سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش مدتی بود که اینترنتم قطع ووصلی داشت واس همون شرمندتون شدم.
مانیتور من یه CRT 17 اینچ هستش مسلما بهترین رزولیشن 1024در768 هستش و معمولا بیشتر نمیزارمش ولی مواقعی که فرصتش رو میکنم میبرم به تلوزین LCD خونه وصلش میکنم با رزولیشن 1080در 1920 استفاده میکنم و مشکلی ندارم و معمولا تمام بازیهای خوب وسطح بالا رو روی نهایت تنظیمات گرافیک میزارم مشکلی ندارم جز بعضی بازیها که خودشون مشکل دارن وگرنه به من ثابت شده این گرافیک واقعا کار راه انداز و قویی هستش ولی کم کم داره به سمت قدیمی شدن میره و دیگه کمتر تو بازار پیدا میشه ولی مطمعنا حالا حالا ها کار منو راه میندازه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش مدتی بود که اینترنتم قطع ووصلی داشت واس همون شرمندتون شدم.
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
خوب چی شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمتون رو دیدم, کلا سیستم هماهنگی جمع کردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir ghayour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک سوال خیلی مهم که به سرم زد ازتون بپرسم.
واللا من کیسم از این کیس های ارزونه و توش کولر خوب جا نمیشه.
به نظر شما کولری که خودتون بستید جوابگوی پردازنده من هست؟
میخوام بخرمش دو به دلم;خواستم از شما که تجربه باهاش داشتید بپرسم در عمل چطوره؟
آخرین ویرایش توسط ReZa546 در تاریخ 15-01-14 انجام شده است
|
از استارتر گرامی به خاطر اینکه بحث رو منحرف کردم عذر میخوام و اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
حرف شما متین اما این را هم باید در نظر گرفت که : یک کلاغ و چهل کلاغ کردن مردم را , مخصوصا در زمینه ای که اطلاعی ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saleh8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ReZa546 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ؛ حرف آقا رضا درسته اگر میخواهی رایانه ات را برای بازی کردن ارتقا بدهی همان کارت گرافیک را ارتقا بدهی کافیه و در مرحله های بعدی رم و سپس پردازنده ات را ارتقا بده .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks