سلام.
قیمت + تعویض Socket + ضعف در بعضی از قسمت ها در حالت Stockارمان شما مشکلت رو الان معلوم کن با شرکت اینتل هست یا با قیمت یا با تعویض سوکت ها یا با چیز دیگه ای !!
معین جان بحث به حالت کلی هست.در مورد حرفت که گفتی ایا 4 تا 1100 قوی تر از 980 میشه یا خیر اصلا حرف درستی نیست ارمان یک زمانی طرف حاظر هست برای اینکه کارش حل بشه در مدت زمان مشخص هزینه های خیلی زیادی رو انجام بده و مطمعن باش برای اون فرد ارزش داره این موضوع رو به عینه برای خیلی ها دیدم اگر بگی 4 تا سیستم ای ام دی می گیره خوب هزینه خیلی بالایی رو باید بکنه و غیر از اون مصرف توانی رو هم در نظر بگیر
نه یک فرد که مثلا یک کاره خیلی خواص و پردازشی انجام میده حاظر برای هر مقدار سرعت بیشتر 100 دلار بیشتر بپردازه بر فرض مثال..
نه معین جان شما اشتباه میکنید.ی ام دی تنها اومد DDR3 کرد بعد مادربورد هاش شد AM2 این یک ضعف برای یک شرکت محسوب میشه که تمامی سی پی یو های خود رو بر روی یک سوکت عرضه می کنه این یعنی اینکه این شرکت از اول می تونسته سی پی یو 1100 رو تولید کنه و بعد اومده با سیاست و کلک خودش به ترتیب داده تا بتونه سود بیشتری بکنه !! (البته این دیدگاه من هست) بعدش هم چرا پارتنر های اینتل بیشتر از پارتنر های ای ام دی هستند ؟ مادربورد های معروف رو شما تنها نگاه نکنید بسیاری از شرکت های دیگه هم هستند که مادربورد تولید می کنند دلیلش هم واضح هست شرکت اینتل برای تولید کنندگان برد هم ارزش قائل میشه و با سوکت های مختلفی که ایجاد کرده سود رو هم برای پارتنر های خودش ایجاد می کنه
ببینید سوکت AM3 همون AM2/Am2+ نیست.
در سوکت AM3 تعداد پین ها از 940 تا به 938 تا کاهش داده شده.فقط در این حالت پردازنده های AM3 قابلیت نصب بر روی AM2+ هارو دارند.
معین جان بحث رو به پارتنر نکشونید چون خودت هم میدونی این اصلا ملاک نیست..!
خیر..! ولی میتونه یک مادربرد Am2+ که Am3 هم پشتیبانی یمیکنه بگیره از هر سه حالت بهره مند بشه.(DDR2/DDR3) در یک مادربرد.تقریبا 80 درصد افرادی که کامپیوتر خریداری می کنند سیستم خود رو بین 3 تا 5 سال استفاده می کنند 10 درصد سالانه عوض می کنند و 5 درصد به صورت زمانی مثل 3 ماه یا غیره عوض می کنند 5 درصد هم اپگرید می کنند !!!
سوال من اینجاست فردی که 5 سال پیش سی پی یو 5000 ای ام دی تهیه کرده ایا می تونه الان بیاد یک برد 890 بگیره و استفاده کنه ؟
بحث جالبی رو مطرح کردی این قضیه 5 سال میخوام بدونم اگر یک شخصی اینتل تهیه کنه این 5 سال به چه مقدار کاهش پیدا میکنه؟! :دی مطمئنم کل سیستم رو باید تعوضی کنه چون اگر قصد تهیه قطعات جزئی رو داشته باشه مطمئن باش گرونتر و پر دردسر تر براش تموم میشه!
معین جان شما اصلا فلسفه این Unlcoking رو میدونید که در رابطه با اون بحث میکنید؟خوب در مورد اینتل هم همین هست مطمعن باشید 5 سال اینده هم همنطور خواهد بود این واقعا برای ای ام دی زشت بود که اومد از طریق بایوس سی پی یو های خود رو لاک کرد و شما می تونید با مادربورد سی پی یو رو انلاک کنید یعنی ای ام دی انقدر ضعیف بود که توانایی نداشت یک خط جدید سی پی یو تولید کنه اگر می گید این کار به نفع یوزر هست از لحاظ شرکتی واقعا این کار خنده دار هست به دلیل اینکه با این کار شرکت ای ام دی محصول خودش رو زیر سوال میبره نه اینکه بگید برتری محسوب بشه
معین جان پردازنده های AMD بسته نشدند! AMD بعضی از پردازنده هایی که تولید میکنه بعضی از هسته های این پردازنده ها نمیتونند در حالت هماهن ولتاژ + توان با سایر هسته ها کار کنند بنابر این شرکت AMD این هسته هارو Disable میکنه و به حالت Dual Core / Triple Core میده! (عمرا اگه میدونستی)
شما درست پست بنده رو نخوندی و به داخل پرانتز توجه نکردید:رمان جان میشه یک امار کلی از تعدا سی پی یو های که شرکت اینتل می فروشه و شرکت ای ام دی می فروشه در بیار و ارائه کنی که می گی کل بازار رو فرا گرفته والا من توی ایران از هر شرکتی امار گرفتم حداقل تعداد فروش مادربورد اینتل نسبت به ای ام دی 2 به 1 بوده یعنی هر 2 مادربورد اینتل یک مادربورد ای ام دی از دوستانم هم که سوال کردم تقریبا اماری شبیه به این و خوب 3 به 1 رو دادند اما اگر دنیای پردازنده ها رو در نظر بگیریم که شامل لب تاپ و غیره هم میشه شاید امار چیزی مثل 10 به 1 هم بشه من امار رسمی متاسفانه ندارم پس اگر اماری دارید که حرف من رو رد می کنه لطف کنید به من هم بدید شاید منبعی بشه برای من در پست های بعدی من
اگر به صورت عملی + و استاندارد با قیمت + بهترین P/P بسته بشه معمولا در رنج سیستم های که در ایران تهیه میشه بهترین گزینه هستند..! (ثابت شده دیگه؟ )
مثلا شما i3 530 رو با یک PhenomII X4 مقایسه میکنیدخوب معلومه میشه ست ولی این کاجا و اون کجا...1156 کجا که به زودی منقرض میشه و AM3 کجا که در حال توسعه هست...!
معین جان با این حرفت کاملا منو نا امید کردی...!ر مورد اون لینک تاپیکی هم که گذاشتید کلا تست 3D mark 06 نمی تونه ملاکی باشه چون در این تست هر چی فرکانس پردازنده بیشتر بشه و تعداد هسته بالا تر بشه اسکور بالا تر میره
یک سوال می پرسم خواهشن با اطلاع از تست های که زدی جواب بده ایا فکر می کنی افزایش فرکانس بوده که باعث شده تست انقدر بالا تر بره ؟ یا چیز های دیگه هم در اون دخیل بوده؟
خوب ضریب پردازنده های که گفتی 21 و 22 هست پس در نتیجه مجبور میشی BCLK رو بالا ببری وقتی BCLK بالا میره مساوی میشه با افزایش QPI - QPI LINK FAST MODE _NB - Ram
پس دلیل اصلی اینکه خیلی وحشتناک افزایش پرفورمنس دیده شده معلوم شد ولی اصل موضوع هم برای QPI LINK FAST MODE هست اگر دقت کرده باشی در تست های مثل AQUA حتی با سی پی یو های مالتی باز هم سعی می کنند BCLK بالاتری رو داشته باشند تا ضریب بالاتری رو !! پس این ایراد در معماری نیست افزایش فرکانس باعث میشه کارایی بالاتر بره این کارایی محدود کننده نیست که جز ایراد شما از اون یاد می کنید ایراد وقتی هست که شما با 1 فریم در ثانیه دچار بشید و گلوگاه ایجاد کنه اینکه با تنها افزایش چند کلاک شما افزایش پرفورمنس رو دارید می تونه فوق العاده باشه و نکته ای مثبت رو به همراه داره
تاثیر CPU Score در Score نهایی چقدر هست؟ (اول اینو مشخص کن)
بعدش من گفتم SM2/Sm3 افزایش داشته نگفتم Total Socre ...! (پست هارو با دقت بخونید)
در رابطه با معماری هم شما وقاعا نمیخوای قبلو کنید که در حالت Stock ضعف داره؟ !!!
عزیز ایشون با 2xGTX460 امتیازی گرفته که بنده با یک کارت گرافیک HD4890 میگرفتم روی AMD ...!
بعد با اورکلاک امتیاز ایشون چنان افزایش داشته که کاملا ایجاد گلوگاه واضح هست...!
بله تست 3DMark هم ملاک نیست ای کاش تاپیک رو بیشتر میخوندی که تا متوجه افزایش Frame Rate در Game ها هم میشدی..!
بعدش شما به افزایش QPI ....اشاره کردی اگر همین QPI هم در نظر بگیریم در حالت Stock یک ضعف محسوب میشه...برای شرکت Intel و طراحی Intel ...!
--------------------------------------------------------
در کل معین جان به نظر من شما تعصب خواصی روی Intel دارید و واقعا نمیخواید مشکلات این شرکت رو قبول کنید...
من نمیگم AMD بهره ...AMD هم مشکلات افتضاحی داره ...ولی شما قبول کن که اینتل واقا مشکلاتش بیشتره و از دید یک کاربر به این قضیه نگاه کن که نه اورکلاک بلد هست و نه چیزی از یک سیستم سرش میشه...! از دید یک Gamer بر فرض مثال...!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks