علی جان منظورت از هیچ مشکلی ندارم چیه یعنی شما هیچ نرم افزار امنیتی نداری؟نقل قول:
Printable View
علی جان منظورت از هیچ مشکلی ندارم چیه یعنی شما هیچ نرم افزار امنیتی نداری؟نقل قول:
درسته . من خودم ویروس ها رو به راحتی حذف کردن پست ها Soft Delete می کنم :lol:نقل قول:
آنتی ویروس اعصاب خورد کن هست و واسه من بی دلیل ! البته روزانه تا دلت بخواد فلش ویروسی وصل می کنم به سیستم ولی ویروس نمی گیرم :lol:
واقعاً جالب بود علي جان ولي حتماً يه ويروس كشي بكن:lol:نقل قول:
علي جان شما چطور اين كار رو انجام مي ديد . يعني به تاثيرات ويروسهاي مختلف در ريجستري ويندوز و يا ساير قسمتهاي سيستم عامل تسلط كامل داريد و يا از لينوكس استفاده مي كنيدنقل قول:
با تشكر
سلام
به تازگی مادربورد MSI تهیه نموده ام ! :1. (35): 785g e53 و در داخل سی دی مربوطه یک نسخه انتی ویروس نورتون کشف نمودم.
این نورتونه پولی بوده خواستن یه حالی بدهند یا اینکه نه مجانیه ؟
قابلیت اپدیت گویا دارد . پس یعنی پولیه و مفتی صاحب یه انتی ویروس اورژینال شدیم ؟ از لحاظ تکنیکالی در چه سطحیه ؟ توانایی کشف و خنثی سازی همه نوع ویرویسی رو دارد یا نه؟
تنک یو وری ماچ !:great:
سلام ...
من خودم الان از Win 7 استفاده می کنم. (و مرحوم Ubuntu را هم استفاده می کردم ولی خوشم نیومد پارتیشن هاش رو حذف کردم ! :lol: )
در مورد حملات اینترنتی همون طور که می دونید Win 7 و Firefox پیشرفت داشتن و از این نظر زیاد تهدید نمی شم. (مخصوصا این که الان از Dial-Up هم استفاده می کنم ! )
ولی در مورد ویروس هایی که تو فلش هست دو کار انجام میدم :
- AutoRun رو به طور کامل غیر فعال کردم.
- به صورت دستی فایل های autorun.inf و RECYCLER رو حذف می کنم.
- فایل های مشکوک هم به هیچ وجه باز نمی کنم !
- فایل های ویروس هم به نظرم خیلی مشخص هستند. معمولا اسمی نامتعارف، حجمی پایین، و به صورت System ی هستند.
البته گاهی ویروس ها به فایل های بزرگ اجرایی (مثلا فایل یک برنامه مثل Adobe Reader) می چسبند و به نظرم در این موارد تنها یک آنتی ویروس خوب می تونه جلوی فاجعه رو بگیره ! :Love-PCN~!:
اون معمولاً یک نسخه 30 روزه هست و تا اونجایی که می دونم به ایران آپ دیت ها رو نمی ده شما هم به جای نورتون بهتره از Avira یا Kasper 2010 و یا Nod 32 استفاده کنی.نقل قول:
سلام.من از آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم وآخرین آپدیتشم دارم،ولی یه ویروسی توی سیستمم هست که nod نمیتونه بگیرش.اسمه ویروسه هست$$.jetTHM$$.cach
آیا این ویروس خطرناک هست؟وچطوری میشه گرفتش؟با تشکر
دوست عزیز مطمئن نیستم ولی فکر نکنم این چیزی که شما گفتی ویروس باشه.نقل قول:
سلام.پس این چیه؟حالت مخفی داره ومعمولا وقتی یه فایل صوتی یا تصویری اجرا میکنم پیداش میشه.نقل قول: