پاسخ: برای گیم 6000x2یا e7300?
اين آقا رضا از طرفداران اينتل هست . ولي عقيده هر كس محترم هست . جناب توحيد هم قصد گمراه كردن نداشت . تو سري ارزون قيمت واقعا amd به صرفه هست . ملاك براي انتخاب cpu نحوه و هدف استفاده از سيستم هست . براي يك سيستم گيمينگ بيشتر بايد به يك گرافيك خوب فكرد . cpu هم مهم هست .
از اين دوست عزيزمون ميخوام پستشون رو اديت كنن . بزرگ نوشتن كلمات كار خوشايندي نيست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
میشه لطف کنید و بگید که طرفداری از یک شرکت برای شما چه سودی داره ؟؟؟
دیگه ادامه ندید .:11():
دوست عزيز ، اين رو به حساب طرفداري نگذاريد. اين رو به حساب واقعيت فعلي كه وجود داره بزاريد و هدف صرفا جلوگيري از نشر اطلاعات غلطه و اصطلاح طرفداري برداشت شخصي شماست.
نقل قول:
این بزرگ نوشتن کلمات هم علاوه بر اینکه فوقالعاده زاخاره ... روی اعصاب هم هست ... لطفا بزرگ کردن کلمان برای تیتر یا یکی چیز خیلی مهم اون هم در حد یک شماره باشه!
جلوگيري از نشر اطلاعات غلط چيز مهميه. در هر صورت من كوچكشون كردم.
نقل قول:
اين آقا رضا از طرفداران اينتل هست . ولي عقيده هر كس محترم هست . جناب توحيد هم قصد گمراه كردن نداشت . تو سري ارزون قيمت واقعا amd به صرفه هست . ملاك براي انتخاب cpu نحوه و هدف استفاده از سيستم هست . براي يك سيستم گيمينگ بيشتر بايد به يك گرافيك خوب فكرد . cpu هم مهم هست .
از اين دوست عزيزمون ميخوام پستشون رو اديت كنن . بزرگ نوشتن كلمات كار خوشايندي نيست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اميد جان ، شما هم از طرفداران پر و پا قرص AMD هستيد و خوب شناستون(AMD>Intel) هم اينو تاييد مي كنه. من چيزي جز حقيقت رو نگفتم. ضمنا دوستمون كه گفته بودند فقط AMD اسمي از قيمت نياورده بودن و در اين حالت(كه قيمت ملاك نباشه) توي هر رنجي فعلا اينتل برتره. در هر صورت بنا به فرمايش شما نوشته ها رو اديت كردم. ارادتمندم. موفق باشيد.
نقل قول:
دوست عزيز ، اين رو به حساب طرفداري نگذاريد. اين رو به حساب واقعيت فعلي كه وجود داره بزاريد و هدف صرفا جلوگيري از نشر اطلاعات غلطه و اصطلاح طرفداري برداشت شخصي شماست.
نشر ؟؟؟؟؟ مگر این 1 انجمن تو کل ایران هست ؟؟؟ یعنی شما میتونی تمام مردم رو از این اطلاعات غلط نجات بدی ؟ آیا اصلا مهم هست که مردم چی میخرند ؟؟ به ما چه ربطی داره هر کسی هر چی دوست داره بخره مگر سودی داره یا ضرری واسه من و تو داره که طرف اینتل بخره یا AMD ؟؟!!!
دوست من اگر بخوای خودت رو در قید این جور چیزها بکنی مدام باید بری مردم رو راهنمایی کنی! ( اگر قبول کنند :1. (38): )
فقط به سوال شخص جواب میدی دیگه بقیه رو به اختیار خودش بزار !
عزيز جان ، نشر قرار نيست كه توي كل ايران باشه. همينكه چند نفر بيان از سايت از موضوعات جديد ديدن كنن و مطلبي رو به غلط ياد بگيرن ممكنه اين جريان بصورت درختي رشد كنه و ...
در هر صورت وظيفه خودم دونستم كه نذارم اطلاعات غلط توي سايت باشه.
نهايتا از حسن توجه شما ممنون و سپاسگزارم.
ضمن تشکر از نظرات اقا رضا . یکم فونتاتو کوچیکتر مینوشتی خیلی خوب میشد .و من از طرفداران ای ام دی هست و راجب اینتل هیچ تحقیقی نکردم
خوب الان یاد گرفتیم ممنون .....