سلام دوستان عزیزم . همین که وقت با ارزش خودتون رو برای من صرف میکنین یه دنیا ارزش داره . از همه ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مژده . مژده ( برای خودم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز با فروشنده صحبت کردم گفتش هرکدوم از قطعاتت رو که بخوای عوض کنی 5 تومان از قیمت اصلی کم میکنم و برشون میدارم . با این اوصاف سی پی یو میشه 75 تومان و گرافیک هم 80 تومان . 150 تومان هم خودم فعلا دارم . میشه جمعا : 305 هزار تومان
حالا اگه میشه هم سی پی یو و هم گرافیک که دو تا شون با هم 300 تومان بشه پیشنهاد بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه جوری باشه که دیگه مجبور نشم دوباره تعویض قطعه کنم . منطقی و مناسب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه طوری باشه که بازی ها رو مث آدم اجرا کنم و مثل این دو تا قطعه فعلی دق مرگ نشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظرم . فردا باید بهش خبر بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks