اصولاً سونی برندی است که در زمینه ی وسایل صوتی و تصویری همیشه حرف برای گفتن داشته و داره اما چیزی که واضحه هم قیمت بالاتری داره هم کم یاب تره نسبت به ال جی و سامسونگ و بالطبع گارانتی اون مثل سام سرویس و مادیران نخواهد بود اما از لحاظ کیفیتی من خودم به شخصه ندیدم اما طرفدارای خاص خودش رو داره...البته شما نگاهی به ریوویوهای خارجی بندازید می بینید که مانیتورهای ال جی و سامسونگ مانیتورهای بسیار خوبی هستند یعنی جورینیست که بگیم اینا کیفیت خیلی پایینی دارند و اون بالاتر...یه چیزی تو مایه های مقایسه ی AMD و INTEL که شاید سابقه ی بیشترش باعث می شه بیشتر پذیرش داشته باشه اما به نظرم تو ایران همین ال جی و سامسونگ مقرون به صرفه تر باشند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_khan2006 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از دوستان یه اشاره ی جالبی در مورد کارایی مانیتورهای ال سی دی و سی آر تی به طور نسبی کرده بود و گفته بود که برای کار با متن و ... مانیتور ال سی دی ارجحه به سی آر تی حالا این که تو ال سی دی شما با چه اندازه ای راحت تری اصولاً!!!به فاصله ی شما نسبت به مانیتور هم بستگی داره که با عرض شرمندگی نمی دونم به ازای هر چند اینچ چقدر باید فاصله داشت و مسلماً مانیتور بزرگتر داشته باشید باید کمی فاصلتون از مانیتور هم بیشتر بشه...اما این رو می دونم که مایتورهای واید این خوبی رو داره اگر نورش درست درمون تنظیم شده باشه زیاد چشم رو اذیت نکنه فارق از اندازه! اما نور زیادش طبق تجربه ی شخصی بیشتر از مانیتورهای سی آر تی آزار نده کمتر نیست حالا...درمورد اون فاصله هم بازم شرمنده امیدوارم اگر دوستان کسی می دونه چقدر فاصله به ازای هر اینچ لازمه بگه که منم متوجه شم...اما یه چیزی رو یکی از دوستان باز هم گفته بودند در همین فروم که مانیتورها هرچقدر هم بزرگ باشه آدم باز هم دوست داره بزرگ تر باشه(حداقل کسی مثل من که خیلی پاش می شینه و فیلم می بینه و متن کار می کنه...)البته این علمی نیست بلکه بیشتر آدم خودش علاقه داره...خود من مانیتور 15 داشتیم فکر می کردم 17 چه غولیه!17 گرفتیم پای 19 نشستم فکر می کردم دیگه این چیه حالا می گم 22 هم کمه...من باشم 22 کمتر نمی گیرم حالا نظر شخصی شما و کاربریتون مشخص می کنهاما تو اون رزولوشن مشخصه زیر 22 نمی تونید...

Bookmarks