عزیز من در رابطه با قیمت شما دارید توی ایران زندگی میکنید و با بازار جهانی خیلی تفاوت داریم!دوست عزيز جناب Arman.n . آيا اصلا لينکهارو ديديد و نمودارها معتبر جهاني رو مطالعه کرديد!؟ حالا که تفاوت اين دو پردازنده به 5000 تومان رسيده(يکي از دوستان دست اندرکار در همين سايت گفتند) با اين اختلاف قيمت اندک و اين اختلاف کارآيي اصلا AMD Phenom II-X4 940 مقرون بصرفه نيست. با عنايت به اين اختلاف قيمت اندک واژه "به مراتب گرونتر" کاملا اشتباهه.
من اصلا صحبتی در رابطه تنوع مادربرد LGA755 نکردم!براي CPU هاي چهارهسته اي اينتل هم مادربوردها با تنوع فراوان(متنوع تر از AMD) و قيمتهاي بالا و پايين زياد هست
[مدل های High End سری LGA775 نه 1156 یا 1336 ........لطفا پست های بنده رو با دقت بخونید.مدلهاي High End اينتل که مبتني بر سوکتهاي LGA 1366 در پردازنده هاي سري Core i7 هستند.
سوکت Am2+ و چیپ ها........... خیلی دیرتر از LGA775 / Intel Core 2 Quad عرضه شدند و امکان عرضه پردازنده جدید هم وجود داره!چيپهاي جديد که قرار واسه اينتل و AMD بياد مسلما (احتمال خيلي زياد) منجر به تعويض چيپ و به تبع آن تعويض مادربورد خواهد شد. با عنايت به اين مسائل اينا معيار بر برتري هيچيک از اين دو نمي تونه باشه.
ما درایم دو پردازنده هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ آینده نگری......مورد بررسی قرار میدیم!شما داريد چيزهايي رو معيار قرار مي ديد که توي کارآيي سيستم هيچ تاثيري نداره و به آينده اي استناد مي کنيد که اصلا قابل پيش بيني (تصويض ديرتر مادربورد) نيست. پيشنهاد مي کنم ديدتون رو به جاي سوکت و ... به کارآيي پردازنده در برنامه هاي مختلفي که هر کدومش يک بعد CPU رو مورد بررسي قرار مي ده و نمودارهاش توي سايت تامز و آناند تچ هست وسعت بديد.
با تقديم احترام.
فردا که ایشون قصد تعویض Processor / Ram ...داشته باشند اون زمان هست که به خاطر فقط یک اختلا کویچیک در بعضی از تست ها باید باز هم هزینه اضافی برای تعوض مادربرد / رم / ....انجام بدند.
حالا با این نتایج آیا باز هم خرید Q9550 عاقلانه هست؟!!

Bookmarks