اولا که من نمی دونم شما ترجمه کردید یا خودتون نوشتید، و ثانیا هم مثل اینکه می فرمایید بدون ذکر منبع، از نوشته شخص دیگه استفاده کردید و به اسم خودتون ارسال کردید، و ثالثا، صحبت من درباره محتوایی بود که نوشته شد. اینکه نویسنده اصلی شخصی در داخل یا خارج از کشور بوده یا شما نوشتید یا شخص دیگه چیزی به بار استدلالی محتوای ارائه شده اضافه یا کم نمی کنه.
جمله اول بنده خطاب به شما بود
و جمله دوم صرفا جهت اطلاع بود (مقاله تخصصی نبود که نیاز به منبع داشته باشه! یه شات گرفته طرف و یه خط زیرش نوشته)! نه بحث و بررسی و جنگ و چدل و کپی رایت و ...
آقا اصلا AMD جیزه، بده، خرابه. الان خوبه!؟ راحت شدین!؟
تبلیغات درست با تبانی فرق داره. تبانی هم تخصصی داریم و هم ناشیانه، که این سری ناشیانه اون رو شاهدیم...
شما وسط بازی استقلال و الاهلی هیچ وقت نمیاین تبلیغ پرسپولیس رو انجام بدین ( چه لباس اون رو بپوشین، چه کنار زمین تبلیغات بشه و ... ) این جمله از خودم بود منبع نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید

پ.ن: هیچ کدوم از این دو شرکت ارث پدرمون نیست که بخوایم به همدیگه خرده بگیریم و بحث کنیم، اونا نشستن نون قدرت و دانش و البته نفوذ و تبانی شون رو میخورن و ما اینجا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید