اگر میشه یکی بیشتر توضیح بده تو یک فوروم خارجی خوندم سی پی یو های در یک رده قیمتی از سری های معمولی و Xeon واقع یک سی پی یو هستند در دو پک!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید. تفاوت پردازنده های معمولی با Xeon در چیست؟ آیا این تفاوت در مصرف بهینه انرژی و کش بیشتر خلاصه میشه؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم معماری ساخت زیون فرق داره با سی پی یو های دیگر
در مورد استفده از دو QPI توضیحی در دست نیست؟!!!دلیل برتری غیر قابل انکار مثلا پردازنده w5590 نسبت به بقیه سی پی یو ها چی هست؟ ( اگر میشه دقیق بگید و تخصصی!!) مثلا استفاده از دو ارتباط QPI در این سی پی یو یعنی چی؟
اول اون قضیه معماری هستش دوم مالتی بیشتر و در نتیجه فرکانس بالاتر در حالت دیفالت پس اونایی که اورکلاکر هستن بیشتر به دمبال فرکانس دیفالت بالا هستن تا مقدار بیشتری افزایش فرکانی در اورکلاک رو دارا باشند. ودیگه هرکی به قولا پولش برسه میره میگیره. تازه چون تعداد مهدودی هم تولید میشه دلیل دیگری هم محصوب میشه
من فکر نمی کنم صرف بالاتر بودن فرکانس دیفالت و مالتی بالاتر( برای اور بهتر!!) دلیلی بر قیمت عجیب غریب این پردازنده و همچنین قدرت بسیار بالای اون باشه! تازه این پردازنده سرور هست و فکر نکنم خیلی برای اور استفاده بشه!!
منتظر جواب این قسمت هستم!"از نظر کارایی و عملکرد با ویندوز و برنامه های دیگر مناسب هست؟ "استفاده از Xeon های برای مصارف خانگی ولی 7/24 مناسب هست؟ از نظر کارایی و عملکرد با ویندوز و برنامه های دیگر مناسب هست؟
اره میشه موزیک گوش کرد باهاش!!! ادم اگه باباش یکی مثل جاسبی باشه اصلا هیچ منعی در استفاده از این سری سی پی یو ها در مصارف خوانگی نخواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا متوجه نشدم چی گفتید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر اشتباه نکنم سوکت های پردازنده های Xeon همانند سوکت های سی پی یو های معمولیه پس روی مادر بردهای معمولی هم باید کار کنه؟
بله کار می فویکلانج اما نه انچنان معمولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثلا کلسیفاید(اگر معمولی حساب شود:دی) یا برای سوکت 775 هم در مودل های معمولی که حرفه ای تر هستن
هم پرسیدم هم نپرسیدم ولی اشکال من اینه که تا مطالب علمی و حساب شده نباشه اصلا قبول نمی کنم و همینجور تعداد سوال هام میره بالا بدون اینک جوابی پیدا کرده باشم! ولی امیدوارم در این فوروم به بعضی هاش برسم چون افراد نسبتا کاربلدی داره!وهزار سوال بی جواب دیگر!! این سوالهای رو سایت های خارجی هم دنبال کردم ولی به جواب قانع کننده ای نرسیدم بعدشم فکر کنم با زبان زیبای پارسی قابل فهم تر باشه!
منضورت اینه که پرسیدی و جوابت ندادند؟!!!!!
خوب این هم بخواطر این هستش که تکنلوژی ساخت سی پی یو مال ایران هستش و اونا تحریم هستن و اخبارش محرمانه هست حتی نحوه کارش برا همین اطلاع ندارند.

Bookmarks