این بزرگ نوشتن کلمات هم علاوه بر اینکه فوقالعاده زاخاره ... روی اعصاب هم هست ... لطفا بزرگ کردن کلمان برای تیتر یا یکی چیز خیلی مهم اون هم در حد یک شماره باشه!
این بزرگ نوشتن کلمات هم علاوه بر اینکه فوقالعاده زاخاره ... روی اعصاب هم هست ... لطفا بزرگ کردن کلمان برای تیتر یا یکی چیز خیلی مهم اون هم در حد یک شماره باشه!
|
|
کاربر شهرسختافزار
جلوگيري از نشر اطلاعات غلط چيز مهميه. در هر صورت من كوچكشون كردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين آقا رضا از طرفداران اينتل هست . ولي عقيده هر كس محترم هست . جناب توحيد هم قصد گمراه كردن نداشت . تو سري ارزون قيمت واقعا amd به صرفه هست . ملاك براي انتخاب cpu نحوه و هدف استفاده از سيستم هست . براي يك سيستم گيمينگ بيشتر بايد به يك گرافيك خوب فكرد . cpu هم مهم هست .
از اين دوست عزيزمون ميخوام پستشون رو اديت كنن . بزرگ نوشتن كلمات كار خوشايندي نيست .
http://www.tomshardware.com/charts/processors,6.html
tohid63 (21-01-09)
کاربر شهرسختافزار
اميد جان ، شما هم از طرفداران پر و پا قرص AMD هستيد و خوب شناستون(AMD>Intel) هم اينو تاييد مي كنه. من چيزي جز حقيقت رو نگفتم. ضمنا دوستمون كه گفته بودند فقط AMD اسمي از قيمت نياورده بودن و در اين حالت(كه قيمت ملاك نباشه) توي هر رنجي فعلا اينتل برتره. در هر صورت بنا به فرمايش شما نوشته ها رو اديت كردم. ارادتمندم. موفق باشيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 21-01-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
عزيز جان ، نشر قرار نيست كه توي كل ايران باشه. همينكه چند نفر بيان از سايت از موضوعات جديد ديدن كنن و مطلبي رو به غلط ياد بگيرن ممكنه اين جريان بصورت درختي رشد كنه و ...
در هر صورت وظيفه خودم دونستم كه نذارم اطلاعات غلط توي سايت باشه.
نهايتا از حسن توجه شما ممنون و سپاسگزارم.
Overclocker (21-01-09), tohid63 (21-01-09)
ضمن تشکر از نظرات اقا رضا . یکم فونتاتو کوچیکتر مینوشتی خیلی خوب میشد .و من از طرفداران ای ام دی هست و راجب اینتل هیچ تحقیقی نکردم
خوب الان یاد گرفتیم ممنون .....
reza76622201 (24-01-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks