کاملا سازگاره . این سری اکستریم واقعا بینظیرن .اگر قصد فروش گرافیکت رو داشتی به من خبر بده .نقل قول:
Printable View
کاملا سازگاره . این سری اکستریم واقعا بینظیرن .اگر قصد فروش گرافیکت رو داشتی به من خبر بده .نقل قول:
بسیار عالی، تشکر فراوان از پیشنهاد و کمکتون، راستی بنده امکان خرید فیزیکی از بازار برام کمی سخته، این مدلی که معرفی کردید رو در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ](سایت لیون کامپیوتر) پیدا کردم، نظرتون درباره تهیه این کارت از این سایت چیه؟نقل قول:
بله میتونید از این فروشگاه هم خرید کنید .نظرم مثبته . قیمت هم مناسبه و معتبره سایتشوننقل قول:
تشکر فراوان.
باز هم سوالی بود یا کمکی خواستید بپرسید بهتون در اسرع وقت جواب میدم .نقل قول:
نقل قول:
بله، تصمیم دارم خودم نصبش کنم، اگر به نکته برخوردم حتمی مزاحم میشم.
یک نکته بگم . موقع نصب برق رو از پاور بکشید . موقع دست زدن به کارت برای جا زدن . دستتون رو به قسمت رنگ نشده کیس بزنید تا تخلیه بشه الکتریسته ساکن بدنتون .نقل قول:
گرافیکتون هم قصد فروش داشت من میتونم ازتون بخرمش .
نقل قول:
ممنون بابت نکات.
کارت گرافیکم Asus GT 630 2GB DDR3 هست، حدودا چقدر میارزه؟
-------------نقل قول:
حدود 120
نکته دیگه اینکه توی مشخصات این کارتی که معرفی کردید نوشته برای پاور ساپلای نیاز به کانکتور 8-پین داره، پاور من الان یک کانکتور 6-پین و یک کانکتور 2-پین خالی داره، میشه از این 2 تا در کنار هم استفاده کرد؟ البته شنیدم میشه از اداپتر تبدیل 6-پین به 8-پین هم استفاده کرد، درسته؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]