پاسخ: تبادل نظر در مورد بهترین نرم افزار آنتی ویروس
چرا تاپیک خوابیده!!!
دوستان چرا Eset Smart Security 3.0.672.0 بعضی از فایل های DLL رو الکی ویروس شناسایی می کنه؟؟:gasp:
============
من این Avira خیلی اذیتم می کنه مثلا وقتی تو Memory Flash خودم 200 تا ویروس هست با Avira که Scan می کنم مجبورم که صفحه کذایی Interactive رو که چند مورد داره همش (در حدود 200 بار :1. (28):) Ok کنم.
تو Configure هم رفتم و تنظیمش کردم ولی تاثیری نداشت. حالا چکار کنم؟؟:1. (40):
===========
تاپیک با وجود استقبال بالا هنوز مهم نشده! (به نظرم باید مهم بشه چون خیلی مفیده. مدیران محترم لطف کنن )
سلام :
تو نسخه نود32 که با تنظيماتش ، خودت مي توني پاک کردن يا حبس کردن يا نابود کردن ويروس رو انجام بدي ...
يکي از خوبي هاي نود 32 اين هست که به محض اينکه مثلا بخواهي يک فلش ويروسي رو بازکني با پنجره اي
که حاوي پيام خطر و آدرس فايل ويروسي هست مواجه مي شي ...
شايد اشتباه کنم ، ولي ميگن ماکروسافت تو ويندوز اکس پي پسوند فايل هاي ويندوز رو از exe به DLL تغيير
داده تا در مواجه با ويروس کمتر آسيب ببينند ...
يکي ديگر از خوبي هاي نود سرعت اسکن فايل هاست ...
يکي ديگر از خوبي هاي ديگرش آپ ديت مختصر و مفيدي هست که در بدترين حالت 10 دقيقه طول مي کشه که
اون هم زماني اتفاق مي افته که تازه نصبش کني و فايل آپ ديتش رو تو فيل هاش کپي کني ...
راستي شايد گفتن اين مطلب خالي از لطف نباشه :
در نود 32 نسخه 3 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در نود 32 نسخه 2 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Program Files\ESET\Updfiles
هميشه هم سعي کنيد از نسخه کامل يک آنتي ويروس استفاده کنيد نه رايگان و آزمايشي
بد نیست با توجه به صجبت های نوید جان یه مقایسه ای داشته باشیم. یعنی NOD32 VS AVIRA
خودم هر دو آنتی ویروس رو سیستمم الان نصب هست.:yes:
نقل قول:
تو نسخه نود32 که با تنظيماتش ، خودت مي توني پاک کردن يا حبس کردن يا نابود کردن ويروس رو انجام بدي ...
Avira این مورد رو با گزینه های بسیار پیشرفته تر داره!
نقل قول:
يکي از خوبي هاي نود 32 اين هست که به محض اينکه مثلا بخواهي يک فلش ويروسي رو بازکني با پنجره اي
که حاوي پيام خطر و آدرس فايل ويروسي هست مواجه مي شي ...
جالبه Avira وقتی My Computer رو باز می کنی ویروس AutoRun رو شناسایی می کنه چه برسه به Flash باز کردن :gasp:
نقل قول:
يکي ديگر از خوبي هاي نود سرعت اسکن فايل هاست ...
بد نیست Avira رو نصب کنی و سرعتش رو با Nod32 مقایسه کنی :great: (نتیجه قابل حدسه Avira سرعتش بالاتره )
نقل قول:
يکي ديگر از خوبي هاي ديگرش آپ ديت مختصر و مفيدي هست که در بدترين حالت 10 دقيقه طول مي کشه که
اون هم زماني اتفاق مي افته که تازه نصبش کني و فايل آپ ديتش رو تو فيل هاش کپي کني ...
تا به حال Avira رو آپدیت نکردم! چون هر ویروسی که داشتم شناسایی کرده!:wink:
نقل قول:
در نود 32 نسخه 3 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در نود 32 نسخه 2 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Program Files\ESET\Updfiles
برای این مورد بحث و جدال های زیادی هست و بعضی ها معتقدند که Database Center اون تو مسیر نصب آنتی ویروس هست و اون فایل های که تو پوشه Updfiles هستند فقط یه مشت Temp بیشتر نیستند!!
البته خودم هنوز شک دارم که Database Center این آنتی ویروس کجاست؟؟
نقل قول:
هميشه هم سعي کنيد از نسخه کامل يک آنتي ويروس استفاده کنيد نه رايگان و آزمايشي
ما که قانون CopyRight نداریم و از این نظر مشکلی نیست :1. (38):
با تشکر :11():
من بیت دیفندر رو نصب کردم از لحاظ کامل بودن عالی بود عالییییییی...اما خیلی سرعت رو می گرفت چه تو نت چه تو حالت عادی...اما خوب بود...!!!حالا مب خوام عوض کنم...اینارو دارم یه پیشنها بدید لطفاً که رو ویستا 64 نصب کنم مرسی!:
ANTIVIRUS:
1.norton
2.Bitdefender
3.avira
4.nod32
5.mc afee
internet security:
kasper2009
kasper 7
eset buisnes
syantec
zone alarm
ممنون می شم زودتر کمک بدین
nod32 برای 64 بیت از نظر شخصی من بهتر هست .
سلام :
علي جان اين ها رو گفتي ... گردن ما از مو نازکتر !
ولي يک چيز رو يادت رفت بگي ...
Avira کجاي تست آنتي ويروس هاي جهان هست ؟!
NOD32 کجاي تست انتي ويروس هاي جهان هست !
سرعت اسکن nod32 خیلی مهمه مخصوصا با هاردهای با ظرفیت بالا این روزها . به نظر من خیلی سایلنته یعنی سرعت سیستم رو خفه نمیکنه . AVAST و NOD32 اولین ضد ویروس هائی بودند که تو ویستا درست کار میکردن سازگاری خوبی دارد .
یک برنامه 2 مگی هم هست به نام REMOVEIT اون هم حتما دان و نصب کنید . به نظرم به عنوان یک ویروس یاب ذخیره میتونه خوب باشه . چون واقعا کمک میکنه .
سلام
راستي پيرو فرمايشات بهادر عزيز
سايت انتي ويروس ايمن که سازنده ويروس کش ايراني هست يک آنتي ويروس با قابليت محدود به اسکن
رو روي سايتش بصورت رايگان ميده
من قبلا دانلود کردم ولي خيلي جالب هست که بعد ازگذشت حداقل 6 ماه از دانلودم هنوز جديدترين ويروس ها رو
شناسايي مي کنه
به نظر من پول داشتيد حتما 9 هزار تومان بدهيد نسخه سيمرغ ايمن رو بخريد
سرعتش هم حرف نداره
ایمن ویروس های رایج موجود تو ایران رو خوب شناسائی میکنه . ولی مطمئن نیستم تو 64 بیتی درست کار کنه . ولی در کنار نود32 میتونه مفید باشه .
سلام :
اين هم سايت شرکت ايمن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لينک آنتي ويروس هاي رايگان ايمن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]