سلام
همون طور که می دونید مادربردهای مختلفی تو بازار وجود داره با قیمت های متفاوت مثلا می شه یک مادربرد خوب گرفت با یک سی پی یو i3 و می شه یک مادربرد ارزونتر گرفت که بعضی ویژگی ها رو نداره ولی در عوض پولش رو بزاریم و سی پی یو 4 هسته ای بخریم به نظر شما ویژگی های زیر اگه تو یک مادربرد باشن چقدر مهم هستن حتی به قیمت گذشتن از i5 و خرید i3
4 درگاه رم داشتن (تا 64 گیگ) اونایی که دو درگاه دارن تا 32 گیگ پشتیبانی می کنن
ALC 887 ، ALC 892 و ALC1150 اینا چقدر با هم تفاوت دارن سایتی وجود داره که تفاوت های اینا رو با هم نشون بده
بعضی از مادربردها 5 پورت usb3 دارن و یک پورت usb type C و بعضی هاشون 6 تا پورت usb 3.1 دارن و بعضی هاشون اصلا usb 3.1 یا type c ندارن اصلا چقدر این usb3.1 یا type C یا Type A مهم هستن
داشتن درگاه m.2 که قیمت ssd های اون بسیار بالاست یا بعضی هاشون دو تا درگاه m.2 دارن
من فعلا روی گیگابایت زوم کردم بعدا باید برم محصولات ایسوس رو هم نگاه کنم چون خیلی زمان می بره
مثلا کدوم انتخاب درست تره
GIGABYTE P110-D3 + i5-7400
i3-7100 + یک مادربردی که همه ویژگی های بالا رو داشته باشه و مثلا 550 تا 600 تومن باشه
الان من می خوام سیستمم رو عوض کنم فقط به خاطر نداشتن ساتا3 ممکنه نداشتن هر کدوم از ویژگی های بالا در اینده مشکل ساز بشه

Bookmarks