دوست خوبم .جای ناراحتی نیست .به هر حال چنین مواردی در انجمن پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم .جای ناراحتی نیست .به هر حال چنین مواردی در انجمن پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (13-03-17), EHSANRF (13-03-17), SajjadKhati (13-03-17)
|
|
دقیقا AMD کولاک کرده و نه تنها من بلکه به کل دوستان گفتم که هر مطلب تازه ای در این خصوص پیدا کردن بهم اطلاع بدن تا اینجا مطرحش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمونه اش خبر موجود شدن توی ایران تو صفحه قبل تاپیک و همینطور عکس تبلیغات عجیب حریف روی نام برند AMD
البته بنده از هر حرکتی که موجب بشه خریدار قدرت بیشتری در کنار کیفیت و کارایی بهتری گیرش میاد حمایت میکنم، حالا هر شرکتی باشه، ممکنه Intel هم باشه، که قبل تر در موارد معدودی این گونه بود.
دوست عزیز مشکلی پیش نیومده، بچه نیستیم که ناراحت بشیم ناسلامتی توی دهه سی زندگی هستیم. صرفا جهت اطلاع عرض کردم این موارد رو و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش تاپیک پاکسازی بشه و موارد مفیدش فقط بمونه...
بله . حتی خبرهایی که از سمت نسل جدید چیپ های گرافیکی وگا میرسه نشون میده AMD در حال پیشرفت چشمگیر هست . حتی به زودی در زمینه سرور هم پردازنده های بسیار ارزان تر از رقیب خود عرضه میکنه .این طور که مشخص هست باید منتظر یک عجوبه دیگری هم باشیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شخصه از مشارکت کاربرها در تاپیک ها استقبال میکنم .
DOOM999 (13-03-17), EHSANRF (13-03-17), MEHDI0742 (13-03-17), SajjadKhati (13-03-17)
اقا یه سوال ، من هر جا میگردم از پرفورمنس رایزن داره صحبت میشه ،ولی ندیدم به ویژگی های جدیدش اشاره بشه .
در کل منظورم اینه چه ویژگی های جدیدی بهش اضافه شده ؟
Instruction set جدیدی بهش اضافه شده ؟
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
در کل پردازنده رایزن نتیجه تغییرات کامل معماری پردازنده و ... میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MEHDI0742 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تمامی موارد تغییرات داشته
https://www.pcgamesn.com/amd/amd-zen...prices-rumours
DOOM999 (13-03-17), MEHDI0742 (13-03-17), SajjadKhati (13-03-17)
بله اضافه شده. چند نمونه مهم ADX, AVX2, SMAP, XSAVES, CLZERO, PTE Coalescing هستند. بقیه هم هست. در دیتاشیت که در سایت AMD هست میتونید ببینید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MEHDI0742 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Simultaneous MultiThreading (SMT) and New Instructions - AMD Zen Microarchiture Part 2: Extracting Instruction-Level Parallelism
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
AMD>INTEL (13-03-17), DOOM999 (13-03-17), EHSANRF (14-03-17), M A H R A D (14-03-17), RADEON9 (14-03-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
الکی هستش جستجو کنید سایت AMD و معرفی ryzen میاد (فقط یه چیزی همونطور که فکر کنم میدونید سایت هایی که میرید تو نتایج جستجو تون تأثیر داره مثلأ فقط با جستجوی "خبات" سایت شهر سخت افزار واسم میاد یا با جستجوی "دنوو" گیمینگ مستر میاد با جستجوی "skylake" زومیت میاد لابد اونی که این عکس رو گرفته صبح تا شب تو سایته اینتله)
تموم شد رفت حالا شما دنبال زیربغل مار میگردید دوستمون EHSANRF یه مطلب جالبی رو به اشتراک گذاشت دوست دیگر Stream استدلالی اوردند و اون رو ردکردند استاد امید هم ختم جلسه رو اعلام کرد من الان AMD>INTEL میزنمtomshardware باز میشه ولی اگه با پیلتر شکن برم نتایج فرقداره بحث رو کشش ندیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sound.sense برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RADEON9 در تاریخ 14-03-17 انجام شده است
EHSANRF (14-03-17)
بررسی سایت anandtech کاملا معماری و جزئیات این سری را مورد بررسی قرار داده است :
The AMD Zen and Ryzen 7 Review: A Deep Dive on 1800X, 1700X and 1700
DOOM999 (13-03-17), EHSANRF (14-03-17), RADEON9 (14-03-17), SajjadKhati (13-03-17)
با تشکر از همگی ،فقط اینا همشون انگلیسیه منم نه چون خیلی وقته خارج نبودم ،به کل یادم رفته انگلیسی .
رفرنس فارسی ندارید ؟
منتظر ترجمه باشیم ؟
خودمون بدیم ترجمه کنن؟
با تشکر از زحماتتون
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks