نگاه کنید من بحث رو اوردم روی سری Core یعنی از این سری میشه سی پی یو های که توی اون زمان بودند رو با هم مقایسه کرد من نام می برم و از لحاظ قیمتی هم تقریبا نزدیک به هم هستند
5000 - 5200- 5400 - 5600 - 6000
و اینتل هم با رو نمایی
E6750 - E8200 - E8300 E8400 E8500 E8600
از لحاظ قیمت جهانی سی پی یو ها مذکور قیمتی نزدیک به هم داشتند و خوب در خیلی جا ها اینتل قوی تر بود !!! من هنوز هم رو این نظریه هستم که سری E از شرکت اینتل به دلیل داشتن FSB 333 هنوز هم برتر از سری جدید هست تاثیر FSB بالا در بعضی جاها خیلی مشهود هست
در مورد HT Link یا HT و QPI موضوع کاملا متفاوت هست نگاه کنید شرکت های مختلف فناوری های مختلفی رو ایجاد می کنند مطمعن باشید سراسر دنیا مثل ایران نیست قانونی به اسم کپی رایت وجود داره و در صورتی که ایرادی مشاهده بشه فورا جرایم سنگینی گریبان گیر شرکت ها خواهد شد !!!
همنطوری که خودتون هم گفتید تکنولوژِی QPI پیشرفته تر از HT هست و با ضریب های مختلف زیادی هم سر و کار نداره مثل ای ام دی و در سی پی یو های اینتل بر 3 پایه تنظیم میشه اما چیزی که همه ما شاهد اون هستیم که انقدر اینتل رو پیش انداخته QPI LINK FAST MOD هست که اصلا همچین گزینه های در ای ام دی معنی نداره و وجودی نداره !!!
وقتی که شما QPI LINK FAST MOD برابر با 7.2 GH.z پیدا می کنید این یعنی یک پهنای باند فاجعه بار و تمامی مادربورد ها اینتل به راحتی توانایی این رو دارند تا به این پهنای باند برسند
در مورد اینکه لفظ همیشه رو من به کار بردم منظور از سال 2004 به بعد بود که هر چه امروز داریم پیش میریم این امر بیشتر مشهود میشه ای ام دی کمپانی خوب و دوست داشتنی من اصلا به سری که داغ می کرد کاری ندارم اما یک سوال الان چند وقته که همین Buldizer رو داره عقب می اندازه؟
در مورد اینکه 2 تا 1100 رو روی یک مادربورد Dual socket بندازیم ایشا ا... هر موقع دارای Internal HT شدند این کار رو میشه کرد پس این فکر رو بیرون کنید که دو پردازنده معمولی رو بر روی یک مادربورد Dual socket قرار بدید
در مورد 990 هم همنطور هست هنگامی که شما Internal QPI نداشته باشید نمی تونید دو پردازنده رو روی یک مادربورد قرار بدید
بعدش هم نکته بر می گرده به پهنای باند 3 کاناله و افزایش QPI و داشتن گزینه ای به اسم NB Frequncy که قابلیت های بیشتری نسبت به ای ام دی دارند و خوب کمی پیشرفته تر هستند
اما در صورتی که بحث رو بکشیم توی PDF های شرکت ها Intel و AMD خیلی جالب میشه و شاید نکاتی که فراموش هم میشه این وسط ذکر بشه و اون موقع دلایل خوبی برای کاربر ارائه بشه
Bookmarks