سلام دوستان عزیز برای گیم 6000x2 یا E7300? اگرم میشه علت بیارید ؟ متشکرم
سلام دوستان عزیز برای گیم 6000x2 یا E7300? اگرم میشه علت بیارید ؟ متشکرم
|
E5200 اگر بهتر نباشه بدتر نیست تو GAME و E7300 که جای خود دارد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل های زیادی داره یکی از این دلیل ها معماری بهتر پردازنده های اینتل نسبت به AMD هست .
پس برم طرف e7300?
مشخصات کامل سیستم + مانیتور رو بگید تا در انتخاب CPU بیشتر راهنمایی اتان کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rio (17-01-09)
سلام می خوام p43 ازراک بردارم با مانیتور 17 crt سری لبخندی که دارم با 4670!
و 2گیگ رم پاتریوت باس 800 !
رم و مادربردی که انتخاب کردین خوب نیستند ! میتونید قیمت هر دو مادربرد و رم رو بگید تا یک مدل بهتر تو همان قیمت بگم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 4670 رو میخوای بخری نخر به جای اینکه E7300 بخری E5200 بخر و گرافیک بهتر بردار ! ( فقط کاربرد گیمینگ سیستم بهبود میابد )
و پاور سیستمتون چیه ؟
rio (17-01-09)
|
همین فکر کنم 330 باشه!
و مین بورد هم 80 تومان و رم هم 25 تومان رو هم! همین !
حالا میشه یک سیستم amd هم در حد همین رده سیستم اینتل که گفتم بگید؟
متشکر
مشخصات دقیق پاور رو لطفا ذکر کنید !! یک عدد که روی یک پاور چه 10 باشد چه 1000 وقتی واقعی نباشه اهمیتی نداره دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد رو : Asus P5KPL-1600 پیشنهاد میدم
CPU : ........
VGA : نگفتید خریدید یا میخواهید بخرید .
AMD رو پیشنهاد نمیدم چون جالب در نمیاد نسبت به ایتل ولی در هر صورت :
Main : Asus M3A or M2n-x Plus
CPU : 6000x2
و رم رو اگر میتونید پاتریوت اصل بگیرید مشکلی نیست !
نه دوست عزیز هنوز vga رو نگرفتم می خوم 4670 بگیرم البته بگم بودجمم کمه ها!
بعداین مین بوردی که من گفتم چیپ p43 بود با قیمت 0 تومان بعد این p5kpl این چیپ هستg31 ؟
بعد رم اصل پترویت از کجا معلوم میشه یک نشونه به من بدید راستی کراشیال هم هست کراشیال هم می تونم بگیرم پیشنهاد می دید؟
ببینید من سیستمی پیشنهاد میدم که کارایی گیمینگ اش نسبت به اون سیستم خودتون خیلی بهتر باشه با همان بودجه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main:Asus P5KPL-1600
CPU : E5200
RAM : من اصل بودنشو نمیدونم چطور باید متوجه شد چون تا حالا پاتریوت کارنکردم و کروشیال گرون هست حداقل 2 گیگ اش 35 الی 40 باید باشه ! .
VGA : 8800GT با برندی که ارزون در بیاد تقریبا 130 تا 150 در میاد در این مورد امیر جان ( Destiny ) میتونند واستون تهیه کنند .
rio (17-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks