پاسخ: تبلیغات منفی علیه AMD
نقل قول:
از پردازندتون راضی هستید؟
بازی ها رو تو چه رزولوشن هایی رون اجرا می کنه؟
یکی از رفیقام همینو با 6870 داره میگه توپ داره جوابمو میده!
و در مورد AMD در بازار هم متاسفانه حق با شماست نمیدونم اینتل چه سیاست بازاریابی داره که اینطوری داره همه چی پیش میره!
الآن واقعا واضحه دیگه که خرید AMD مخصوصا FM2+ به مراتب به صرفه تر و کار راه انداز تر از اینتله ولی انگاری تو بازار خشکیده اصن.(در حالی که AMD اکثرا گارانتی معتبر داره ولی...)
متاسفم واقعا برای این شیوه های غلط مدیریت فروش در کشورم.
مانیتور من یه CRT 17 اینچ هستش مسلما بهترین رزولیشن 1024در768 هستش و معمولا بیشتر نمیزارمش ولی مواقعی که فرصتش رو میکنم میبرم به تلوزین LCD خونه وصلش میکنم با رزولیشن 1080در 1920 استفاده میکنم و مشکلی ندارم و معمولا تمام بازیهای خوب وسطح بالا رو روی نهایت تنظیمات گرافیک میزارم مشکلی ندارم جز بعضی بازیها که خودشون مشکل دارن وگرنه به من ثابت شده این گرافیک واقعا کار راه انداز و قویی هستش ولی کم کم داره به سمت قدیمی شدن میره و دیگه کمتر تو بازار پیدا میشه ولی مطمعنا حالا حالا ها کار منو راه میندازه.
نقل قول:
چی شد دیگه خبری ازت نی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!:wink:
سلام
راستش مدتی بود که اینترنتم قطع ووصلی داشت واس همون شرمندتون شدم.
نقل قول:
سلام
راستش مدتی بود که اینترنتم قطع ووصلی داشت واس همون شرمندتون شدم.
خوب چی شد؟
نقل قول:
مانیتور من یه CRT 17 اینچ هستش مسلما بهترین رزولیشن 1024در768 هستش و معمولا بیشتر نمیزارمش ولی مواقعی که فرصتش رو میکنم میبرم به تلوزین LCD خونه وصلش میکنم با رزولیشن 1080در 1920 استفاده میکنم و مشکلی ندارم و معمولا تمام بازیهای خوب وسطح بالا رو روی نهایت تنظیمات گرافیک میزارم مشکلی ندارم جز بعضی بازیها که خودشون مشکل دارن وگرنه به من ثابت شده این گرافیک واقعا کار راه انداز و قویی هستش ولی کم کم داره به سمت قدیمی شدن میره و دیگه کمتر تو بازار پیدا میشه ولی مطمعنا حالا حالا ها کار منو راه میندازه.
سیستمتون رو دیدم, کلا سیستم هماهنگی جمع کردید.
فقط یک سوال خیلی مهم که به سرم زد ازتون بپرسم.
واللا من کیسم از این کیس های ارزونه و توش کولر خوب جا نمیشه.
به نظر شما کولری که خودتون بستید جوابگوی پردازنده من هست؟
میخوام بخرمش دو به دلم;خواستم از شما که تجربه باهاش داشتید بپرسم در عمل چطوره؟
از استارتر گرامی به خاطر اینکه بحث رو منحرف کردم عذر میخوام و اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
نقل قول:
من تا حالا با amd کارنکردم ولی اینم بگم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :yes:
حرف شما متین اما این را هم باید در نظر گرفت که : یک کلاغ و چهل کلاغ کردن مردم را , مخصوصا در زمینه ای که اطلاعی ندارند:wink:
درسته؟؟؟
نقل قول:
سلام.
من هم همانند خودتون پردازنده 645 رو داشتم و الآن هم که عوضش کردم و 8350 خریدم کمی احساس پشیمانی میکنم.
فقط اینرو بگم بهت که مشکلاتی که خودم لمسشون کردم اینه که به علاوه خرید پردازنده باید به فکر خرید یه فن هم(اگه خواستی AMD بخری)باشی چون گرماش واقعا رو اعصابه.
و مورد مهمتر هم اینکه اگه رزولوشنت مثله من 1280*1024 هستش که پردازندت اصن دخیل نیست و برو رم و گرافیکتو ارتقا بده.
و سخن پایانی اینکه جدا از اینکه هی میگم اشتباه کردم منظورم این بود که اصن نیازی به ارتقا نداشتم ولی تو این مدتی که با AMD دارم حال میکنم واقعا ازش راضیم و شاهکار کرده مخصوصا تو بازی ها.
پیشنهاد من به شما برای هزینه کردن :
خرید یک گرافیک 270X یا 760 و یک رم 8 گیگ دوال چنله که تا سه چهار سال دیگه جوابتو میده!(مطمئن باش میدونم چی دارم میگم)
ویرایش :
اگه میخوای طوری پشیمون شی که تا حالا تو عمرت نشدی برو سراغ سری 9000 چون هم باید مادربوردتو عوض کنی و هم یک پردازنده با طول عمر پایین خریدی و هم پرمصرفه و هم مطمئننا باید به فکر خرید واترکولر بیفتی یا یه کولر گرون قیمت که نسبت به خرید 4770 نمی ارزه!
بله ؛ حرف آقا رضا درسته اگر میخواهی رایانه ات را برای بازی کردن ارتقا بدهی همان کارت گرافیک را ارتقا بدهی کافیه و در مرحله های بعدی رم و سپس پردازنده ات را ارتقا بده .