سلام
چند تا سوال دارم دوست دارم از دوستان که به صورت کاملا تخصصی و علمی ( نه بازاری!) توضیح بدن؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. تفاوت سری های های معمولی با اکستریم ادیشن در چیست؟ آیا تنها باز بودن ضریب Multiplier میتونه باعث این تفاوت قیمت باشه؟
2. تفاوت پردازنده های معمولی با Xeon در چیست؟ آیا این تفاوت در مصرف بهینه انرژی و کش بیشتر خلاصه میشه؟
3. دلیل برتری غیر قابل انکار مثلا پردازنده w5590 نسبت به بقیه سی پی یو ها چی هست؟ ( اگر میشه دقیق بگید و تخصصی!!) مثلا استفاده از دو ارتباط QPI در این سی پی یو یعنی چی؟
4. استفاده از Xeon های برای مصارف خانگی ولی 7/24 مناسب هست؟ از نظر کارایی و عملکرد با ویندوز و برنامه های دیگر مناسب هست؟
5. اگر اشتباه نکنم سوکت های پردازنده های Xeon همانند سوکت های سی پی یو های معمولیه پس روی مادر بردهای معمولی هم باید کار کنه؟
6. و یک سوال که خیلی به این بخش مربوط نیست ولی خوب می پرسم! این Multiplier چیه؟ چه مقدار یا شاخصی رو در پردازنده نشون میده! و اینکه آیا زمانیکه ما ضریب Multiplier پائین میاریم تا به فرکانس بالاتر fsb و در نتیجه فرکانس بالاتر سی پی یو و شکستن رکورد برسیم آیا این بالا بودن فرکانس کمکی به سرعت سی پی یو میکنه؟ یعنی فرکانس بیشتر پردازنده مساوی با عملکرد بالاتره ؟
وهزار سوال بی جواب دیگر!! این سوالهای رو سایت های خارجی هم دنبال کردم ولی به جواب قانع کننده ای نرسیدم بعدشم فکر کنم با زبان زیبای پارسی قابل فهم تر باشه!
ممنون

Bookmarks