بنظر شما کدوم بهتره پخش فایل از usb برام مهم نیست از لحاظ تصویر کدوم بهتره
lg lh500
samsung b690
کاربر شهرسختافزار
بنظر شما کدوم بهتره پخش فایل از usb برام مهم نیست از لحاظ تصویر کدوم بهتره
lg lh500
samsung b690
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان w550 سونی هم ازافه کنید بین این سه تا یا توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید فقط کیفیت تصویر برام مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
بنده b690 رو پیشنهاد میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (08-02-10)
w550 پیشنهاد میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این رنج قیمت عالیه قیمت این مدل تو سه راه امین حضور 1700 با گارانتی بدون گارانتی دوربر 1500 پیدا میشه
b690 رو هم همین امروز دیدم چون انیمیشن گذاشته بود نمیشه تشخیص داد قیمت رو با گارانتی 1790 زده بود
ehsan17 (08-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام این قضیه رو شما باد در کاتالوگ TV مشاهده کنین .دوستان در led ها هم مثل lcd ها وقتی از کنار یا بالا یا پایین به فیلم یا .... نگاه می کنیم کفیتش افت پیدا می کنه؟
منظورم اینه وقتی می خوایم فیلم تو یه lcd نگاه کنیم تصاویری که از روبرو نگاه می کنیم با در حالتی که از زاویه ای متفاوت نگاه کنیم فرق داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا این TV که ما گرفتیم اگه اشتباه نکنم تا 178 درجه زاویه دید داره .
نوع نور پس زمینه کوچکترین تاثیری در زاویه دید نهایی محصول نداره ... باید مدل رو با مدل مقایسه کنید و نمیشه در مورد LED و LCD رای کلی داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اعداد نوشته شده در کاتالوگ و مشخصات یک سری اعداد تجاری و بدون معنی هستن که با چند تا فرمول به دست میان. در عمل بین اون اعداد و چیزی که مشاهده میشه خیلی تفاوت است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mahdi_Moosavi (06-02-10), reza76622201 (07-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب من خودم تست کردم این قضیه رو کاملا از کنار نگاه کردم بدون هیچ مشکلی قابل دید بوداعداد نوشته شده در کاتالوگ و مشخصات یک سری اعداد تجاری و بدون معنی هستن که با چند تا فرمول به دست میان. در عمل بین اون اعداد و چیزی که مشاهده میشه خیلی تفاوت است.
mohammad1985 (07-02-10), reza76622201 (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
مدل سامسونگ به نظر من بهتره.
Mahdi_Moosavi (07-02-10)
یافتم !!!
http://lcdtv.kala2000.com
فروش در تهران با قیمت بانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدل بی 650 رو 1150 گفت دوستان قیمت تهران رو داره ؟
reza76622201 (09-02-10)
کاربر شهرسختافزار
میخاستم بدونم کنتراست توی کیفیت چقدر تاثیر داره مثلا کنتراست 70000 با 60000 بقیه مشخصات یکسان باشه حدودا چقدر اختلاف کیفیت دارند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks