تشکر فراوان.
کاربر شهرسختافزار
تشکر فراوان.
AMD>INTEL (18-01-16)
باز هم سوالی بود یا کمکی خواستید بپرسید بهتون در اسرع وقت جواب میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، تصمیم دارم خودم نصبش کنم، اگر به نکته برخوردم حتمی مزاحم میشم.
آخرین ویرایش توسط The_ELiT3 در تاریخ 18-01-16 انجام شده است
یک نکته بگم . موقع نصب برق رو از پاور بکشید . موقع دست زدن به کارت برای جا زدن . دستتون رو به قسمت رنگ نشده کیس بزنید تا تخلیه بشه الکتریسته ساکن بدنتون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیکتون هم قصد فروش داشت من میتونم ازتون بخرمش .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت نکات.
کارت گرافیکم Asus GT 630 2GB DDR3 هست، حدودا چقدر میارزه؟
-------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 120
کاربر شهرسختافزار
نکته دیگه اینکه توی مشخصات این کارتی که معرفی کردید نوشته برای پاور ساپلای نیاز به کانکتور 8-پین داره، پاور من الان یک کانکتور 6-پین و یک کانکتور 2-پین خالی داره، میشه از این 2 تا در کنار هم استفاده کرد؟ البته شنیدم میشه از اداپتر تبدیل 6-پین به 8-پین هم استفاده کرد، درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (19-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks