داداش 1400 هیچوقت به پای 7500 نمیرسه
اینتل ساپرت بهتر + مادریرداش ساپرت بیشتر و ... هستند
Intel Fan
داداش 1400 هیچوقت به پای 7500 نمیرسه
اینتل ساپرت بهتر + مادریرداش ساپرت بیشتر و ... هستند
ramin1000 (07-05-17)
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمی دونم منظور شما از ساپورت بیشتر چیه لطف کن یکم بیشتر دربارش توضیح بده
به لینک زیر نگاه کن
لینک
مثلا مشخصات مادربرد Gigabyte AB350 Gaming 3 رو که نگاه می کردم دیدم هر چی که آقا محسن توی پست 3 همین تاپیک گفته رو یکجا داره و قیمتش هم خیلی مناسبه
کارت صداش هم ALC1220 است که بهترینه تا الان
البته من مادربردهای 370 رو وقت نکردم نگاه کنم ولی اگه amd گرافیک مجتمع داشته باشه و پردازنده هاش از نظر محاسباتی (نمی دونم دقیقا چی میگن فکر کنم ALU باشه) قوی باشن به نظر میاد خرید amd مناسب باشه
یکسری سایت ها هستن که میان قدرت سی پی یو ها رو مشخص می کنن و امتیاز میدن حالا باید صبر کنیم ببینیم که اون سایت ها این پردازنده های Ryzen رو با اینتل مقایسه کنن و نتایجش منتشر بشه ببینیم کدوم بهتر هستن من قبلا لینک چند تا از این سایت ها رو داشتم ولی متاسفانه الان یادم نیست تو کدوم فولدر گذاشتم اگه لینکش رو داشتم می تونستیم ببینیم از نظر قدرت و امتیاز kabylake بهتره یا Ryzen
AMD>INTEL (07-05-17), mohsen1367 (10-05-17), TechBaMohsen (07-05-17)
بله چک کردم شما درست می فرمائید ازین لحاظ:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Single Thread Performance یعنی یک سی پی یو با توجه به بسامدش روی یک هسته روی یک رشته پردازشی چقدر پردازش میکنه.
ولی
Single Threaded IPC Performance از نرم افزار Cinebench یعنی یک سی پی یو در هر هسته در هر رشته پردازشی در هر یک سیکل کاری چقدر پردازش می کنه، در ارتباط با معماری پردازنده هست که در وبسایت آناندتک هم یه نمونه اش رو پیدا کردم میتونید ببینید:
Comparing IPC: Memory Latency and CPU Benchmarks - The Intel Broadwell Review Part 2: Overclocking, IPC and Generational Analysis
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه رایزن رو پیدا نکردم و تاپیکش قدیمیه.
اگر اطلاعاتی بیشتری در این زمینه دارید خوشحال میشم کمکم کنید بیشتر متوجه این موضوعات بشم و باهم بیشتر صحبت کنیم.ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر دقت کنی مادربورد های رایزن خیلی هاشون خروجی تصویر مثل HDMI یا Display Port دارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش اینه که APU ـهایی از رایزن قراره بیان (APU یعن هم سی پی یو و هم گرافیک باهم) که قدرت پردازشی سی پی یو در حد رایزن 1400 همراه با گرافیکی که در حد GTX 750 TI پردازش میکنه.اینو بر اساس گیگافلوپسی که ازش لو رفته توی WCCFTECH دیدم، حدس زدم که میتونه درست باشه.
اسم رایزن هایی که بدون گرافیک هستن میگن Summit Ridge و اسم APUـهای رایزن که همراه با گرافیک هستند رو میگن Raven Ridge ،شما این دومی مد نظرتون هست.
بله شما درست میگی، رایزن 1400 رو شما براحتی با همون کولر معمولیش میتونی به 4گیگاهرتز آورکلاک کنی،که قدرت 10هزار امتیاز Cpubenchmark.net رو بهت میده، که این 10هزار،حدودا برابر هست با سی پی یو Core i7 4790 ، بنظرت کم هست؟ فکر میکنم نسبت به 170دلار که پرداخت کنیم، یه بُرد محسوب میشه.
الآن سی پی یو 190 دلاری 7400 کیبی لیک در ایران حدودا 730 هزار تومان بفروش میرسه.
سی پی یو 170دلاری حدودا فکر میکنم زیر 700 باشه،
و چیزیکه خریدن سی پی یو با گرافیک داخلی رو کمرنگ تر میکنه اینه که همین الآن انویدیا گرافیک GTX 1030 رو میخواد عرضه کنه، از طرفی AMD هم گرافیک RX 550 رو عرضه کرده که قدرتشون چهار پنج برابر گرافیک HD 630 هست که در کیبی لیک استفاده شده.اگر به قدرت گرافیک هیچ نیازی نداری،باز هم فکر میکنم ارزش خریدن یک رایزن 1400 با یه گرافیک 150تومنی،بیش از 7400 کیبی لیک باشه.
بدی بزرگش اینه باید صبر کنی.
اینجا یه سری بنچمارک هست میتونی ببینی:
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
خوبیه رایزن اینه هیچ تفاوتی بین رایزن ها نیست همگی 8هسته 16رشته هستند با 16مگابایت کش لول3، فقط و فقط برخی ها کلاکشون کمتره که میشه آورکلاک کرد،برخی 6هسته هستند یعنی 2هسته رو لیزر کردن از کار انداختن که ارزون بفروشن،برخی 4 هسته هستن و 4 هسته رو لیزر کردن، همین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .قضیه اش پیچیده است...
همونطور که دوستمون در یک تاپیک دیگه گفتن، به احتمال زیاد کم کم 4هسته هم دیگه کفاف بازی و کارهای معمول رو نمیده،خریدن یک سی پی یو 2هسته یا حتی 4هسته با 4رشته،بعید میبینم انتخاب طولانی مدتی باشه.نهایت 2-3سال دیگه INTEL هم بطور کامل به 8 هسته و 16 رشته پردازشی، نقل مکان میکنه.
gigabyte2017 (08-05-17), mohsen1367 (10-05-17), Nima061 (08-05-17), ramin1000 (08-05-17)
Intel Fan
داداش منظورم قابلیت intel rapid storage هست
Intel Fan
لینکی که من دادم در مورد قدرت یک هسته از سی پی یو هاست نه قدرت کاملشون
برای مقایسه بهتر لینک زیر مراجعه کنید
https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
قسمت اول تا اونجایی که با ستاره (***) علامت گذاری کردم مربوط به تک هسته بود و بعد از ستاره ها درباره قابلیت multi threading صحبت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Intel Fan
https://www.futuremark.com/hardware/cpu
بله رایزن خیلی سی پی یو قوی هست ام هنوز برای بازی بهینه نیست بدرد رندر میخوره
فعلا دو تا بازی بیشتر بهینه شدند براش
شما اگه کاربریتونو مشخص کنید بهتر میشه نظر داد
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 08-05-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks