hanijafari (07-08-14), Morteza.m1371 (07-08-14)
دست دومه ولی تعمیری نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (07-08-14), Morteza.m1371 (07-08-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
قطعه ای رو که میگفت ، تعویض کرد.
امروز رفتم پیشش گفت اونو عوض کردم اما بایوست پریده!!!
گفتم بایوس چرا؟ بایوس مشکلی نداشت که!!
گفت این بایوس نرم افزاری نه ، اون یکی بایوس!!
دادم کس دیگه ای چک و پرش کنه و اگه اوکی کرد که مین آمادست ، اگه اون نتونست باید بفرستی تهران یا هر جایی که میشناسی!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه چنین چیزی؟
آخرین ویرایش توسط hanijafari در تاریخ 07-08-14 انجام شده است
شدنش میشه . حالا ببین چه میکنند . حالا این فرصت هم بهشون بدید . ولی به فکر مادربرد باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-08-14), hanijafari (07-08-14), Morteza.m1371 (07-08-14)
کاربر شهرسختافزار
بله ، تا اینجا که موندم یه چند روزی هم روش( البته گفت فردا جوابشو میده)
فقط چند سوال داشتم بی زحمت؟
1-این مین رو با سی پی یو میتونم بفروشم؟ مشتری داره؟ چند؟
2-یه مین h81 و g3220 بگیرم خوبه؟(نو)
3- h81 و g3220 دست دوم پیدا میشه یا نه 1 در 1000 شاید؟
با تشکر
ارزش نداره دست دو بگیرید . 1150 کم پیدا میشه . حدود 400 میشه خرید برد و CPU جدید رو . قطعات خودت هم فکر کنم بتونی 180 تا 200 تومنی بفروشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
1- 200 تومن همینطوری یا اگه فرض بزاریم که مین تعمیر شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به نظر شما همین 1150 رو اوکی کنم خوبه یا رو 1155 مانور بدم یا فرق اونچنانی نداره؟
3- به 1150 یا 1155 برم که نیاز نیست پاور و گرافیک و رم رو عوض کنم؟ (1150 و 1155 ناسازگاری خاصی ندارن)
|
|
1- دویست تومن در صورتی که مادربرد تعمیر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- صدرصد 1150 . 1155 قدیمی تره
3-پاورتون چیه ؟ رم DDR3 باشه نیازی نیست .1150 بهتره
کاربر شهرسختافزار
Power: Green 530Ap-EUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ram: 2*2GB 1333 PNY
VGA : XFX 9600GT
این قطعات با g3220 احتمالا مادربرد h81-mx فاکسکان مشکلی نداره؟
نظر شما در مورد این مادربرد چیه: Foxconn h81-mx
پاور مناسبه .رم مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد خیر .
GIGABYTE H81M-S2PV
بگیرید هم کیفیت خوبی دارد هم گارانتی خوب
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4664#ov
پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 4 PLUS گیگابایت
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
درگاه های USB 3.0 با پشتیبانی از 3x USB Power گیگابایت
فن آوری On/Off Charge گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
درگاه های DVI-D، D-Sub و COM روی پانل پشتی
طراحی خازن های تمام جامد
کاربر شهرسختافزار
مین خوبی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه چیز هم رو لطفا مد نظر قرار بدید
من از 3 هارد همزمان استفاده میکنم که فکر کنم اصطلاحا میگن raid!!
یکی هارد 320 مکستور ساتا دارای سیستم عامل 8 - دیگری هارد 160 سامسونگ ساتا دارای سیستم عامل 7 و بعدی سیگیت 1 ترا یو اس بی 3 برای ذخیره سازی.
روی این مین جوابگو هست؟
چون زده از raid پشتیبانی نمیکنه!!
فاکسکان مین مناسبی برای 1150 و با چیپست اچ 81 نداره تا اونو با این مین شما مقایسه کنم؟
موضوع دیگه ای که رو هر دو مین(h81 foxconn و همین مین گیگا) به چشمم خورد اینه که فقط دارای دو اسلات رم هستن و منم دقیقا دو رم دارم و اگر بخوام رمو اضافه کنم به مشکل بر میخورم!!
آخرین ویرایش توسط hanijafari در تاریخ 07-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks