The_ELiT3 (18-01-16)
کاملا سازگاره . این سری اکستریم واقعا بینظیرن .اگر قصد فروش گرافیکت رو داشتی به من خبر بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The_ELiT3 (18-01-16)
بسیار عالی، تشکر فراوان از پیشنهاد و کمکتون، راستی بنده امکان خرید فیزیکی از بازار برام کمی سخته، این مدلی که معرفی کردید رو در این لینک (سایت لیون کامپیوتر) پیدا کردم، نظرتون درباره تهیه این کارت از این سایت چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بله میتونید از این فروشگاه هم خرید کنید .نظرم مثبته . قیمت هم مناسبه و معتبره سایتشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The_ELiT3 (18-01-16)
تشکر فراوان.
AMD>INTEL (18-01-16)
باز هم سوالی بود یا کمکی خواستید بپرسید بهتون در اسرع وقت جواب میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، تصمیم دارم خودم نصبش کنم، اگر به نکته برخوردم حتمی مزاحم میشم.
آخرین ویرایش توسط The_ELiT3 در تاریخ 19-01-16 انجام شده است
یک نکته بگم . موقع نصب برق رو از پاور بکشید . موقع دست زدن به کارت برای جا زدن . دستتون رو به قسمت رنگ نشده کیس بزنید تا تخلیه بشه الکتریسته ساکن بدنتون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیکتون هم قصد فروش داشت من میتونم ازتون بخرمش .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت نکات.
کارت گرافیکم Asus GT 630 2GB DDR3 هست، حدودا چقدر میارزه؟
|
-------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 120
نکته دیگه اینکه توی مشخصات این کارتی که معرفی کردید نوشته برای پاور ساپلای نیاز به کانکتور 8-پین داره، پاور من الان یک کانکتور 6-پین و یک کانکتور 2-پین خالی داره، میشه از این 2 تا در کنار هم استفاده کرد؟ البته شنیدم میشه از اداپتر تبدیل 6-پین به 8-پین هم استفاده کرد، درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (19-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks