نه بابا این حرفا چیه...منم فقط اون چیزی رو که بلدم می گم بچه های دیگه ای هستن که بیشتر از من می دونن من فقط تحقیق کردم چون خودم هم درگیرش بودم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_khan2006 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رفلکس خدمتتون بگم که تو مانیتور سی آر تی خوب طبیعیه اما تو مانیتور ال سی دی تا به حال من ندیدم...اگر هم بوده انقدر کم بوده که اصلاً حس نمی شه فکر کنم بگم اصلاً دیده نمی شه بهتره این هم بیشتر به خاطر نحوه ی تصویردهی در این دو نوع مانیتوره تا اون جایی که من می دونم...
در مورد دو میلی ثانیه والا چیزی که می گن اینه یکی از دوستان تاپیکی زده وبد در مورد مانیتورهای NEC بود اگر اشتباه نکنم کهخ فرموده بودند 2 میلی ثانیه یا 5 میلی ثانیه سامیونگ و ال جی خالی بندیه اما خوب به نظرم چون ایرانی ها نساختن این دستگاه رو باید به حرفشون اعتماد کرد...فکر کنم این 60 هرتزی که می زند معمولاً برای بالاترین رزولوشنیه که ساپورت می شه و برای رزولوشن های پایین تر باید ریفرش ریت بالاتر باشه؛اما اگر دقت کرده باشید منیوترهایی که تو رنج قیمت هایی هستند که معمولاً ماها استفاده می کنیم برای بالاترین رزولوشن همین مقدار ثبت شده یا اگر بالاتر هست برای این رزولوشن نیست...یعنی کاری نمی شه کرد باید سوخت و ساخت...
در مورد کارت گرافیک خدمتتون عارضم که من هم همین رو دارم چون اصلاً اهل بازی و این بحثا نبودم اما به مرور زمان مجبور خوهم شد که عوضش کنم اما چیزی که واضحه اینه که خروجی دی وی آی رو دارند این ها و مشکلی ندارند...در خصوصیاتشونم نوشته که تا رزولوشن بالاتر هم ساپورت می شه که برای من دقیقاً مشخص نیست این رزولوشن دیجیتال یا آنالوگ اما فکر کنم چون اشاره ای بهش نشده یکی باشند و مشکلی از این بابت نباشه چون دی وی آی برای دیجیتاله...
در مورد p2250 که نوشتید این مانیتور تو ماه آگوست 2009 به بازار عرضه شده یعنی تقریباً یک ماه پیش و تازه هم وارد بازار ایران شده..رییوی خاصی من ازش تو ایران ندیدم اما چند تا فیلم و رییویو خارجکی ازش دیدم خیلی ازش تعریف کرده بودند به نظرم تو قیمت خودش خیلیعالی به نظر میاد...البته نمی دونم که p2270 هم وارد شده یا نه چون از لحاظ زیبایی کمی زیباتر از این 2250 اما دوتاشون تقریبا یه مدل و یه شکلاً خصوصیاتشونم یه جوره...اما تو ریویوهایی که من خوندم خیلی از کاربران اعتراف کرده بودن که این مانیتور از 19 اینچش خیلی جلوتره و به طور قابل توجهی کیفیتش بالاتر رفته...
رزولوشن 1920*1080
DVI
کنتراست 1 به 50000
یه خصوصیتی دیگه هم که داره البته چیز خاصی نیست قابلیت اتاصل به دیوارو ایناس که تو مانیتورهای دیگه زیاد دیده نمی شه اما نقطه قوت نیست اما خوب جالب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
به نظرم تو مانیتورهای حال حاضر از همه بهتر به نظر میاد...اگر نخواستید فول اچ دی بگیرید گزینه های دیگری هست اما تو فول اچ دی ها به نظرم خیلی خوبه...اما می گم تا حالا تو ایران من کسی رو ندیدم که استفاده کرده باهش و نظری بده...

Bookmarks