محمد جان لطفا لينک زير رو باز کنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=88&p2=50
همونطور که مي بينيد برتري Intel Core 2 Quad Q9550 بر AMD Pehnom II-X4 955 کملا مشخصه.
شما بر چه اساس و سندي مي فرمائيد که 955 بر 9550 برتره در حاليکه سايتهاي معتبر جهاني کاملا بر عکس اينو مي گن!؟ پيشنهاد مي کنم با دليل و مدرک صحبت کنيد و از تعصب بپرهيزيد.
محمد آقا در زمان سري k6/2 و k6/3 و Athlon XP سري Thunder bird يادمه بايد دنبال مادربوردي مي گشتي که با يه فن غول بتونه دماي زير 70 درجه کار کنه!!! من خودم به اتفاق همکارانم تحربه سوختنش رو داشتيم که گارانتي هم قبول نکرد. نهايتا فقط همون مقطع زماني Pentium 4 بود که AMD جلو بود و الان حدود 5/2 ساله که با ورود خانواده Core و از سري سري Intel Conroe به بعد علنا AMD عقب نشيني کرده و به توليد کارت گرافيک با شرکت ATI پرداخت تا با Nvidia رقابت کنه. در حال حاضر هم که تکليف معلومه و بالاترين پردازنده هاي AMD در قياس با پردازنده هاي نسبتا بالاي سري Intel Core 2 Quad حرفي براي گفتن ندارن. خانواده هاي Intel Core 2 Quad Extreme edition و Intel Core i7 که ديگه نگو و بپرس. ضمنا يادآور مي شوم که سري Core i9 اينتل هم توي راهه و زمان عرضه اون هنوز دقيق اعلام نشده. پس فاصله خيلي خيلي زياده. اينها از نظر مقايسه اي بود. اما بازم مي گم حدود 2 ماهه که AMD قيمت رو پايين آورده تا با اين فاصله زيادي که از نظر کارآيي با اينتل داره بازارش رو از دست نده. والا اگر سريهاي هم فرکانس Intel و AMD رو با هم مقايسه کنيم AMD خيلي خيلي عقبه!!! (اگه مي خواين مدرک ارائه بدم خدمتتون)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهايتا ازتون خواهش مي کنم با مدرک و دلايل منطقي و معتبر صحبت کنيد.
با تقديم احترام.

Bookmarks