تست ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید :
از سمت چپ یعنی قسمتMain Menu نوع تست رو انتخاب کنید ! :cool:
Printable View
تست ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید :
از سمت چپ یعنی قسمتMain Menu نوع تست رو انتخاب کنید ! :cool:
top ten که هنوزم بیت دیفندر رو اول میدونه!!!
سلام.من از km playerو jetaudio استفاده میکنم.نقل قول:
دوست من شما اگر میتونی یک کاری بکن،شما اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنی بر روی پردازی که میگی در Task manger وجود داره برو و بر روی اون کلیک راست بکن و بعد گزینه Open file location رو انتخاب کن و ببین در چه مسیری اون فایل وجو داره و اگر تونستی اون فایل رو کپی کن وبرای من اینجا آپلود کن تا برات چکش کنم تا به یک نتیجه ای برسیم.نقل قول:
دوستان بنظر من نوع آنتی ویروس در درجه دوم یا سوم اهمیت قرار داره در درجه اول توانایی کار با اون نرم افزار و اهمیت به آپدیت کردن اون و همینطور اسکن کردن سیستم در زمانهای مشخص و توجه به گشت و گزار در اینترنت خیلی مهم تر هست شاید باورتون نشه که من از سیستمی که بر روی اون کسپر اسکی 2010 نسخه اینترنت سکیوریتی نصب بوده و لایسنس دار هم بود 11 ویروس گیر آوردم خب این یعنی چی والبته من از موارد بالا زیاد داشتم.نقل قول:
شما اسم بازی و اسم فایل اجرایش رو بگو خودم میگردم پیدا میکنم برات ! :great:
سلام.روی سیستم من xp نصبه.حالا باید چکار کنم؟نقل قول:
دوست من من خیلی وقت هست که با XP خدا نگهداری کردم ولی تا اونجایی که میدونم در XP این قابلیت وجود نداره ولی شما یک کاری بکن و از طریق Search دنبال اون بگرد گیر آوردی فشرده کن و برام آپ کن به احتمال زیاد پیدا می کنی فقط در هنگام جستجو دنبال فایل های مخفی هم بگرد.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]سلام.این هم فایل پیوست شدهنقل قول:
نقل قول:
دوست من این فایل هیچ مشکلی نداره و اگر اشتباه نکنم از فایلهای نرم افزار Jet Audio هست و مربوط به Caching اون نرم افزار هست شما بدون هیچ نگرانی با سیستمت کار کن هیچ مشکلی از لحاظ ویروسی نداری.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]