abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=AMD>INTEL;178193]تو یکی از FAQ های گیگابایت نوشته بود . اگر تنظیمات مربوط به استندبای تو بایوس پاور منیجمنت از حالت S3 به حالت S1 در بیارید مشکل حل میشود.
این کار رو انجام دادید ؟[/QUOT
سلام.این کار رو میکنم و فردا میگم که چی شد.چون باید بعدش بازی رو هم نصب کنم.
آقا نیما اون دمای هشدار رو من روی 70 گذاشته بودم.یعنی میگی باید بیشترش کنم؟
در مورد رم هم نگفتین.ممنون از همه
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام.من ویندوز جدید نصب کردم و 3 بازی ذکر شده رو تست کردم.نتیجه :
در بازی need for speed shift در مرحله دوم بازی موقع لود شدن (یک دایره سمت راست میچرخه)سیستم هنک کرد.این دایره که میچرخه برای لود هر مرحله باری من چند بار می ایسته و باز شروع میکنه به چرخیدن.
حالت هم s3 بود.
در بازی بتمن سیستم اول بازی هنک کرد.تنظیمات بایوس ...s1 کردم و ذخیره ولی باز هنک شد.دقیقا یک جای خاص از بازی.
در بازی resident evil 5 هم یک قسممتی داره برای بنچمارک و نشون دادن میانگین fsp...
که دو گزینه داره..در گزینه اول که تست کردم در 25 درصد از بنچمارک هنک کرد سیستم.
باز s1 کردم.سیستم این بار هنک نشد ولی:
نمیشه گفت که با s1 اون تنظیم مشکل حل میشه یا نه.باید خیلی بازی کرد تا به نتیجه 100 درصد رسید.
یکبار که در بازی بتمن فرقی نکرد و باز هنک شد.
آقا نیما ...شما مثل اینکه رزیدنت اویل رو بازی کردی.در قسمت بنچمارک 2 تا گزینه داره.روی گزینه اول تست زدم که میانگین fsp رو 71.3 زد.میانگین کل 100 درصد اون بنچمارک رو.
حالا این میانگین خوبه یا بد؟و از روی اون به نکته ای پی میبری؟
در نرم افزار cpu-z در قسمت سی پی یو یک جایی داره که نوشته core speed.
در جلوی اون میزنه 803.64MHz .
باید همین رو بزنه؟چون مادربورد رو آپدیت نکردم شک دارم که قدرت واقعی سی پی یو رو استفاده میکنم یا نه.
ممنون و منتظر راهنمایی هستم.
abady (29-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با s1 کردن مشکل حل نشد.در این حالت در بنچمارک رزیدنت اویل در 11 درصد هنک کرد.
abady (29-12-14)
اون s1 و s3 که امید جان فرمودند برای اون پیغام قبل از بوت بود و ربطی به هنگ کردن سیستم نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ریزالتی هم که آوردید بستگی به رزولیشن و کیفیت تکسچرها داره ولی این عدد نشون میده که شما به راحتی میتونید بازی رو با رزولیشن بالاتر یا کیفیت بهتر انجام بدید
رزولیشن رو بالاببرید تا نزدیک 30 فریم بشه ، اون بهترین کیفیتیه که میتونید بازی رو رون انجام بدید
اطفا گرافیکت رو بگو و رزولیشنی که تست کردی تا بگم خوبه یا نه
اون 800 مگاهرتز هم درسته ، هر موقع بی کار میشه cpu برای اینکه دما کم بشه و مصرف برق بیاد پائین ولتاژ و فرکانس رو کم میکنه
یه برنامه سنگین اجرا کنی میبینی سریع این 800 زیاد میشه و به فرکانس اصلی میرسه
کاربر شهرسختافزار
سلام.اون پیام با این کارها نمی ره.
یک نفر در یک فروم از سایت دیگه ای مادربرد مدل من رو خریده و بایوسش رو هم آپدیت کرد ولی پیام براش میاد.
مثل پیامی که برای من میاد.اون پیام با آپدیت بایوس هم حل نمیشه.(چیزی که در فروم های خارجی هم دیدم)
رم اون نفر هم مثل من سوپر تالنت دو گیگ با همون باس هست.
در مورد بازی و فریم :گرافیکم 4670 گیگا هست که رم 1 هست .رزولوشن هم 1024 در 768
خود بازی میگه very well...خیلی خوب
اینقدر کیفیت داره این بازی که سر من بعد از 10 دقیقه گیج میره..چون عادت ندارم.
من بازی رزیدنت رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.قبلا در درایو k نصب میکردم که ntfs بود و درایو c من fat32.
به خودم گفتم شاید تفاوت این دو فرمت باعث مشکل میشه.
بازی رو در درایو c نصب کردم و 4 بار باز روی همون بنچمارک ها تست کردم که سیستم اصلا هنک نشد.
خالا بعدا باز تست میکنم.
میتونه از این باشه؟
بعد من این بازی رو که نصب میکنم اجرا نمیشه و یه فایل میخواد که میگه : xlive.dll رو احتیاج داره.
بعد بازی بتمن رو که نصب میکنم رزیدنت اویل هم اجرا میشه(عجیبه)
تمیدونم بازی بتمن چه چیزی رو نصب میکنه که راهگشای رزیدنت اویل میشه.چیزی میدونید؟
abady (29-12-14)
یه برنامه هست به اسم game for windows lives یه چیزی مثلا شبیه یاهو مسنجر میمونه که برای ساختن اکانت آنلاین بازیه ، این رو نداشته باشی اون ارور xlive.dll میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سئوال هاردت چی بود ؟
کاربر شهرسختافزار
هاردم : samsung F3 500G
کاربر شهرسختافزار
سلام.من االان بازی رو بنچمارک تست کردم که سیستم ریست شد همون اول کار.سیستم که بالا اومد باز اینکارو کردم که دوباره ریست شد.یعنی چی آخه؟
abady (29-12-14)
|
|
دیگه چیزی به مغزم نمیرسه برای سیستم شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم باید دونه دونه قطعاتش عوض بشه تا مشخص بشه مشکل کجاست
مطمئن هستم که از مین یا پردازندتون نیست چون از این دو مدل زیاد سوار کردم و یک مورد هم مشکل نداشتم
اگر میتونید رم ، گرافیک و پاور رو با سیستم یکی از دوستان تعویض کنید یا اگه تهران هستید برای اواخر هفته که میام تهران سیستم رو بیارید تا مشکلش رو پیدا کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام.من دوباره با رزولوشن بالاتری امتحان کردم که سیستم ریست شد.
رزولوشن رو روی آخرین حد بردم و امتحان کردم باز که مشکلی پیش نیومد.بنچمارک که تموم شدم اجازا دادم باز اتوماتیک از اول بنچمارک بگیره که سیستم هنک کرد.
در رزولوشن 1280 در 1024 : 50.5 fsp
مشکی چیه یعنی؟
من فکر میکنم از رم باشه.یعنی ناهمخوانی رم.چون با نرم افزار پریم 95 هم که فبلا تست میکردم وقتی سی پی یو تنها رو تست میزدم مشکلی نبود جز داغ شدن سریع سی پی یو.
ولی وقتی هم رم و هم سی پی یو رو تست میزدم سیستم ریست میشد.
حالا با mem test رم رو تست میکنم.
abady (29-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks