پاسخ: تبادل نظر در مورد بهترین نرم افزار آنتی ویروس
با سلام...
فکر می کنم استفاده ی هم زمان از Zone Alarm Pro 7.0.473 و Eset AntiVirus 3.0.672 می تونه امنیت هر سیستمی رو تامین کنه...
با توجه به این که هیچ مشکلی هم با هم ندارن...
در ویستا هم به راحتی از امنیت هردو می تونید استفاده کنید...:great:
یا حق...:11():
نقل قول:
من بیت دیفندر رو نصب کردم از لحاظ کامل بودن عالی بود عالییییییی...اما خیلی سرعت رو می گرفت چه تو نت چه تو حالت عادی...اما خوب بود...!!!حالا مب خوام عوض کنم...اینارو دارم یه پیشنها بدید لطفاً که رو ویستا 64 نصب کنم مرسی!:
ANTIVIRUS:
1.norton
2.Bitdefender
3.avira
4.nod32
5.mc afee
internet security:
kasper2009
kasper 7
eset buisnes
syantec
zone alarm
ممنون می شم زودتر کمک بدین
دوست عزيز نسخه 64bit از Eset Smart Security خيلي خوب روي ويستا كار مي كنه و سرعتش بالاست. ميتوني
ضمن اينكه Eset Smart Security داري Avira رو هم نصب كني. (هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه :1. (40):)
نقل قول:
سلام :
علي جان اين ها رو گفتي ... گردن ما از مو نازکتر !
ولي يک چيز رو يادت رفت بگي ...
Avira کجاي تست آنتي ويروس هاي جهان هست ؟!
NOD32 کجاي تست انتي ويروس هاي جهان هست !
متاسفانه Avira جز آنتي ويروس هايي هست كه زياد شناخته شده نيست. (تو ايران كه 90% نمي شناسنش)
تست هم زياد ديدم اكثرا Avira رو تو تست نذاشته بودند. اگه تستي از Avira و مقايسه اون داري بذار تا محظوظ بشيم :1. (26):
نقل قول:
AVAST و NOD32 اولین ضد ویروس هائی بودند که تو ویستا درست کار میکردن سازگاری خوبی دارد .
من تمام آنتي ويروس ها رو نصب و امتحان كردم ولي هيج كدوم به اندازه McAfee VirusScan و Avast اعصابمو خورد نكردند. به همين خاطر Avast رو جز نظر سنجي نذاشتم :1. (38): (I Hate Avast)
نقل قول:
با سلام...
فکر می کنم استفاده ی هم زمان از Zone Alarm Pro 7.0.473 و Eset AntiVirus 3.0.672 می تونه امنیت هر سیستمی رو تامین کنه...
با توجه به این که هیچ مشکلی هم با هم ندارن...
در ویستا هم به راحتی از امنیت هردو می تونید استفاده کنید...:great:
یا حق...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب ميايم Eset Smart Security رو نصب مي كنيم كه Firewall هم داره!! نظر من نصب ZoneAlarm AntiSpyware هست چون اكثر سيستم ها در مقابل Spyware ها ايمن نيستند. (Eset smart Security كه اصلا بخش Spyware ش خوب كار نمي كنه.:1. (27):)
يه Firewall قدرتمتدي هست به Comodo Firewall كه خيلي برنامه سبك و ايمني هست. (اونايي كه با ZoneAlarm مشكل دارند پيشنهاد مي كنم يه بار نصبش كنند.:great:)
از نظر شناسايي BackDoor و application هاي آلوده برنامه Spyware Doctor از همه برنامه ها بهتر عمل مي كنه.
سپاس :11():
دروود
KIS2009 از هر نظر برترین امنیت رو برای سیستمها میتونه اجرا کنه!اما اگر بنا بر آنتی ویروس به تنهایی باشه،باز هم KAV2009 رو ترجیه میدم!
نقل قول:
سلام.دوستان شکی راه ندید که هم از نظر قدرت و هم سرعت و هم دقت BitDefender یکی از بهترین هاست.
این رو هم فقط از طریق نصب کردن اون خواهید فهمید.در موقع اسکن با نود و یا آنتی ویروس های دیگه تعداد زیادی
از فایلها اسکن نمیشن.مثلا در یک اسکن شاید حدود 50 فایل not scanned بمونند اما با بین دیفندر اینطور نیست.
البته بگذریم از فایل هایی که پسورد پراتکتد هستند که امکان اسکن آنها وجود ندارد.و خیلی امکانات دیگه که میتونین
بعد از نصب اونهاور ببینید.مثلا game mode و...
فقط یک بار امتحان کنید.قول میدم پشیمون نشید.
دروود
اتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه،ونیز تعداد فایلهای اسکن نشده در بیت،بسیار بیشتر از ناد و یا کسپر هست!
هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست،میمونه دیتابیس،که آپدیت اونهم درایران سالها طول میکشه!!!
نقل قول:
دروود
اتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه،ونیز تعداد فایلهای اسکن نشده در بیت،بسیار بیشتر از ناد و یا کسپر هست!
هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست،میمونه دیتابیس،که آپدیت اونهم درایران سالها طول میکشه!!!
دوست عزیز
لطفا نظرات کارشناسی اینطوری مطرح ننمایید:whistle:
بنده مدتهاست آنتی ویروس های مختلف را با لایسنس خریداری میکردم و بعد از تست اکثراونها
تنها Bitdefender InternetSecurity بود که توانست منرا راضی بگرداند.
افت سرعت بشرطی که دارای یک سیستم ضعیف باشید، احساس میکنید اما با پردازنده های
چند هسته ایی اصلا مشکلی ندارد، اگر حافظه درستی داشته باشید که دیگر اصلا مشکلی
نخواهید داشت.:1. (23):
در خصوص هوش مصونعی و قدرتش کافی است به نتایج مسابقات و آزمایشاتی که توسط موسسات
تحقیقاتی روی آنتی ویروس ها انجام میشود، نگاهی بیندازید تا ببینید در این دو سه سال همیشه
مقام اول را در اختیار داشته است:1. (26):
کاسپر اسکای را هیچ وقت قبول ندارم، قدرتش را زیر سئوال نمیبرم اما همیشه مشکل هنگ شدن
با آنرا داشتم:1. (28):
در کل برای سیستم های معمولی برای اینکه مشکلی نداشته باشند، همیشه یک آنتی ویروس
Nod32 که روزانه آپدیت میشود را بهمراه فایروال Outpost (که همه چی شبکه را نشون میدهد)
نصب میکنم.
در خصوص Outpost باید بگویم از قویترین فایروال هاست که ZoneAlarm هرگز به پای آن نخواهد رسید:1. (26):
نقل قول:
PC Cillin تو لیست نیست !
شما PC Cllin ي كه اصلا هيچ نسخه اي بروز به بيرون نميده رو آنتي ويروس حساب مي كني؟:wink:
اسم بردن آنتي ويروس خيلي راحته ولي من اونايي رو كه Top بودن گذاشتم.(آنتي ويروس هايي مثل Tookit و I Love You هم هستند ولي كي استفاده مي كنه)
به هر حال بنا به درخواست دوستان Avast و PC Cilin هم بزودي اضافه مي شود :1. (1):
نقل قول:
دروود
به Bit Defender ي كه يكي از بهترين هاي جهان هست نبايد اين طوري حرف بزني (اميدوارم منظورتون نسخه 2009 نبوده باشه.:1. (26): )
درسته اين جا بر اساس تجربيات و مستندات حرف مي زنيم ولي شما از كجا فهميديد:
نقل قول:
هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست
و همچنين:
نقل قول:
اتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه
اين حرفاتون زياد درست از آب در نمياد. اگه چيزي مي دوني بگو تا بشنويم :great:
:11():
من از mcafee 8.5 enterprise استفاده می کنم که پچ و اپ دیتش را به راحتی میشه گرفت .
در مورد فایروال comodo را به دوستان پیشنهاد می کنم.
بیت دفند کرک شده سریع شناسائی میشه .