این مدل رو تو پست اولم مهرفی کردم که خب تا حدودی هم موقعیتش نسبت به آپاچی رو گفتم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر حساسیت زیادی باعث میشه از هیچ خریدی راضی نباشید چون هیچ پرفکشن مطلقی وجود نداره و بالاخره تو هر محصولی عیب هایی وجود داره و این حساسیت بیش از حد، این نقاط ضعف رو به شدت تقویت میکنه ! پس زیاد رو این مئارد جزئی حساس نباشید !
راجب این دو مدل تصمیم گرفتن خیلی سادست، ایسوس بیشتر مناسب مالتی مدیا و فیلم دیدن و این چیزاهاست، نه اینکه گیمینگ قوی نباشه، بحث بین خوب و خوب تر هست . آپاچی بیشتر بحث بین روان بودن بازی هست. درسته نمایشگرش به ips نمیرسه ولی خب قابل قبول هست، برای فیلم دیدن هم خب سلیقه شخصی من همیشه وصل میکنم به تی وی 40 اینچ تا واقعاً از فیلم دیدن لذت ببرم، ولی در عمل، فرق محسوسی بین این دو مدل نیست، بیشتر جنبه فن برند بودن و احساس نسبت به برند هست (این مورد خییل مهمه چون باعث میشه ضعف یه محصول رو ندید یا اینکه برعکس به چش بیاد ..)
پس کلاً زیاد حساس نشید ! آپاچی بهترین پرفورمنس نسبت به قیمت رو داره، و تو مواردی مثل کیفیت ساخت و نایشگر، ایسوس فقط خوب تر هست، همین !
* قبلاً گفتم که مواردی بوده که رو جعبه و مشخصات 56jk زده ips ولی رو محصول TN بوده ! در صورت انتخاب ایسوس این نکته رو هواستون باشه ...
** در مورد اون اسلات msata، تو چندتا ویدئو اشاره شده که یک عدد msata ثانویه زیر پوشش اصلی بورد موجوده (در واقع کنار اسلات wlan)، ولی تو مکاتبه ایی که با ساپورت msi داشتم، اعلام کردن که مدل MSI GE60 2PC فقط یک عدد msata داره ! متاسفانه لپ تاپ منم هولگرام گارانتی داره و نمیشه باز کنم ببینم که آخر سر این مدل یدونه اسلات داره یا دوتا !

Bookmarks