داداش منظورم قابلیت intel rapid storage هست
Printable View
داداش منظورم قابلیت intel rapid storage هست
بله چک کردم شما درست می فرمائید ازین لحاظ:نقل قول:
Single Thread Performance یعنی یک سی پی یو با توجه به بسامدش روی یک هسته روی یک رشته پردازشی چقدر پردازش میکنه.
ولی
Single Threaded IPC Performance از نرم افزار Cinebench یعنی یک سی پی یو در هر هسته در هر رشته پردازشی در هر یک سیکل کاری چقدر پردازش می کنه، در ارتباط با معماری پردازنده هست که در وبسایت آناندتک هم یه نمونه اش رو پیدا کردم میتونید ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متاسفانه رایزن رو پیدا نکردم و تاپیکش قدیمیه.
اگر اطلاعاتی بیشتری در این زمینه دارید خوشحال میشم کمکم کنید بیشتر متوجه این موضوعات بشم و باهم بیشتر صحبت کنیم.ممنونم.:11():
نقل قول:اگر دقت کنی مادربورد های رایزن خیلی هاشون خروجی تصویر مثل HDMI یا Display Port دارند.نقل قول:
دلیلش اینه که APU ـهایی از رایزن قراره بیان (APU یعن هم سی پی یو و هم گرافیک باهم) که قدرت پردازشی سی پی یو در حد رایزن 1400 همراه با گرافیکی که در حد GTX 750 TI پردازش میکنه.اینو بر اساس گیگافلوپسی که ازش لو رفته توی WCCFTECH دیدم، حدس زدم که میتونه درست باشه.
اسم رایزن هایی که بدون گرافیک هستن میگن Summit Ridge و اسم APUـهای رایزن که همراه با گرافیک هستند رو میگن Raven Ridge ،شما این دومی مد نظرتون هست.
بله شما درست میگی، رایزن 1400 رو شما براحتی با همون کولر معمولیش میتونی به 4گیگاهرتز آورکلاک کنی،که قدرت 10هزار امتیاز Cpubenchmark.net رو بهت میده، که این 10هزار،حدودا برابر هست با سی پی یو Core i7 4790 ، بنظرت کم هست؟ فکر میکنم نسبت به 170دلار که پرداخت کنیم، یه بُرد محسوب میشه.
الآن سی پی یو 190 دلاری 7400 کیبی لیک در ایران حدودا 730 هزار تومان بفروش میرسه.
سی پی یو 170دلاری حدودا فکر میکنم زیر 700 باشه،
و چیزیکه خریدن سی پی یو با گرافیک داخلی رو کمرنگ تر میکنه اینه که همین الآن انویدیا گرافیک GTX 1030 رو میخواد عرضه کنه، از طرفی AMD هم گرافیک RX 550 رو عرضه کرده که قدرتشون چهار پنج برابر گرافیک HD 630 هست که در کیبی لیک استفاده شده.اگر به قدرت گرافیک هیچ نیازی نداری،باز هم فکر میکنم ارزش خریدن یک رایزن 1400 با یه گرافیک 150تومنی،بیش از 7400 کیبی لیک باشه.
بدی بزرگش اینه باید صبر کنی.
اینجا یه سری بنچمارک هست میتونی ببینی:
خوبیه رایزن اینه هیچ تفاوتی بین رایزن ها نیست همگی 8هسته 16رشته هستند با 16مگابایت کش لول3، فقط و فقط برخی ها کلاکشون کمتره که میشه آورکلاک کرد،برخی 6هسته هستند یعنی 2هسته رو لیزر کردن از کار انداختن که ارزون بفروشن،برخی 4 هسته هستن و 4 هسته رو لیزر کردن، همین :1. (31):.قضیه اش پیچیده است...
همونطور که دوستمون در یک تاپیک دیگه گفتن، به احتمال زیاد کم کم 4هسته هم دیگه کفاف بازی و کارهای معمول رو نمیده،خریدن یک سی پی یو 2هسته یا حتی 4هسته با 4رشته،بعید میبینم انتخاب طولانی مدتی باشه.نهایت 2-3سال دیگه INTEL هم بطور کامل به 8 هسته و 16 رشته پردازشی، نقل مکان میکنه.
[QUOTE=TechBaMohsen;386568]خواهش می کنم.
خیلی زیاد هستن.برای مثال:
MSI B250M MORTAR ARCTIC LGA1151 B250 Mainboardیا
MSI B150M NIGHT ELF LGA1151 B150 Mainboardخیلی زیاد داریم.نگران اصلا نباش.
یا
ASUS PRIME B250-PLUS LGA1151 B250 Mainboard
=================
این مال قدیمه،قضیه از این قراره :
سال 2008 یا 2009، اینتل میاد یه سری کپی هایی از ای ام دی میکنه و میره تو کار ساخت سری کور آی که بیشترین پول رو برای اینتل داشت،ای ام دی از همونجا دیگه شروع میکنه به افت از بعد از فنوم به اینور دیگه همش جا میمونه.
ای ام دی نمیتونه پردازنده قوی بسازه چون پول برای تحقیق و توسعه دیگه نداره، اینتل هم شروع میکنه Sandy bridge میده بیرون بعدش IVy Bridge و همینطور میفروشه با Hasswell بیشتر بازار رو میگیره بعدش هم که دیگه SkyLake ضربه آخر رو میزنه و ای ام دی بطور کامل تقریبا از صحنه محو میشه.دلیلش هم اینه که تکنولوژی بولدوزر مال ای ام دی (همینی که میگی هشت هسته Amd اندازه 2هسته اینتل هست) از نوع 28 نانومتری هست و اینتل سه ساله که به 14نانومتر رسیده!
از سال 2012 شرکت Amd پول مناسبی برای تحقیق و توسعه برای یک سی پی یو کاملا جدید (نه اینکه ارتقاء داده بشه،بلکه معماری کاملا جدید) بدست میاره.اون موقع استارت کار Ryzen زده میشه.چهار سال بعد یعنی توی سال 2016 ساخت سی پی یو تمام میشه،هیچکس باور نمیکنه که Amd تونسته باشه در عرض چهار سال،اینقدر پیشرفت کرده باشه.
تا اینکه amd میاد میگه 8هسته سی پی یو و 16رشته پردازشی رو با قیمت 329 دلار (10دلار ارزونتر از 4هسته و 8رشته پردازشی که اینتل 7700K عرضه می کرد) قیمت گذاری میکنه.هنوز هم هیچکس باور نمیکرد که amd به جایی رسیده باشه تا اینکه عرضه شد تست هاش اومد و مشخص شد در حد سی پی یو 6900K اینتل که 4میلیون تومن (1000دلار) قیمت داره، قدرتمند هست.
یک سی پی یو کاملا جدید با معماری جدید در 14نانومتر لیتوگرافی.
این ازین قضیه.دیگه دوره ی غلبه محض اینتل به Amd گذشت....
چیزیکه توی CPU مهم هست، مقدار دستورالعمل در هر بسامد برای هر یک هسته هست (قدرت خام یا همون قدرت معماری سی پی یو) که بهش میگن IPC
و خوشبختانه با تکنولوژی جدید، AMD موفق شده :
مقدار IPC از حتی KabyLake هم بیشتر باشه!
توجه کن که علاوه بر اینکه 4هسته و 8رشته پردازشی بیشتر از KabyLake داره،حتی قدرت معماری سی پی یو هم بیشتر از کیبی لیک هستش.
یعنی عملا قوی تر و کم مصرف تر و خوش ساخت تر هست.
قابل توجه شما که KabyLake دقیقا همون SkyLake هست از لحاظ معماری فقط اسمش عوض شده.
==================
سی پی یو رایزن که با 7500 برابری کنه بصورت کلی سری 1300 رایزن هستش که قیمتش در حد i3 هست و شاید کمتر.
شما رایزن 1500 بخری،چیزی در حدود Core i7 6700 بهت قدرت میده در قیمت حدودی 690-790 هزار تومان.
هنوز نیومده و بمرور در ایران وارد میشه (یک ماه بیشتره که در دنیا عرضه شده)
==================
در واقع 3-4تا شرکت بیشتر رم تولید نمیکنن، Samsung_hynix_toshiba و یکی دیگه که یادم رفت اسمشو.دقیقا شبیه به گرافیک میمونه که فقط nVidia و AMD میسازن ولی ایسوز و بقیه،عرضه اش میکنن.
بهترین رم ها رو سامسونگ میسازه،و شرکت هایی که رم های سامسونگ رو استفاده میکنن GSkill و Corsair و برخی از رم های Crucial هستند.
نه از بازار جمع نشده اتفاقا فروشش خوب بوده و کمیاب شده،معمولا رم ها و قطعات سخت افزاری (به نظر بنده) حدودا اواخر خرداد ماه واردات خوبی خواهیم داشت و بهترین موقع برای خرید کامپیوتر شهریور ماه هستش (این نظر من هست)
سوالی داشتین در خدمتم.:11():
-دمت گرم استفاده کردیم ... عالی بود
من فکر می کنم این سایتی که شما معرفی کردی معتبر نباشه به دلایل زیرنقل قول:
این تصویر رو شما نگاه کن
حالا این مشخصات i5-7400
اینم مشخصات Ryzen 7 1800x
فرکانس پایه Ryzen 7 1800x روی 3.6GHZ و فرکانس پایه i5-7400 روی 3GHZ است که تا 3.5 هم می تونه برسه یعنی همیشه روی 3.5 نیست ولی در اینجا یک امتیاز بیشتر از Ryzen 7 1800x آورده اگه فرض کنیم تا 3.5 هم رسیده باشه باید یک امتیاز کمتر می شد
اگه فرض کنیم نتایج این سایت معتبر و درست باشه یعنی ما دو نوع گیگاهرتر داریم یکی استاندارد اینتله و یکی استاندارد amd
در استاندارد اینتل 3 گیگاهرتز فرکانس پایه از 3.6 گیگاهرتز فرکانس پایه amd قوی تره و جالب تر اینکه Ryzen 7 1800x دقیقا 16 مگ کش داره در برابر 6 مگ کش i5-7400
شاید این رو بشه با همون مطلبی که من اشاره کردم که مثلا i3-6100 رو خیلی ها قوی تر از پردازنده 8 هسته ایه amd در سال های قبل می دونستن توجیه کرد
من یک چیزی هم توی نتایج این سایت پیدا کردم که باز هم عجیب به نظر می رسه
شما به این عکس نگاه کن
پردازنده Ryzen 7 1700x با قیمت 350 دلار قوی تر از پردازنده i7-6850k با قیمت 595 دلاره
به نظر من تنها راهی که می شه فهمید قضیه از چه قراره اینست که چند تا از این سایت هایی که سی پی یو ها رو تست می کنن و نتایج رو به صورت جدول قرار میدن پیدا کنیم و ببینیم رتبه بندی ها به چه ترتیبه
اگه مثل لینکی که قبلا قرار دادی لینک سایت های اینچنینی رو داری لطفا قرار بده بررسی کنیم تا بین اینتل و amd انتخابمون رو بکنیم
لینکی که من دادم در مورد قدرت یک هسته از سی پی یو هاست نه قدرت کاملشون
برای مقایسه بهتر لینک زیر مراجعه کنید
قسمت اول تا اونجایی که با ستاره (***) علامت گذاری کردم مربوط به تک هسته بود و بعد از ستاره ها درباره قابلیت multi threading صحبت کردمنقل قول:
بله رایزن خیلی سی پی یو قوی هست ام هنوز برای بازی بهینه نیست بدرد رندر میخوره
فعلا دو تا بازی بیشتر بهینه شدند براش
شما اگه کاربریتونو مشخص کنید بهتر میشه نظر داد
حتما تاپیکی در ارتباط با رایزن میزنم.نقل قول:
من تمام تست ها و بنچمارک های رایزن رو مشاهده کردم و در یوتیوب دنبال کردم، آشنا هستم و اگر شد تاپیکی در این رابطه میزنم.
گیگاهرتز، گیگاهرتزه. ربطی به شرکت نداره. هر یک دانه هرتز یعنی 1سیکل کاری، 3گیگاهرتز یعنی 3میلیارد سیکل کاری. اگر برای مثال در هر یک سیکل کاری 5عدد دستورالعمل انجام بشه، در 3میلیارد سیکل کاری، 15میلیارد دستورالعمل انجام میشه.نقل قول:
اگه فرض کنیم نتایج این سایت معتبر و درست باشه یعنی ما دو نوع گیگاهرتر داریم یکی استاندارد اینتله و یکی استاندارد amd
در استاندارد اینتل 3 گیگاهرتز فرکانس پایه از 3.6 گیگاهرتز فرکانس پایه amd قوی تره و جالب تر اینکه Ryzen 7 1800x دقیقا 16 مگ کش داره در برابر 6 مگ کش i5-7400
شاید این رو بشه با همون مطلبی که من اشاره کردم که مثلا i3-6100 رو خیلی ها قوی تر از پردازنده 8 هسته ایه amd در سال های قبل می دونستن توجیه کرد
برای همینه هرچقدر سیکل کاری بره بالا،قدرت هم میره بالا.
بدیه گیگاهرتز بالا کجاست؟ هرچقدر گیگاهرتز بره بالا، بصورت تصاعدی "دما" میره بالا.
قضیه ی TURBO فرکانس یعنی چی؟! یعنی 1 یا 2 هسته از سی پی یو موقتا مقداری فرکانسشون میره بالا.مثلا وقتی سی پی یو نوشته 3 گیگاهرتز ، توربو تا 3.6 گیگاهرتز.معنیش این نیست که 3.6 گیگاهرتز هم میره! نه،یعنی برخی مواقع برای برخی از عملیات اونهم فقط 1 یا 2هسته، تا 3.6 گیگاهرتز میرن بالا،بعدش برمیگردن به 3گیگاهرتز.
مثلا سی پی یو رایزن 1700، سه گیگاهرتز بسامد داره، ولی تا 3.7 گیگاهرتز توربو هم داره، یعنی 1 یا 2 هسته برخی مواقع تا 3.7 گیگاهرتز هم میرن بالا.
چرا فقط یک یا دو هسته؟ چون دما میره بالا اگر همه ی هسته ها بخوان یهو به 3.7 گیگاهرتز برسن! واسه همین این حالت Turbo یا Extended Frequency Range برای این منظور بوجود اومده
حالا آورکلاک یعنی چی؟! یعنی تمام هسته ها رو به یک فرکانس برسونی و چک کنی ببینی آیا سیستم Stable میمونه یا اینکه ارور میده و خاموش میشه!؟!!
فقط سری K در اینتل قابلیت آورکلاک دارن فقط هم بر روی مادربورد های سری Z
ولی سی پی یو های رایزن همشون قابلیت آورکلاک دارن.
حالا سی پی یو های رایزن چقدر آورکلاک میشن؟! با خنک کننده ای که توی جعبه هست،تا 3.9 گیگاهرتز تمام هسته ها آورکلاک میشن و با خنک کننده مایع، تا 4.1 گیگاهرتز آورکلاک میشن.
سی پی یو های اینتل چقدر؟! بستگی به خنک کننده ای که استفاده میکنید شاید تا 5گیگاهرتز هم آورکلاک بشن.
این 1گیگاهرتز بسامد بالاتر سی پی یو های اینتل، بخاطر این هست که شرکت اینتل 3نسل هست که 14نانومتر رسیده و به بلوغ رسیده و بخاطر تجربه خوب تونسته به این فرکانس راحت برسه.و از طرفی، اینتل مقدار هسته هاش نصف رایزن هست.برای همین این 1گیگاهرتز در یه سری عملیات بهش کمک میکنه.
گیگاهرتز بالاتر در کدوم عملیات تاثیر خیلی خوبی میزاره؟!
در همه چیز!
تعداد هسته ها مهم تره یا گیگاهرتز بالاتر؟!
هر دوتاش! ولی با یه نسبت خاصی!»
برنامه ها و بازی هایی که برای تعداد هسته های بالا طراحی نشدن، نمیتونن از 8 هسته با 16 رشته استفاده کنن، یعنی سازنده ی اون بازی به برنامه یاد نداده که آقا شما فلان کار رو به این هسته بسپار،یه کار دیگه رو به اون یکی هسته و....
بقول معروف اون بازی یا برنامه برای تعداد هسته های بالاتر Optimize نشده.
برنامه هایی که Optimize نشدن در تعداد هسته پایین،ولی فرکانس بالا بهتر کار میکنن!!
ولی این مشکل کم کم رو به حل شدن میره چرا چون هم سی پی یو آپدیت میشه و خودش بصورت اتوماتیک تقسیم وظیفه میکنه و به مرور در این کار بهتر میشه، و هم برنامه ها و Developer ها (سازندگان بازی و نرم افزار) متوجه شدن که تعداد هسته و رشته ها داره بیشتر میشه و یکی دوسال دیگه بازی ها همگی از تعداد هسته های بالاتر سود میبرن.
برای همینه بنچمارک بعضی بازی هایی که Optimize نشدن،در اینتل بهتر هست و در Ryzen بد تر.ولی داریم بازی هایی که Optimize شدن مثلا OverWatch مثلا Doom مثلا Ashes of the Singularity و همینطور دارن آپدیت و آپتیمایز میشن و به تعداد این لیست افزوده میشه.
ایشون درست میگن،اینتل ساپورت بهتری داره خیلی وقته اکثر نرم افزار ها روی اینتل کار میکنن و روی این اکوسیستم Optimize شدن و طبیعیه که زمان میبره رایزن بخوان بیاد و سازندگان نرم افزار ها باهاش ارتباط بهتری برقرار کنن.نقل قول:
ارسالی توسط Mrp7
مثلا نرم افزار های Adobe خیلی خوب هماهنگ شدن با 4هسته و 8رشته پردازشی (خیلی شبیه به سری Core i7 های اینتل) و اگر 8هسته و 16رشته داشته باشی،تاثیر خاصی نمیبینی در عملکرد شاید چند ثانیه بنچمارک بهتری ببینی.
و همینطور خیلی از بازی ها.
این نقطه ضعف بزرگ AMD و سری Ryzen هستش.
بنظر من که سری Zen+ یعنی رایزن بعدی،بهتر خواهد بود.هرچند همین رایزن هم ارزش خریدش بالاست.
ولی از لحاظ بنچمارک خام:
Intel Core i7 5960X :
8هسته 16رشته در 3.0 گیگاهرتز نتیجه» 238.3 میلیارد دستورالعمل در ثانیه.
یک هسته یک رشته یک سیکل کاری نتیجه: 9.9 دستورالعمل در ثانیه.
AMD Ryzen 1800X :
8هسته 16رشته در 3.6 گیگاهرتز نتیجه» 304.5 میلیارد دستورالعمل در ثانیه. (برتری عملکرد کلی)
یک هسته یک رشته یک سیکل کاری نتیجه: 10.6 دستورالعمل در ثانیه. (برتری معماری)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]================================================== ====
عزیزان،من زیاد تو فاز اینتل در مقابل AMD و طرفداری و اینها نیستم،بیشتر این بحث ها رو دوس دارم و برای همین می نویسم،قصدم جنگ و این صحبت ها نیست.
موفق باشید عزیزان:give_rose:
نقل قول:
آقا محسن عزیز ترکیب زیر خوبه به نظر شما
Gigabyte AB350 Gaming 3
AMD Ryzen 5 1500X
من قصد عوض کردن پاور رو ندارم Green 535A مشکلی که نداره
یه گرافیک 9500GT هم دارم که به نظرت روی این مادربرد نصب می شه که نبود گرافیک رو جبران بکنه
می مونه 16 گیگ رم 2400 و یک ssd که احتمالا samsung 850 evo 250GB می گیرم و دو تا هارد یک ترابایتی
خواهش می کنم در خدمتم.نقل قول:
1) من پیشنهاد می کنم مادربورد های MSI مد نظرت باشه ولی گیگابایت هم خوبه.
2) سی پی یو رایزن 1500 بخر بجای 1500X چونکه هیچ فرقی ندارن فقط هزینه بیشتر میدی. (اصلا دلیل وجود 1700X و 1800X و 1600X و 1500X رو بنده متوجه نشدم!هیچ فرقی با سری پایین تر ندارن چون سری های بدون X براحتی قابل آورکلاک هستن و نیازی به XFR هم ندارن)
3) پاورت هم کارت رو راه میندازه هرچند اگر 5سال از عمرش گذشته من پیشنهاد میکنم پاور جدید بخری.حیفه یوقت بزنه سی پی یو رو بسوزونه از گارانتی هم خارج هست.
4) گرافیکت هم کارِت رو راه میندازه، بله بر روی این مادربورد هم کار میده.
5) میتونی 16گیگ رم رو کینگستون بخری ،یا A-Data ،قیمتاشون خوبه.جی اسکیل 2400 هم داره 550تومن فکر میکنم،که دیگه خیلی هم خوب!.
انتخاب SSDـیت هم عالیه مشکلی نیست.
سر فرصت حتما در این ارتباط یه تاپیک بزن و حداکثر مقداری که میتونی هزینه کنی هم بگو، که واست بگردم تا جای ممکن قطعه خوب و مچ و خوش قیمت پیدا کنم.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.:11():