پاسخ: بازگشت به قدرت AMD با ZEN
نقل قول:
اولا که من نمی دونم شما ترجمه کردید یا خودتون نوشتید، و ثانیا هم مثل اینکه می فرمایید بدون ذکر منبع، از نوشته شخص دیگه استفاده کردید و به اسم خودتون ارسال کردید، و ثالثا، صحبت من درباره محتوایی بود که نوشته شد. اینکه نویسنده اصلی شخصی در داخل یا خارج از کشور بوده یا شما نوشتید یا شخص دیگه چیزی به بار استدلالی محتوای ارائه شده اضافه یا کم نمی کنه.
جمله اول بنده خطاب به شما بود
و جمله دوم صرفا جهت اطلاع بود (مقاله تخصصی نبود که نیاز به منبع داشته باشه! یه شات گرفته طرف و یه خط زیرش نوشته)! نه بحث و بررسی و جنگ و چدل و کپی رایت و ...
آقا اصلا AMD جیزه، بده، خرابه. الان خوبه!؟ راحت شدین!؟
تبلیغات درست با تبانی فرق داره. تبانی هم تخصصی داریم و هم ناشیانه، که این سری ناشیانه اون رو شاهدیم...
شما وسط بازی استقلال و الاهلی هیچ وقت نمیاین تبلیغ پرسپولیس رو انجام بدین ( چه لباس اون رو بپوشین، چه کنار زمین تبلیغات بشه و ... ) این جمله از خودم بود منبع نداره :wink:
موفق باشید
پ.ن: هیچ کدوم از این دو شرکت ارث پدرمون نیست که بخوایم به همدیگه خرده بگیریم و بحث کنیم، اونا نشستن نون قدرت و دانش و البته نفوذ و تبانی شون رو میخورن و ما اینجا ... :1. (26):
نقل قول:
جمله اول بنده خطاب به شما بود
و جمله دوم صرفا جهت اطلاع بود (مقاله تخصصی نبود که نیاز به منبع داشته باشه! یه شات گرفته طرف و یه خط زیرش نوشته)! نه بحث و بررسی و جنگ و چدل و کپی رایت و ...
آقا اصلا AMD جیزه، بده، خرابه. الان خوبه!؟ راحت شدین!؟
تبلیغات درست با تبانی فرق داره. تبانی هم تخصصی داریم و هم ناشیانه، که این سری ناشیانه اون رو شاهدیم...
شما وسط بازی استقلال و الاهلی هیچ وقت نمیاین تبلیغ پرسپولیس رو انجام بدین ( چه لباس اون رو بپوشین، چه کنار زمین تبلیغات بشه و ... ) این جمله از خودم بود منبع نداره :wink:
موفق باشید
پ.ن: هیچ کدوم از این دو شرکت ارث پدرمون نیست که بخوایم به همدیگه خرده بگیریم و بحث کنیم، اونا نشستن نون قدرت و دانش و البته نفوذ و تبانی شون رو میخورن و ما اینجا ... :1. (26):
شما مثل اینکه اصلا متوجه نشدید من چه گفتم، و خب درکتون از کپی کردن بدون منبع هم جالب است! در هر صورت اگه هم به خودتون زحمت می دادید بقیه پست های من در همین تاپیک رو ببینید می فهمیدید من مشکلی با AMD ندارم. اینکه اینقدر شما به خودتون گرفتید و اینقدر دفاعی برخورد می کنید و پاسختون به کوچکترین مسائل اینه که "AMD جیزه! راحت شدی!" رو می گذارم به حساب کاربر تازه کار و کم تجربی شما در انجمن، به هر حال به مرور زمان بهتر میشه.
در هر صورت اگه واقعا معتقد هستید این چیزها ارزش خرده گرفتن و بحث و ... نداره، پس لطفا ریپلای نکنید، اگه هم فکر می کنید لازمه همینطور دفاع کنید، من در خدمتتون هستم. :1. (35):
پ.ن: من سهامدار AMD هستم. عملکرد خوب AMD به نفع منه. :great:
در مجموع خواهشی که از دوستان دارم این هست . سعی کنید مطالب پایه علمی و مستند داشته باشه . AMD با پرفورمنس خوبش نشون داد تحلیل خیلی از سایت ها و کاربران در مورد عدم امکان برگشت به کورس رقابت با اینتل اشتباه بوده . پس سعی کنیم مطالبی بگذاریم که بار علمی داشته باشد.
1 :تعداد فایل پیوست
سپاس از توجه تون
ممنون از القابی که - خواسته یا ناخواسته - به بنده نسبت دادید
واقعا نمیدونستم چندکلمه نوشته زیر یه پست اینستاگرامی رو بخوای به زبان فارسی اینجا بنویسی اینقدر مشکل بوجود بیاره...
من از شما و دوستان عذر میخوام
بی تجربگی بنده رو ببخشایید
اشتباه کردم از اول با هر دو کمپانی کار کردم، از اون سوکت های قبل از سال 2000 شرکت amd گرفته تا پنتیوم های اینتل، بنده با هیچ کدوم از محصولات این شرکت ها مشکل نداشتم... بنده اشتباهی بودم...
تصویر زیر بی تجربگی بنده رو در سایت های همسایه نشون میده. :11()::11()::11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سپاس از توجه تون
ممنون از القابی که - خواسته یا ناخواسته - به بنده نسبت دادید
واقعا نمیدونستم چندکلمه نوشته زیر یه پست اینستاگرامی رو بخوای به زبان فارسی اینجا بنویسی اینقدر مشکل بوجود بیاره...
من از شما و دوستان عذر میخوام
بی تجربگی بنده رو ببخشایید
اشتباه کردم از اول با هر دو کمپانی کار کردم، از اون سوکت های قبل از سال 2000 شرکت amd گرفته تا پنتیوم های اینتل، بنده با هیچ کدوم از محصولات این شرکت ها مشکل نداشتم... بنده اشتباهی بودم...
تصویر زیر بی تجربگی بنده رو در سایت های همسایه نشون میده. :11()::11()::11():
دوست خوبم .جای ناراحتی نیست .به هر حال چنین مواردی در انجمن پیش میاد .
نقل قول:
در مجموع خواهشی که از دوستان دارم این هست . سعی کنید مطالب پایه علمی و مستند داشته باشه . AMD با پرفورمنس خوبش نشون داد تحلیل خیلی از سایت ها و کاربران در مورد عدم امکان برگشت به کورس رقابت با اینتل اشتباه بوده . پس سعی کنیم مطالبی بگذاریم که بار علمی داشته باشد.
دقیقا AMD کولاک کرده و نه تنها من بلکه به کل دوستان گفتم که هر مطلب تازه ای در این خصوص پیدا کردن بهم اطلاع بدن تا اینجا مطرحش کنم
نمونه اش خبر موجود شدن توی ایران تو صفحه قبل تاپیک و همینطور عکس تبلیغات عجیب حریف روی نام برند AMD
البته بنده از هر حرکتی که موجب بشه خریدار قدرت بیشتری در کنار کیفیت و کارایی بهتری گیرش میاد حمایت میکنم، حالا هر شرکتی باشه، ممکنه Intel هم باشه، که قبل تر در موارد معدودی این گونه بود.
نقل قول:
دوست خوبم .جای ناراحتی نیست .به هر حال چنین مواردی در انجمن پیش میاد .
دوست عزیز مشکلی پیش نیومده، بچه نیستیم که ناراحت بشیم ناسلامتی توی دهه سی زندگی هستیم. صرفا جهت اطلاع عرض کردم این موارد رو و ...
کاش تاپیک پاکسازی بشه و موارد مفیدش فقط بمونه...
نقل قول:
دقیقا AMD کولاک کرده و نه تنها من بلکه به کل دوستان گفتم که هر مطلب تازه ای در این خصوص پیدا کردن بهم اطلاع بدن تا اینجا مطرحش کنم
نمونه اش خبر موجود شدن توی ایران تو صفحه قبل تاپیک و همینطور عکس تبلیغات عجیب حریف روی نام برند AMD
البته بنده از هر حرکتی که موجب بشه خریدار قدرت بیشتری در کنار کیفیت و کارایی بهتری گیرش میاد حمایت میکنم، حالا هر شرکتی باشه، ممکنه Intel هم باشه، که قبل تر در موارد معدودی این گونه بود.
دوست عزیز مشکلی پیش نیومده، بچه نیستیم که ناراحت بشیم ناسلامتی توی دهه سی زندگی هستیم. صرفا جهت اطلاع عرض کردم این موارد رو و ...
کاش تاپیک پاکسازی بشه و موارد مفیدش فقط بمونه...
بله . حتی خبرهایی که از سمت نسل جدید چیپ های گرافیکی وگا میرسه نشون میده AMD در حال پیشرفت چشمگیر هست . حتی به زودی در زمینه سرور هم پردازنده های بسیار ارزان تر از رقیب خود عرضه میکنه .این طور که مشخص هست باید منتظر یک عجوبه دیگری هم باشیم .
به شخصه از مشارکت کاربرها در تاپیک ها استقبال میکنم .
اقا یه سوال ، من هر جا میگردم از پرفورمنس رایزن داره صحبت میشه ،ولی ندیدم به ویژگی های جدیدش اشاره بشه .
در کل منظورم اینه چه ویژگی های جدیدی بهش اضافه شده ؟
Instruction set جدیدی بهش اضافه شده ؟
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
نقل قول:
اقا یه سوال ، من هر جا میگردم از پرفورمنس رایزن داره صحبت میشه ،ولی ندیدم به ویژگی های جدیدش اشاره بشه .
در کل منظورم اینه چه ویژگی های جدیدی بهش اضافه شده ؟
Instruction set جدیدی بهش اضافه شده ؟
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
در کل پردازنده رایزن نتیجه تغییرات کامل معماری پردازنده و ... میباشد .
در تمامی موارد تغییرات داشته
الکی هستش جستجو کنید سایت AMD و معرفی ryzen میاد (فقط یه چیزی همونطور که فکر کنم میدونید سایت هایی که میرید تو نتایج جستجو تون تأثیر داره مثلأ فقط با جستجوی "خبات" سایت شهر سخت افزار واسم میاد یا با جستجوی "دنوو" گیمینگ مستر میاد با جستجوی "skylake" زومیت میاد لابد اونی که این عکس رو گرفته صبح تا شب تو سایته اینتله)