اگر حافظه درستی داشته باشید که دیگر اصلا مشکلی
نخواهید داشت.:1. (23):
نقل قول:
به Bit Defender ي كه يكي از بهترين هاي جهان هست نبايد اين طوري حرف بزني (اميدوارم منظورتون نسخه 2009 نبوده باشه.:1. (26): )
دروود
دوست گرامی،بنده تنها تجربیات خودم رو و با توجه به گواههای که دیده ام بیان می کنم!نه نظر کارشناسانه!!!
بنده هم از بیشتر آنتی ویروسها استفاده کرده ام(اما نه با لایسنس!)
نقل قول:
در خصوص هوش مصونعی و قدرتش کافی است به نتایج مسابقات و آزمایشاتی که توسط موسسات
تحقیقاتی روی آنتی ویروس ها انجام میشود، نگاهی بیندازید تا ببینید در این دو سه سال همیشه
مقام اول را در اختیار داشته است:1. (26):
کاسپر اسکای را هیچ وقت قبول ندارم، قدرتش را زیر سئوال نمیبرم اما همیشه مشکل هنگ شدن
با آنرا داشتم:1. (28):
در کل برای سیستم های معمولی برای اینکه مشکلی نداشته باشند، همیشه یک آنتی ویروس
Nod32 که روزانه آپدیت میشود را بهمراه فایروال Outpost (که همه چی شبکه را نشون میدهد)
نصب میکنم.
درسته اين جا بر اساس تجربيات و مستندات حرف مي زنيم ولي شما از كجا فهميديد:
و همچنين:
اين حرفاتون زياد درست از آب در نمياد. اگه چيزي مي دوني بگو تا بشنويم
از نگر هوش مصنوعی(البته من با بیت دیفند 2009 نسخه بتا کار کردم ،هنوز فرصت تست نسخه فول رو نداشتم!)
که بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای هم رده خودش هست!
من هم سی پی یو سیستمم 2 هسته ای هست(4800+)اما شورختانه در تمام اسکنهایی که از سیستم می کردم با این آنتی ویروس،به شدت سرعت پایین می آمد!
بر اساس نتایج تست موسسه AV-comparative در ماه آگوست(on-demand)،بیت دیفندر موفق به دریافت گواهی Advanced شناسایی 96.5 درصد از ویروسهای ویندوزی،و کسپر با شناساییه 99.1 درصد از ویروسهای ویندوزی،موفق به دریافت نشان Advanced+ گردیده است!
همانطور که مشاهده می فرمایید،کسپرسکی از بیت دیفندر در مقام بالاتری قرار دارد،
همچنین بر اساس آزمون AV-Test (از وبگاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دیفندر 2009 ،با شناسایی بیش از 85 درصد از جاسوس افزارها،و کسپر با شناساییه بیش از 98درصد از جاسوس افزارها،همچنین کسپر در مقام بالاتری نسبت به بیت دیفندر قرار دارد!
من هم به شخصه،از بیت دیفندر به هیچ وجه راضی نبوده ام،سرعت پایین در اسکن،تعداد خطای زیاد(نسبت به کسپر)و و و و ....
نقل قول:
از نگر هوش مصنوعی(البته من با بیت دیفند 2009 نسخه بتا کار کردم ،هنوز فرصت تست نسخه فول رو نداشتم!)
که بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای هم رده خودش هست!
من هم سی پی یو سیستمم 2 هسته ای هست(4800+)اما شورختانه در تمام اسکنهایی که از سیستم می کردم با این آنتی ویروس،به شدت سرعت پایین می آمد!
بر اساس نتایج تست موسسه AV-comparative در ماه آگوست(on-demand)،بیت دیفندر موفق به دریافت گواهی Advanced شناسایی 96.5 درصد از ویروسهای ویندوزی،و کسپر با شناساییه 99.1 درصد از ویروسهای ویندوزی،موفق به دریافت نشان Advanced+ گردیده است!
همانطور که مشاهده می فرمایید،کسپرسکی از بیت دیفندر در مقام بالاتری قرار دارد،
همچنین بر اساس آزمون AV-Test (از وبگاه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دیفندر 2009 ،با شناسایی بیش از 85 درصد از جاسوس افزارها،و کسپر با شناساییه بیش از 98درصد از جاسوس افزارها،همچنین کسپر در مقام بالاتری نسبت به بیت دیفندر قرار دارد!
من هم به شخصه،از بیت دیفندر به هیچ وجه راضی نبوده ام،سرعت پایین در اسکن،تعداد خطای زیاد(نسبت به کسپر)و و و و ....
از وظايف ما احترام به نظر دوستان است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بر اساس تست سايت AV-comparative كه در :
کد:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=112815
موجود هست. Bit Defender از KIS پايين تر قرار گرفته است.
اما نگاه كنيد KIS در مقام ششم قرار داره. بنابر اين هنوز آنتي ويروس هاي بهتري وجود دارند
كه از اونا استفاده نكرده ايم. من هميشه به دوستان Avira رو سفارش مي كردم و خوشبختانه
Avira در جهان حرف اول و آخر رو ميزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](شما هم بهتره از Avira استفاده كنيد چون Scan Rate ش از KIS هم بيشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
من یک چیز جالب کشف کردم !!!
یکی از دوستانم از پارسال همین موقعه تا همین حالا با سیمانتک آپدیت شده کار میکرد هیچ ویروسی نگرفته بود ولی به محض اینکه ناد 32 رو نصب کرد و با آپدیت همین امروز خیلی راحت سیستمش ویروسی شد ! یک مشتری براش آمد (خدمات نرم افزاری داره ) که اطلاعاتی رو میخواست پرینت بگیره در فلش دیسکش یک ویروس خطرناک بود که به راحتی وارد سیستم شد و حدود 4 گیگ فایل ازش پاک کرد (و بسیاری تغییرات خطرناک که موجب شد ویندوز خراب بشه ) و بعد از نصب ویندوز جدید : >>>>>
و جالب تر از این اینه که بعد از نصب سیمانتک با آپدیت 2007 تونسته بود اون ویروس رو بشناسه :1. (27):
خلاصه منم که اعتماد خیلی زیادی به ناد داشتم دیگه هیچ اعتمادی برام نمونده چون یکی از فامیل هامون هم همین بلا با ناد 32 سرش اومده بود .