سلام دوستان من چند وقت پیش سیستمم رو ارتقا دادم.
مشخصات سیستم جدید من :
VGA : Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram : 2GB
بعد از اینکه سیستم رو گرفتم فقط بازی GTA IV رو نصب کردم و متوجه افت سرعت شدم.
اطلاعات Benchmark من در بازی :
حالا که سیستم رو گرفتم میگن این کارت گرافیکی که خریدی خوب نیست و باید بالاترش رو بخری . چون این کارت DDR 2 هستش.Average FPS: 10.01
Duration: 37.76 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 71%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
File ID: benchmark.cli
بعضی ها هم میگن سی پی یو رو باید عوض کنی.
البته اکثرا نظرشون بر تعویض کارت گرافیک هستش
1.
به نظر شما من کارت گرافیکم رو عوض کنم تا بازی ها رو روان اجرا کنم ؟ اگر جواب مثبته به نظرتون چه کارت گرافیکی بذارم ؟ قیمتش حداکثر تا 170 تومان باشه
2.
و آیا کارت گرافیک همین باشه و سی پی یو رو عوض کنم ؟ اگر جواب مثبته چه سی پی یو ای پیشنهاد میدید ؟
قیمتش حداکثر تا 170 تومان باشه
و 3.
به نظرتون اگه کارت گرافیک رو عوض کنم ( بنا بر پیشنهاد شما دوستان در شماره 1 ) و سی پی یو رو اورکلاک کنم مشکل بازیهام حل میشه ؟
---------------
در مورد DDR هم میشه بهم توضیح بدین ؟ مثلا DDR 2 1GB از DDR3 512 GB بهتره ؟ از چه نظر ؟
باتوجه به تمامی جوانب در کل یه مشاوره بهم بدین تا از این سردرگمی در بیام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیشاپیش صمیمانه ازتون ممنونم . منتظر پاسختون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks