کسی میدونه مشکل بایوسشون حل شده یا نه ؟؟؟
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Printable View
کسی میدونه مشکل بایوسشون حل شده یا نه ؟؟؟
آره فکر کنم تا خرداد باید صبر کنیم قیمتها منطقی شننقل قول:
- - - Updated - - -
مادربوردها که تازه تولید شده مشکل بایوسش چی بوده؟نقل قول:
مشکل خاصی که منظورم نیست . اخه توی بررسی سایت خیلی از ابتدایی بودن بایوس مادربرد حرف میزدن و میگفتن تو فلان بنچمارک بایوس تاثیر گذاشته و فلان و فلان ..نقل قول:
مبخواستم بدونم بایوس کاملتری واسشون نمیومده ؟؟
چون شهر سخت افزار مادربردشو در اختیار داشت پرسیدم .
بله بایوس ها که درست هستند و گرنه این همه بررسی در سطح جهانی انجام نمیشد .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کمال ناباوری با جستجوی کلمه Ryzen در موتور جستجوی گوگل، پردازنده های Core i7 Intel برای خرید به شما پیشنهاد می شوند!
آیا اینتل با گوگل تبانی کرده و گفته در تبلیغات با کلمه رایزن محصولات من رو به عنوان پیشنهاد به کاربر معرفی کن!؟
اینتل بعد از اینکه جا افتاد شروع به تخریب AMD کرد که الانم عوام بهشون بگی AMD یه مشت حرفای ناشیانه میگن داغ میکنه پرمصرف کند ضعیفه ولی AMD الان تو نقطه ای ایستاده که هیچ ایرادی بهش وارد نیست نه پرمصرف نه معماریش قدیمیه نه عدم سازگاری داره نه از نظر تکنولوژی از اینتل عقبتر نه مثل اینتل الکی گرون نه مثل اینتل خنک کننده هاش مثل اسباب بازیه نه مثل اینتل با نیم کیلو کولر له میشه فقط و فقط نیازمند تبلیغات ، هماهنگی با تولید کنندگان نرم افزار و بازی و یه مقدار کاهش قیمته.نه اینکه قیمتش غیر منصفانه باشه ولی یه جوری بشه که گند بزنه به بازار اینتل
یه سوال از کسایی که تجربه دارند خداییش انصافه i5 6400 که بیشتر شبیه اسباب بازیه 700و خورده ای هزار تومن قیمتش باشه
ربطی به تبانی نداره. اون کلمه Ad یعنی مورد اول تبلیغات است. این کاریه که اکثر کمپانی ها می کنند. وقتی شما محصول رقیب رو سرچ می کنید، تبلیغ محصول خودشون رو نشون میدن.نقل قول:
درسته دوست عزیز ، ولی این داره تو گوگل سرچ میکنه نه تو اینتل . [emoji15]نقل قول:
توضیحات بنده رو نخوندین و پست گذاشتین...نقل قول:
ضمناً عکس رو بنده نگرفتم، صرفا ترجمه مبسوط کردم از پست یه شخصی واقع در خارج از کشور
در سایت گوگل هر کس می تونه تبلیغ سفارش بده که موقع سرچ عبارت هایی که شخص انتخاب می کنه، این تبلیغ نشون داده خواهد شد (در صورتی که رقابت با سایر تبلیغ ها رو برنده بشه). این یعنی اینتل داره به گوگل سفارش تبلیغ می ده، مشابه زمانی که سس مایونز دلپذیر در تلویزیون تبلیغ پرداخت می کنه یا یک آگهی در روزنامه وجود داره. درآمد گوگل از طریق پذیرش تبلیغ است.نقل قول:
اولا که من نمی دونم شما ترجمه کردید یا خودتون نوشتید، و ثانیا هم مثل اینکه می فرمایید بدون ذکر منبع، از نوشته شخص دیگه استفاده کردید و به اسم خودتون ارسال کردید، و ثالثا، صحبت من درباره محتوایی بود که نوشته شد. اینکه نویسنده اصلی شخصی در داخل یا خارج از کشور بوده یا شما نوشتید یا شخص دیگه چیزی به بار استدلالی محتوای ارائه شده اضافه یا کم نمی کنه.نقل قول: