abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
با memtest یک ساعت و ربع زیر تست بود و اروری پیدا نشد.
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
من مشکل هنگ کردن و ریست شدن رو داشتم با این سیستم:
Intel E7300
MSI 3650 HD
Asus P5QL Pro
Green 535a
تو Assassin's Creed بعضی وقتها هنگ میکرد. البته همهی دما ها میزون بود.
مشکل با غیر فعال کردن گزینهی pci-e throttling تو بایوس حل شد(این گزینه امکان تغییر سرعت باس کارت گرافیک در حین اجرا رو فراهم میکنه).
alli2010 (26-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام.این گزینه در مادربرد های گیگابایت هم هستش؟فردا باد بینم کجا هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javamaster23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک سری تغییرات در ویندوز و بازی و نرم افزار درایور کارت گرافیک انجام دادم که با این تغییرات :
سیستم در بنچمارک رزیدنت اویل هنک یا ریست نشد.اجازه دادم که سیستم 6 یا 7 بار اتوماتیک بنچمارک رو از سر گرفت ولی هنک یا ریست نشد.حدود 50 دقیقه یا یک ساعت داشت تست میشد.
و میانگین فریم 57 رو داد.
من تغیرات رو میگم.دوستان ببیند میتونه به اینها ربطی داشته باشه یا شانسی هنک نشده :
در خود سیستم : scren refresh rate رو روی 85hz گذاشتم.
در تنظیمات بازی :
رزولوشن 1024 در 768----و 85 hz----و فریم روی 60.
یعنی اون 85 به صورت پیشفرض روی 60 بود که من گذاشتم روی 85.عین سیستم کردمش.
در تنظیمات درایور کارت گرافیک هم یک سری تغییرات دادم که اگر بگم زیاد متوجه نمیشید که چه کارهایی کردم.
با این تنظیمات میانگین فریم 57 رو میداد.
در حالی که با این رزولوشن قبلا میانگین 71 میداد.
میتونه به این ها ربطی داشته باشه؟
یک نکته : 95 درصد وقت هایی که هنک کرده در مرحله اول بنچمارک بوده.4 مرحله داره که در مراحل دوم و سوم و چهارم خود کامپیوتر بازی میکنه.ولی در مرحله اول فیلم بازی رو نشون میده(فیلم یک قسمتی از بازی)
95 درصد روی همین فیلم اول کار هنگ یا ریست شده.
که در فیایل های بازی این فیلم ها هست که همگی فول اچ دی هستند.
اینطور بگم که در ویدئوهای فول اچ دی هنک یا ریست میشه.
در بازی های دیگه هم در فیلم های بازی ها هنک یا ریست میشد نه در خود بازی.
نکته دوم : یک قسمت در تنظیمات درایور گرافیک هست که نوشه : refresh rate....
که میشه ناتوانش کرد و یا روی اعداد گوناگون گذاشت.
وقتی روی 60 hz گذاشتم و تست کردم در همون اول کار هنک میشد.دو بار این کار رو کردم و همون اول هنک کرد.
به احتمال 99 درصد فکر میکنم مربوط به گرافیک هست مشکلم.
با توجه به نکاتی که گفتم دوستان چه حدس یا نظری دارند؟
ببخشید که طولانی شد.ممنون از همه دوستان.
|
|
علی جان
ظاهرا یک سری از این مشکلات شما زیر سر کاتالیست بوده
به توصیه یکی از سروران گرامی هات فیکس جدید کاتالیست رو داشتم دانلود میکردم که توی توضیحاتش به این مطالب برخورد کردم
Fixes for the following issues:
- Resident Evil 5 – Performance drop during the opening cinematic
- Call of Duty Modern Warfare 2 – Performance drop observed with a supported ATI CrossFireX™ configuration when using the thermal scope
- Wheelman – Game freezes while loading the game menu
- Flashing in various OpenGL titles – City of Heroes, Enemy Territories: Quake Wars, Riddick
- Heaven benchmark (DirectX 9 mode) – Grass flickers and white boarders observed around the edges
- ATI Radeon™ HD 5970 Series, ATI Radeon™ HD 5800 Series, and ATI Radeon™ HD 5700 Series – issue with HDMI: DTS-HD and Dolby True-HD not working properly with certain receivers
- The desktop mouse cursor becomes enlarged at random when using Windows 7
حجمش 120 مگه که اگر خواستی دانلود کنی از گرو دانلود کن چون سروری که خود ati میده مشکل داره
http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst--9.12-hotfix-Win-7-|-Vista-%2832|64-bit%29-download-2450.html
رزیدنت اویل رو روی dx10 تست کردم ، قبل از نصب این هات فیکس فیلمها رو نشون نمیداد ولی بعد همه چیز ردیف شد
گفتم شاید با مشکلات شما هم در رابطه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.ببیند تمامی اون چیزهایی که در تست قبل گفتم فایده ای نداشت.چون بعدا که باز تست زدم هنک کرد.
من درایور جدید کارت گرافیکم رو از سایت گیگابایت و از قسمت کارت گرافیکم دانلود کردم به هزار بدبختی.
175 مگابایت با دیال آپ.
ویندوز جدید نصب کردم و درایور جدید و درایور مادربورد و بازی رزینت اویل رو...
5 بار اول که وارد بازی میشدم در همون لود اول بازی(نوار سفیدی که سمت راست پر میشه)سیستم هنک کرد و یکبار هم ریست شد.
دفعه ششم که وارد بازی شدم تا 20 بار بنچمارک گرفت (2 ساعت و نیم)و سیستم هنک یا ریست نشد و بعدش هم خودم خسته شدم و ولش کردم.ولی....
امروز که باز تست کردم یکبار همون اول بنچمارک هنک کرد و دفعه دوم بعد از 20 دقیقه هنک کرد.
نتیجه:
مشکل از گرافیک نیست.مشکا یا از رم هست یا از سی پی یو .به خاطر اینکه :
در بازی های دیگه هم در لود عجیب عمل میکنه.یعنی مثلا یدفعه گیر میکنه به طوری که موس هم کار نمیکنه و
یدفعه با سرعت شروع میکنه به لود شدن بازی.
اگر یادتون باشه قبلا گفتم که چند تا نرم افزار رو که همزمان اجرا میکنم بعضی وقت ها سیستم هنک میشه.
با نرم افزار prime95 هم که تست میکردم :
یک حالت داشت که هم سی پی یو هم رم زیر تست میرفتن.که در در این حالت سیستم یا هنک میکرد همون اول کار یا ریست میشد.
یه حالت دیگه هم داشت که فقط سی پی یو زیر تست میرفت که در این حالت سیستم هنک یا ریست نمیشد فقط دمای سی پی یو به سرعت بالا میرفت.
مشکل از گرافیک نیست.
در لود ها گبر میکنه.هنک میکنه.ریست میشه..
هر جایی که سی پی یو و رم زیر فشار قرار میگیرن یا هنک میشه یا ریست.پس ربطی به گرافیک و بازی نداره.
حالا چه طوری مشکل رو حل کنم؟
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما منتظر نظر شما هستم.
دوست گلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم عرض کردم چیز دیگهای به ذهنم نمیرسه
باید سیستم رو از نزدیک ببینم تا بتونم نظر بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما لطفا لینک DirectX 10 رو بزارین.نسخه کاملش رو.
هر چی گشتم یا حجم هاشون فرق داشتن یا معلوم نبود چی به چیه.نسخه ای که گزینه مربوطش در بازی رزیدنت اویل رو فعال کنه.ممنون از شما
و 2 سوال :
درایوری که من دانلود کردم برای گرافیک رو وقتی نصب میکنم برای کارت گرافیک مینویسه : 4600 series
آیا این درایو مربوط به گرافیک سیستم من میشه؟(4670)
درایور خودش که روی سی دی همراهش هست اسم کارت رو دقیقا مینویسه.
گزینه virtulazition در بایوس به چه دردی میخوره؟فعالش کنم؟
آخرین ویرایش توسط alli2010 در تاریخ 29-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما
در لود اول بازی رزیدنت اویل اگر همینطور که داره لود میشه موس رو سریع به چپ و راست حرکت بدم هنک میکنه.
باز چیزی به ذهنت نمی رسه؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks