abady (29-12-14)
ما که هر چی میگیم شما حرف خودتو میزنی باز ! نه آقا داغی اون چیپ شمالی هم مشکل نداره به خصوص وقتی در کیس بسته باشه اگه فن پشت کیس خوب هو رو به بیرون بده دماش رو تا حد زیادی کم میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر برد قبلیم ایسوس بود طوری که نمیشد دست به خنک کننده چیپ شمالیش بزنی دست رو میسوزوند ولی الان نزدیکه دوساله داره کار میکنه الانم دست پسرخالم هست و به خوبی کار میکنه !
سیستم تون مشکل خاصی نداره . به جای حساس بودن برو حالشو ببر !
راستی اون گزینه S.M.A.R.T رو هم در بایوس فعال کن . برای تشخیص خرابی هارد و هشدار نسبت به مشکلات احتمالی هارد هست .
DX400
abady (29-12-14)
دوست عزیز قسم حضرت عباس باید بخوریم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام قطعات هم که گارانتی دارند پس از این بابت هم مشکلی نیست
اگر مشکلی دارید بفرمائید تا در موردش صحبت بشه
Labyrinth (08-12-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال مهم در مود عملکرد سی پی یو 620 :
در حالت عادی و بدون کار کشیدن از سیستم و در اتاق گرم دمای سی پی یو بین 38 تا 42 هست.
حالا من اومدم و یک فایل 1 گیگی رو با وین رار فشرده کردم و همزمان با نرم افزار convert x dvd یک فیلم رو به دی وی تبدیل میکردم.(برای تست)
که در این حالت 80 در صد سی پی و در حال کار کردن بود(بر طبق درجه های خود ویندوز و نرم افزاز) به طوری که دور فن از 2500 دور به 3600 دور رسید.بعد از 2 دقیقه دما به 58 درجه رسید ولی تا 10 دقیقه بعد هم که صبر کردم از 58 بیشتر نمیشد.
حالا میخوام بدونم نرمال هستش؟
آخرین ویرایش توسط alli2010 در تاریخ 09-12-09 انجام شده است
abady (29-12-14)
این تست با فن استوک و خمیر سیلیکون خوب برای من ۴-۵ درجه کمتر از این بود ، ولی دمای پردازنده شما هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و زیاد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر تحویه داخل کیستون هم خوب نباشه میتونه باعث بروز این اختلاف بشه
abady (29-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.آقا نیما در رابطه با مورد قبلی که گفتم :
دو بار هم حین این تست سیستم هنک کرد.من اومدم و یک تست دیگه کردم :
وین رار رو زدم که فشرده کنه و با یک نرم افزار کانورت دیگه تبدیل فرمت میکردم که سی پی یو 90 درصد کار میکرد و این بار سیستم راحت هنک میکرد بعد از 30 ثانیه.
به این نتیجه رسیدم که دما به 60 که میرسه یا دمای بالاتری که نمیدونم (کلا یک دمای خاصی)سیستم هنک میکنه.کیس من هم گرین هست و تحویه خوبی داره.
فکر کنم چیزی که در مورد amd و سی پی یو هاش میگفتن تا حدودی درست باشه.
این سی پی یو 620 که زیر فشار کم میاره.باقی سی پی یو های amd رو نمیدونم.این رو هم اضافه کنم که هنک کردن به خاطر رم نیست چون رم 30 درصد از توانش مصرف میشه.نظرتون چی هست؟
ممنون از شما.
abady (29-12-14)
اگر بگم پردازنده به نرمی و رونی 620 تا به حال ندیدم اقراق نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما توی منتاژ یه جای کارتون لنگ میزنه چون علاوه بر تستهای سنگینی که روی این پردازنده انجام دادم و همه جوره زیر بدترین فشارها گذاشتم ، یه کلاستر 48 تائی ازش با فن استوک بستم
چون توی این سیستمها فشار سنگین به نودها میاد برای همین با خیال راحت در موردش صحبت میکنم
اگر تحویه سیستمتون اینطور که میفرمائید خوبه و دما به 60 میرسه خمیر سیلیکونتون مشکل داره اونو تعویض کنید
ولی بدون تعصب این 620 واقعا با این کارآرائی در رده میان قیمت بی نظیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
در مورد آخرین تستی که کردم:
من اون تست رو دیشب انجام دادم که هنک میکرد ولی :
الان که باز اینکار رو کردم ی پی یو بین 92 تا 95 درصد توانش رو گذاشته بود و 17 دقیقه ادامه کار داد و سیستم هنک نکرد و دمای سی پی یو از 61 اصلا بیشتر نشد.نظرتون چیه؟
بعد اومدم نرم افزار رجیستری رو هم باز کردم و زدم که کلید های نامعتبر رو شناسایی کنه.این بار 100 درصد توان سی پی یو گرفته شد و 3 بار با نرم افزار رجیستری ادامه دادم (حدود 5 دقیقه)ولی باز سیستم هنک نشد و دما از همون 61 بیشتر نشد.
اومدم و رجیستری رو بستم(در حالی که اون 2 تا ادامه کار میدادن)و یک نرم افزار کاانورت دیگه رو باز کردم و به محض اینکه زدم که تبدیل فرمت کنه سیستم هنک کرد.
دلیلش چیه؟
حرفم رو که گفتم زیر فشار کم میاره رو پس میگیرم.ولی نمی دونم از دیشب تا الان چه اتفاقی افتاد.
خود ویندوز چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟اکس پی 32 بیت نصب هست الان.ممنون و منتظر نظراتم.
abady (29-12-14)
ببین علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سیستم موقع هنگ کردن دمای بالا داشته باشه میشه حدس زد که مشکل از اونه
ولی اگر اینطور قشی باشه که هر سری یه جائی هنگ کنه و دمای cpu هم بالا نباشه احتمال قوی رمتون با مادربردتون مچ نیست
این دیونه بازیای بی دلیل رو معمولا رم مچ نشده یا هارد وسترن گرین رو سیستم در میارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارک رمات امیدوارم کروشیال نباشه چون به همچین مشکلی رو قبلا با این رمها داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
مارک رم سوپرتالنت هست.غیر از این مارک کینک مکس بود که من سوپر تالنت خریدم.
قبلا دوستان این سایت به این رم ما حسابی بد و بیراه گفتن.
هارد هم سامسونگ F3 هست.
حالا باز تست میکنم و نتیجش رو میگم.
کاربر شهرسختافزار
سلام.من یک مشکل تازه دارم که نمیدونم مشکل میشه گفت یا نه.
مشکل این هست که :
من 3 بازی مختلف رو برای تست سیستم نصب کردم که فکر نکنم از لحاظ گرافیک و این چیزها از این بازی ها بهتر داشته باشیم .بازی های :
batman arkham
resident evil 5
need for speed shift
که هر سه این بازی ها دو دی وی دی هستند و خدای گرافیک به نظر من.
مشکلم اینه که در بازی batman یکبار سیستم در فیلم های اول فیلم(در حین پخش این فیلم ها)ریست شد.
و فقط یکبار تست کردم.
در بازی need for speed shift بازی یکبار در حین پخش فیلم های اول بازی ریست شد ولی دو بار بعدش که تست کردم ریست نشد.
در بازی resident evil 5 سیستم در حین پخش فیلم های اول بازی ریست نشد و فقط یکبار تست کردم.
این رو هم بگم که :
بازی need for speed رو یکساعت و نیم بازی کردم و سیستم مشکلی نداشت.نه ریست نه هنگ نه هیچ مشکلی
بازی بتمن و رزیدنت اویل رو هم هر کدوم نیم ساعت بازی کردم که سیستم نه ریسن شد نه هنگ نه مشکلی.
حالا موندم چرا سیستم بعضی وقت ها در پخش فیلم های اول بازی ریست میشن(البته فیلم های اول این 3 بازی از لحاظ گرافیک حرف ندارن)
موقع پخش کلیپ هم خیلی به ندرت سیستم هنک میکنه.مثلا 100 بار که بزنم فیلم ها و ویدئو های مختلف رو یکبار اینطوری میشه.
ربطی هم به اندازه فیلم و مثلا اچ دی بودن یا نبودن نداره.
مشکل دیگه اینکه : موقع بازی رزیدنت اویل 5 و بتمن دمای سی پی یو در حالی که 40 درجه هست (در اتاق گرم) به 52 الی 55 میرسه و صدای فن سی پی یو یکم آزار دهنده میشه.
این مشکلی داره؟یا طبیعی هست؟افزایش دمای 10 تا 15 درجه ای موقع همچین بازی هایی.
بازی فوتبال pes 2009 رو هم که بازی کردم دمای سی پی یو مثلا خیلی زیاد بشه 3 درجه هست.البته گرافیکش با اون بازی ها قابل قیاس نیست.
آقا نیما شما که به نظر این سی پی یو رو از نزدیک دیدین نظرتون چیه؟
سیستم من :
گرافیک 4670 با رم 1 و ddr 3
سی پی یو 620
رم 2 گیگ س.پر تالنت با باس 1333
مشکل از رم هست؟یا گرافیک یا ....؟
مشکرم از راهنمایی هاتون.
abady (29-12-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks