برای دانلود این آنتی ویروس قدرتمند که هم اکنون در مرحله آزمایشی (Beta) هست می تونید به سایت زیر برید. برای آپدیت آنتی ویروس، از قسمت "عضویت" سایت باید درخواست یوزر و پسورد بدید تا براتون ارسال بشه. چون در مرحله آزمایشی هست، رایگانه!
به گفته آقای آرمان نیری، فعلا امکان آپدیت آفلاین در این آنتی ویروس میسر نیست! اما پس از آپدیت اولیه، حجم آپدیت روزانه"شید" بسیار کم است! حجم آپدیت اولیه حدود 40 مگابایت است(شاید یه کم کمتر یا بیشتر).
من از آقای نیری توسط ایمیل پرسیدم:
"شید فقط آنتی ویروسه، پس در برابر تهدیدات اینترنتی باید چه کرد؟"
ایشون در جواب گفتن:
"به نظر ما فایروال و امکانات امنیتی موجود در اکثر ویندوزها (بخصوص نسخههای جدید) برای کاربران خانگی کافی است. لازم است بدانید که اکثر حملههای اینترنتی نیز از طریق ضدویروس شید قابل جلوگیری است چرا که در تقریبا تمام آنها فایلی بر روی رایانه ایجاد میگردد و محافظ فایل ضدویروس شید قابلیت شناسایی و حذف آن را دارد. ضمنا بدلیل پیشنهادات کاربران شید، شرکت شید در حال آماده سازی پک امنیتی شید نیز میباشد که در ماههای آینده در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت."
من الان از این آنتی ویروس در کنار فایروال کومودو استفاده میکنم و بسیار هم راضی هستم. به شما هم توصیه میکنم امتحانش کنید!
www.sheedantivirus.com

Bookmarks