پاسخ: تبادل نظر در مورد بهترین نرم افزار آنتی ویروس
[quote=Ali™;115022]سلام برادر :1. (21):
منم خودم مدتي NOD32 و Avira رو با هم رو سيستم داشتم ولي بعد از مدتي ديدم كه Avira خودش به تنهايي هر چي ويروس كه هست رو مي گيره و NOD32 هيچ كارايي واسم نداره. (و اين طور شد كه Uninstall ش كردم!)
فكر كنم تو يه تاپيك كه قبلا زده بودي اين روش رو توضيح دادم!(تو فروم خودت پيداش كن!)
برو سايت Avira.com و كلمه ivdf_fusebundle_nt_en.zip رو سرچ كن. (اين همون فايل آپديته!)
امیدوارم این چتر ما هم زیر این باران ویروس ها باز بشه ...پیدا کردم فیال رو اما تاپیک رو که بهم گفته بودی رو هر چی گشتم پیدا نکردم...
رساتی این جا هم من یه avira دیم نظرت در مورد این چیه؟؟؟؟َبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (26)::give_rose:
[quote=rohham66;115039]
نقل قول:
سلام برادر :1. (21):
منم خودم مدتي NOD32 و Avira رو با هم رو سيستم داشتم ولي بعد از مدتي ديدم كه Avira خودش به تنهايي هر چي ويروس كه هست رو مي گيره و NOD32 هيچ كارايي واسم نداره. (و اين طور شد كه Uninstall ش كردم!)
فكر كنم تو يه تاپيك كه قبلا زده بودي اين روش رو توضيح دادم!(تو فروم خودت پيداش كن!)
برو سايت Avira.com و كلمه ivdf_fusebundle_nt_en.zip رو سرچ كن. (اين همون فايل آپديته!)
امیدوارم این چتر ما هم زیر این باران ویروس ها باز بشه ...پیدا کردم فیال رو اما تاپیک رو که بهم گفته بودی رو هر چی گشتم پیدا نکردم...
رساتی این جا هم من یه avira دیم نظرت در مورد این چیه؟؟؟؟َ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:1. (26)::give_rose:
این همون تاپیکه:
کد:
http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=114304&postcount=3
اینم لینک vdf_fusebundle_nt_en.zip :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
[quote=Ali™;115083]قربان دستت من یه فیل دیگر و دیشب گذاشته بودم دانلود شده بود...حجمشم 26 مگ بود...اسمشم workstation خ از این حرفاس...نم دونم چرا این اسم که می گی رو می زنم پیدا نمی کنم...اما الآن که خودت لینک می دی میاد...من رفتهم دنبالش اینو دان کرده بدم که ظاهراً اشتباه بوده...دستت درد نکنه بازم...ممنونم ازت...:give_rose::love:
علی آقا همه ی مخلوقات جهان دست به دست و پا به پا شدند تا چتر برای من کارنکنه...رفتم آن ایستال کردم چترم رو..باز نصب کردم...مراحلی که گفتی رو اومم انجام بدم...فایل مربوطه رو دانلود کردم ...اما نمی شه انگار...فیال که دانلود کردم بار نمی شه با رر!!!!!می زنه مشکل داره...رفتم ریپیر کنم بازم نشد....یعنی چی آخه....؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی کپی پیست اصلاً می گه منو بیخیال...آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد هر روز باید همین 19 مگ رو دانلود کرد؟؟؟؟کمرمون می شکنه که...ترافیک یه ماه رو باید بدیو چتر باز کنیم...حالا باز بشه اونو یه کاریش می کنیم........:wink::give_rose:
نقل قول:
علی آقا همه ی مخلوقات جهان دست به دست و پا به پا شدند تا چتر برای من کارنکنه...رفتم آن ایستال کردم چترم رو..باز نصب کردم...مراحلی که گفتی رو اومم انجام بدم...فایل مربوطه رو دانلود کردم ...اما نمی شه انگار...فیال که دانلود کردم بار نمی شه با رر!!!!!می زنه مشکل داره...رفتم ریپیر کنم بازم نشد....یعنی چی آخه....؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی کپی پیست اصلاً می گه منو بیخیال...آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد هر روز باید همین 19 مگ رو دانلود کرد؟؟؟؟کمرمون می شکنه که...ترافیک یه ماه رو باید بدیو چتر باز کنیم...حالا باز بشه اونو یه کاریش می کنیم........:wink::give_rose:
به خاطر اين Error ميده كه احتمالا با حالت safe Mode بالا نميومدي!
اين فايل رو هر يه ماه يك بار بگير تا مجبور نشي همش دانلود كني. (يعني هر 1 ماه يه بار آپديتش كن!)
روش كامل رو تو تاپيكي كه بالا ذكر كردم زدم. الان كامل AVIRA رو Uninstall كن و دوباره نصب كن!
====================
اين روش هم هست:
تو پنجره Avira كليد F8 رو بزن. تو پنجره باز شده روي Expert Mode كليك كن.برو قسمت General<Update بعد تو
3 گزينه اي كه هست آخري رو انتخاب كن.( Do Not Download Product Updates )
فكر كنم ديگه با آپديت AVIRA بعد از Restart شدن كامپيوتر ديگه چترت بسته نميشه.
چون سرعت اينترنتم پايينه تا به حال امتحان نكردم و نمي دونم واست جواب ميده!
يه بار امتحان كن و نتيجه رو اعلام كن :great:
:give_rose:
نقل قول:
به خاطر اين Error ميده كه احتمالا با حالت safe Mode بالا نميومدي!
اين فايل رو هر يه ماه يك بار بگير تا مجبور نشي همش دانلود كني. (يعني هر 1 ماه يه بار آپديتش كن!)
روش كامل رو تو تاپيكي كه بالا ذكر كردم زدم. الان كامل AVIRA رو Uninstall كن و دوباره نصب كن!
====================
اين روش هم هست:
تو پنجره Avira كليد F8 رو بزن. تو پنجره باز شده روي Expert Mode كليك كن.برو قسمت General<Update بعد تو
3 گزينه اي كه هست آخري رو انتخاب كن.( Do Not Download Product Updates )
فكر كنم ديگه با آپديت AVIRA بعد از Restart شدن كامپيوتر ديگه چترت بسته نميشه.
چون سرعت اينترنتم پايينه تا به حال امتحان نكردم و نمي دونم واست جواب ميده!
يه بار امتحان كن و نتيجه رو اعلام كن :great:
:give_rose:
کار به این جا ها نکشید..اتفاقاً تو safe هم اومدم بالا error داد اما با تلاش های بسیار تونستمریبیلد کنم این فایل زیپ رو و گپی و این بحثا تو سیف مود اما آب از آب تکون نخورد...می دونی چتر باز که هست اما آپ نمی شه دیگه......بازم ممنون از راهنماییهات...بازم یه بار دیگه برای بار سوم آن اینستال می کنم شاید فرجی بشه...:great::give_rose:
پاسخ : تبادل نظر در مورد بهترین نرم افزار آنتی ویروس
من یه آنتی ویروس میخوام که بویی از آنتی ویروس بودن برده باشه !!!!
ناد 32 که تو این تاپیک بیشترین رای رو آورده بدترین هست ( چون چندین بار توسط همین آنتی ویروس حتی با آپدت روز سیستمم بدترین ویروس هارو گرفته و گلابی تشریف داشته اند این حاج آقا ناد 32 :1. (38): )
حالا نظر خودم بین این 3 تا هست که نمیدونم کدوم رو دانلود کنم و استفاده کنم ( میخوام هر چی ویروس هست رو شناسایی کنه و سیستمم رو نجات بده از دست این ویروس ها که الان در سیستم من مشغول فعالیت هستند !!! :1. (27): )
با تشکر.
Just Avira_Premium_Security_Suite_8.X.X.XXX
دوستان بد نیست یه نگاه هم به این جا بندازید:
البته هنوز وقت نکردم که مطالب رو آپدیت کنم :1. (38):
دوستان Eset Esmart Security 4 هم اومده (البته 2 ماهی هست و در مراحل Beta به سر میبره!). آنتی ویروس خیلی خوبیه. دارم تستش می کنم. فعلا واسه من هر ویروسی که بوده گرفته و نابود کرده است.
کسی نظری راجع به این آنتی ویروس نداره؟!! :wink: