Overclocker (08-01-09)
توی ریویو ها معمولا به تست های اوورکلاکشون خیلی نمیشه اعتماد کرد چون اصلا به محصول فشار نمیارن ..
بهتره لینک زیر را هم ببینی حسین جان ..
نتایج تست کارت گرافیک Sapphire 4850
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Overclocker (08-01-09)
کاربر شهرسختافزار
شاید خیلی چیزای کارتی که شما تست کردی با اونی که من دیدم فرق داشته باشه مثلا شاید اون دور فنو تغییر نداده و به فرکانس پایین تره پایدار رسیده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دور فن 50% برای 4850 با کولر رفرنس یکم آزار دهنده هست صداش !
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نه دیگه حسین .. بحثو عوض نکن .
شما گفتی sapphire تا 675 بیشتر نمی رسه , منم بهت نشون دادم که می رسه .
دیگه بحث دور فنو این چیزا نبود.
در ضمن بالابردن دور فن توی اون تست تنها برای این بود که زیر فشار دماش خیلی بالا نره. وگرنه اطمینان داشته باش که با همون دور فن معمولیش هم تا 700 می رسه منتها توی تست بدلیل حرارت بالا احتمال داره هنگ کنه.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
CROSSHAIR (08-01-09), Labyrinth (09-01-09), Overclocker (08-01-09), Shahryar (08-01-09)
کاربر شهرسختافزار
تسلیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا گیر دادی به این قضیه که من گفتم تا 675 حالا فرض کن گفتم 700 تو هم تایید کردی حالا باز هر دو مدلی که من اینجا نام بردم بالای 800 میپلکند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من از کیفیت گیگا و بردی که به کار برده در این مدل اطلاعات ندارم که چطوره ! ؟
ولی میدونم که ماتریکس اسوس واقعا یک کارت واسه این کاراست ( اورکلاک ) ولی حیف که 512 هست !
در کل گیگابایت این کارتش خوبه یا نه ؟
कभी हार
حسین جان به نظر من مقایسه کردن دو کارت در حالت اورکلاک مسخره است ! شما میتونی دو کارت را در حالت Stock را فوق اش با هم مقایسه کنی ولی در حالت اورکلاک حالتی نیست که شما بتونی بگی این کارت توی حالت اورکلاک قوی تر از کارت دیگه ای هست ! این دو کارتم با هم جایی مقایسه نشده منم نداشتم ولی از آمار و ارقام که بر میاد کارایی کارت گیگابایته بیشتره اما بازم میگم مقایسه در حالت اورکلاک مبنای خرید قرار نده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
شهریار جان شاید برای شما در حالت اورکلاک مقایسه کردن مسخره باشه ولی برای من از همه چیز مهم تر مقایسه اورکلاک هر محصول با یکدیگر هست !!!
وقتی از محصول Default شرکت سازنده استفاده نمیکنم پس باید پرفورمنس اورکلاکشون رو مقایسه کنم تا ببینم کدوم با پول مساوی کارایی بیشتری به من میده !
خلاصه نتیجه گیریم این بود که :
کلاک هسته هر چقدر بالا باشه دلیل بر برتری نیست چون یک بازی ای مثل GTA IV وقتی میخواهی تمام جزئیات بازی رو روشن کنی تا با بهترین گرافیک و جزئیات کامل بازی رو پلی کنی نیاز به حداقل 768 مگ رم هست باید کارتی رو انتخاب کنم که رم بیشتری داشته باشه تا بازی ای مثل این جزئیاتش 50% اجرا نشه !!
و مثلا در بازی Assassin's Creed وقتی کارت گرافیک دارای 1 گیگ رم باشه 5 الی 13 فریم افزایش کارایی داره نسبت به مدل 512 مگ اش !
با تشکر از همه ی دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-01-09 انجام شده است
ممنون ... منم از این تاپیک کلی چیز یاد گرفتم ... ولی اگر شما فقط میخوای اورکلاک کنی خب هیچی ... در غیر این صورت این دو تا کارت انقدر گرونن که میصرفه آدم 4870 از یه برند ارزون بخره به جاشون .... این نظر من .... اورکلاک در اون حدیش معنی داره که آدم با کمترین پول بیشترین پرفرمنس رو بگیره !
Hamid65 (10-01-09), Labyrinth (09-01-09), Overclocker (09-01-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از سخن زیبایی که بیان کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برادر مگر این کارت ها قیمتشون چنده ؟
ماتریکس که 100% با مدل معمولی اسوس نهایتا 10 هزار فاصله داره ( حدس میزنم چون مدل 9600 اش اینطور بود !!! ) و اون گیگا هم از 280 بالاتر نمیره !
حالا این برند خیلی ارزون 4870 اش چنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DaaDaa (10-01-09)
|
|
Force3D است و قیمتش حدودا 315 اینهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DaaDaa (10-01-09), Hamid65 (10-01-09), Overclocker (10-01-09)
من هم مواقم.بار ها تو كارت گرافيك تجربه كردم كه نبايد به برند خيلي تكيه كرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم بحث اور كلاك به طور كاربردي و نه ركوردگيري باشه تو كارت گرافيك نهايتا 20% ميشه فريم رو تو بازي افزايش داد و تو مارك هاي گمنام اين 20% ميشه 15% يا فوقش 10% يا اصلا نميشه اور كرد.ديگه بدتر از اين كه نيست؟
وقتي ميشه fORCE3D 4870 رو 310 گرفت.كدوم آدم عاقلي ميره به 4850 280 پول بده حالا هر چقدرم اور شده باشه يا فن خوب روش باشه.
DaaDaa (10-01-09), Overclocker (10-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks