مثل اینکه سواد همه تموم شد.
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه سواد همه تموم شد.
abady (29-12-14)
ما که هر چی میگیم شما حرف خودتو میزنی باز ! نه آقا داغی اون چیپ شمالی هم مشکل نداره به خصوص وقتی در کیس بسته باشه اگه فن پشت کیس خوب هو رو به بیرون بده دماش رو تا حد زیادی کم میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر برد قبلیم ایسوس بود طوری که نمیشد دست به خنک کننده چیپ شمالیش بزنی دست رو میسوزوند ولی الان نزدیکه دوساله داره کار میکنه الانم دست پسرخالم هست و به خوبی کار میکنه !
سیستم تون مشکل خاصی نداره . به جای حساس بودن برو حالشو ببر !
راستی اون گزینه S.M.A.R.T رو هم در بایوس فعال کن . برای تشخیص خرابی هارد و هشدار نسبت به مشکلات احتمالی هارد هست .
DX400
abady (29-12-14)
دوست عزیز قسم حضرت عباس باید بخوریم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام قطعات هم که گارانتی دارند پس از این بابت هم مشکلی نیست
اگر مشکلی دارید بفرمائید تا در موردش صحبت بشه
Labyrinth (08-12-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال مهم در مود عملکرد سی پی یو 620 :
در حالت عادی و بدون کار کشیدن از سیستم و در اتاق گرم دمای سی پی یو بین 38 تا 42 هست.
حالا من اومدم و یک فایل 1 گیگی رو با وین رار فشرده کردم و همزمان با نرم افزار convert x dvd یک فیلم رو به دی وی تبدیل میکردم.(برای تست)
که در این حالت 80 در صد سی پی و در حال کار کردن بود(بر طبق درجه های خود ویندوز و نرم افزاز) به طوری که دور فن از 2500 دور به 3600 دور رسید.بعد از 2 دقیقه دما به 58 درجه رسید ولی تا 10 دقیقه بعد هم که صبر کردم از 58 بیشتر نمیشد.
حالا میخوام بدونم نرمال هستش؟
آخرین ویرایش توسط alli2010 در تاریخ 09-12-09 انجام شده است
abady (29-12-14)
این تست با فن استوک و خمیر سیلیکون خوب برای من ۴-۵ درجه کمتر از این بود ، ولی دمای پردازنده شما هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و زیاد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر تحویه داخل کیستون هم خوب نباشه میتونه باعث بروز این اختلاف بشه
abady (29-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks