پاسخ: راهنمای خرید MSI GE60 2PC Apache / ASUS N56Jk - A/ ASUS N56JR - A
نقل قول:
vandelin عزیز همه موضوعات رو گفتن کلا هیچ چیز نموند :Love-ssa~! (1):
لپ تاپ 2 پورت msata داره. بردم گارانتی پیگیر شدم گفتن 2 تا ssd میتونیم بزارم که خوب گذاشتن
در کل لپ تاپ پیشنهاد نمیکنم اصلا بهتون
من که این دفعه آخرم بود برای گیمینگ دست روی لپ تاپ گذاشتم. تا آخر عمرم هم دیگه نمیزارم
_من که رفتم نمایندگی گفتن 1 اسلات mSATA داره! از طریق پنل کاربری به msi ایمیل زدم که بعده 12 ساعت جواب دادن گفتن 1 اسلات mSATA داره و همچنین از super raid پشتیبانی نمیکنه!
_علت اینکه از این لپ تاپ ناراضی هستید رو لطف کنید بگید!
دوستان اطلاعی ندارن مدل GE60 2PE Apache Pro کی وارد میشه؟!؟ این مدل فوق العاده ست...
کسانی که موافق وارد کردن و فروش این مدل هستن تشکر رو بزنن و درخواست بدن بلکه ماتریس کاری کنه!
- Windows 8.1
- Chipset Intel® HM87
- The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
- 15.6" Full HD (1920x1080) anti-glare LCD panel in LED backlight
- NVIDIA® GeForce GTX 860M discrete graphics card provides great detail images quality
- SteelSeries Engine to customize every key and devices for personalizing your play style
- XSplit Gamecaster for easily recording gaming moments, broadcasting and sharing live gameplay sessions to YouTube, Twitch, UStream and more
- Wide viewing angle
- Super RAID with 2 SSD RAID0 gives you over 900MB/s reading speed
- Exclusive Cooler Boost technology allows user to cool down the system temperature 5%~10%
- Killer™ E2200 Game Networking for smarter, faster, networking for all online entertainment
- Keyboard made just for gamers by SteelSeries
- Matrix Display expands the vision for extreme gaming experience
- Sound by Dynaudio for authentic fidelity
- Exclusive Audio boost design for crystal clear audio fidelity
کنتراست و برایتنس صفحه نمایش 20% بهتر شده و همچنین زاویه دید، که واقعا عالیه:
Experience better image quality, the Wide-view angle panel enhanced 20% more contrast level and 20% more brightness level than TN panel, with vivid colors and consistent brightness levels whether you’re looking at the screen from above, below, the front or the side
نقل قول:
دوستان اطلاعی ندارن مدل GE60 2PE Apache Pro کی وارد میشه؟!؟ این مدل فوق العاده ست...
کسانی که موافق وارد کردن و فروش این مدل هستن تشکر رو بزنن و درخواست بدن بلکه ماتریس کاری کنه!
- Windows 8.1
- Chipset Intel® HM87
- The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
- 15.6" Full HD (1920x1080) anti-glare LCD panel in LED backlight
- NVIDIA® GeForce GTX 860M discrete graphics card provides great detail images quality
- SteelSeries Engine to customize every key and devices for personalizing your play style
- XSplit Gamecaster for easily recording gaming moments, broadcasting and sharing live gameplay sessions to YouTube, Twitch, UStream and more
- Wide viewing angle
- Super RAID with 2 SSD RAID0 gives you over 900MB/s reading speed
- Exclusive Cooler Boost technology allows user to cool down the system temperature 5%~10%
- Killer™ E2200 Game Networking for smarter, faster, networking for all online entertainment
- Keyboard made just for gamers by SteelSeries
- Matrix Display expands the vision for extreme gaming experience
- Sound by Dynaudio for authentic fidelity
- Exclusive Audio boost design for crystal clear audio fidelity
کنتراست و برایتنس صفحه نمایش 20% بهتر شده و همچنین زاویه دید، که واقعا عالیه:
Experience better image quality, the Wide-view angle panel enhanced 20% more contrast level and 20% more brightness level than TN panel, with vivid colors and consistent brightness levels whether you’re looking at the screen from above, below, the front or the side
ماتریس باید وارد کنه
راستش نمیدونم اینا مثل اینکه با خودشونم در گیری دارن
نه که لپ تاپ مشکل داشته باشه
بدرد من نمیخوره! باید حواست باشه مراقبش باشی و....
نقل قول:
ماتریس باید وارد کنه
راستش نمیدونم اینا مثل اینکه با خودشونم در گیری دارن
نه که لپ تاپ مشکل داشته باشه
بدرد من نمیخوره! باید حواست باشه مراقبش باشی و....
راستش تو این مدت فهمیدم ماتریس اندازه یه شرکت گارانتی کننده ساده نه اطلاعات داره! نه تبلیغات... و اصلا پاسخگو نیست، کاری به نیاز مشتری نداره :|
الان اون مدلی که گفتم مربوط به 6 ماه قبل هستش که تا الان خبری ازش نشده، چند روز پیش نماینده ش که باهاشون تماس گرفته بود میگفت اون مدل هنوز وارد نشده!!! وقتی که وارد شه 2 الی 3 ماه تو گمرک میمونه بعد..... :| :| :|
شما از لپ تاپ راضی هستید؟ دلیل اینکه پیشنهاد خرید این مدل رو نمیدین چیه؟! لطفا صادقانه بگید (اینکه بدرد من نمیخوره منتطقی نیس، پس چرا خریدین!!!؟)
از اون مدل کول پد چی؟! راضی هستید؟
نقل قول:
راستش تو این مدت فهمیدم ماتریس اندازه یه شرکت گارانتی کننده ساده نه اطلاعات داره! نه تبلیغات... و اصلا پاسخگو نیست، کاری به نیاز مشتری نداره :|
الان اون مدلی که گفتم مربوط به 6 ماه قبل هستش که تا الان خبری ازش نشده، چند روز پیش نماینده ش که باهاشون تماس گرفته بود میگفت اون مدل هنوز وارد نشده!!! وقتی که وارد شه 2 الی 3 ماه تو گمرک میمونه بعد..... :| :| :|
شما از لپ تاپ راضی هستید؟ دلیل اینکه پیشنهاد خرید این مدل رو نمیدین چیه؟! لطفا صادقانه بگید (اینکه بدرد من نمیخوره منتطقی نیس، پس چرا خریدین!!!؟)
از اون مدل کول پد چی؟! راضی هستید؟
راستش ماتریس رو من نمیدونم
اما تا حالا با 3 تا گارانتی برخورد کردم هر یکی افتضاح تر از دیگری بوده...
از لپ تاپ خدا وکیلا راضی هستم! وقتی watch dogs رو روی ultra برام جواب میده میخواین راضی نباشم؟:1. (27):
دلیل فروشش هم اینه که دیگه میخوام بازی رو بزارم کنار و برای رندرینگ به سیستمی نیاز دارم که سی پی یوش فول باشه که این برای رندر ساخته نشده! بیشتر برای گیم هست! و اینک خوب نیاز به حدود 512 گیگ ssd ارم که توی این لپ تاچ نمیشه برآئردش کرد
کولپد واقعا عالیه! 4 تا پورت یو اس بی بعلاوه تاثیر شدیدش روی دما!
من که توی تاپیک فروش هم گفتم 48 ساعت مهلت تست میدم ! شما اگه مشکلی از لپ تاچ دیدی به من بگو! بازی نبوده که بالای high باهاش مشکل داشته باشه!
نقل قول:
راستش ماتریس رو من نمیدونم
اما تا حالا با 3 تا گارانتی برخورد کردم هر یکی افتضاح تر از دیگری بوده...
از لپ تاپ خدا وکیلا راضی هستم! وقتی watch dogs رو روی ultra برام جواب میده میخواین راضی نباشم؟:1. (27):
دلیل فروشش هم اینه که دیگه میخوام بازی رو بزارم کنار و برای رندرینگ به سیستمی نیاز دارم که سی پی یوش فول باشه که این برای رندر ساخته نشده! بیشتر برای گیم هست! و اینک خوب نیاز به حدود 512 گیگ ssd ارم که توی این لپ تاچ نمیشه برآئردش کرد
کولپد واقعا عالیه! 4 تا پورت یو اس بی بعلاوه تاثیر شدیدش روی دما!
من که توی تاپیک فروش هم گفتم 48 ساعت مهلت تست میدم ! شما اگه مشکلی از لپ تاچ دیدی به من بگو! بازی نبوده که بالای high باهاش مشکل داشته باشه!
مشکل اینجاس که من فعلا شهرستانم نه اهواز یا تهران!
_ 48 ساعت مهلت تست رو چجوری و رو چه حسابی میدید؟!
راستی از صفحه نمایش راضی هستید شما؟
و سوال دیگه اینکه این مدل کول پد چند درجه (حداقل و حداکثر) دما رو پایین آورد؟! میخوام مدل multi core x6 رو بخرم که 4 فن داره و سبک تره!
نقل قول:
مشکل اینجاس که من فعلا شهرستانم نه اهواز یا تهران!
_ 48 ساعت مهلت تست رو چجوری و رو چه حسابی میدید؟!
راستی از صفحه نمایش راضی هستید شما؟
و سوال دیگه اینکه این مدل کول پد چند درجه (حداقل و حداکثر) دما رو پایین آورد؟! میخوام مدل multi core x6 رو بخرم که 4 فن داره و سبک تره!
راستش من توی بررسی ها شنیدم x6 فقط حرفه واسه همین رفتم سراغ N8
یک موضوع رو براتون مشخص کنم! به هیچ عنوان به کولپد بالای 8 درجه دل نبندید! من به عمرم ندیدم بالای 8 درجه کمک بکنه! (همین MULTI CORE X6 )فقط حدود 4 درجه کمک میکرد
اما این n8 توی حالت بیکاری 6 درجه کمک میکنه
صفحه نمایش خوبی داره اما زاویه دید کمی محدودی داره! اما برای بازی مناسب هست و توی نور شدید عملکرد فوق العاده ای داره نسبت به لپ تاپ ها با پنل IPS
48 ساعت تست شما دریافت که کردید در صورتی که مشکل داشت لپ تاپ پس بفرستید بنده پول رو پس میدم بهتون
پ.خ رو چک کنید لطفا یک موضوع رو بهتون گفتم
آقا این مدل Asus G56jk - A هم بد مدلی نیستا (قیمت: 3.640):
مزایا:
_ صفحه نمایش IPS
_کیفیت صدای بهتر
_12 گیگ رم
_لوازم جانبی بهتر
معایب:
_هارد با سرعت 5400
_عدم وجود اسلات mSATA
_گرافیک DDR3 !
_سنگین تر از Ge60 (که زیاد مهم نیس!)
_صفحه کلید با حروف قرمز رنگ!!! (که این مورد تو تایپ کردن اذیت کنه!)
شما کدوم رو ترجیح میدید؟
نقل قول:
آقا این مدل Asus G56jk - A هم بد مدلی نیستا (قیمت: 3.640):
مزایا:
_ صفحه نمایش IPS
_کیفیت صدای بهتر
_12 گیگ رم
_لوازم جانبی بهتر
معایب:
_هارد با سرعت 5400
_عدم وجود اسلات mSATA
_گرافیک DDR3 !
_سنگین تر از Ge60 (که زیاد مهم نیس!)
_صفحه کلید با حروف قرمز رنگ!!! (که این مورد تو تایپ کردن اذیت کنه!)
شما کدوم رو ترجیح میدید؟
این مدل رو تو پست اولم مهرفی کردم که خب تا حدودی هم موقعیتش نسبت به آپاچی رو گفتم !
برادر حساسیت زیادی باعث میشه از هیچ خریدی راضی نباشید چون هیچ پرفکشن مطلقی وجود نداره و بالاخره تو هر محصولی عیب هایی وجود داره و این حساسیت بیش از حد، این نقاط ضعف رو به شدت تقویت میکنه ! پس زیاد رو این مئارد جزئی حساس نباشید !
راجب این دو مدل تصمیم گرفتن خیلی سادست، ایسوس بیشتر مناسب مالتی مدیا و فیلم دیدن و این چیزاهاست، نه اینکه گیمینگ قوی نباشه، بحث بین خوب و خوب تر هست . آپاچی بیشتر بحث بین روان بودن بازی هست. درسته نمایشگرش به ips نمیرسه ولی خب قابل قبول هست، برای فیلم دیدن هم خب سلیقه شخصی من همیشه وصل میکنم به تی وی 40 اینچ تا واقعاً از فیلم دیدن لذت ببرم، ولی در عمل، فرق محسوسی بین این دو مدل نیست، بیشتر جنبه فن برند بودن و احساس نسبت به برند هست (این مورد خییل مهمه چون باعث میشه ضعف یه محصول رو ندید یا اینکه برعکس به چش بیاد ..)
پس کلاً زیاد حساس نشید ! آپاچی بهترین پرفورمنس نسبت به قیمت رو داره، و تو مواردی مثل کیفیت ساخت و نایشگر، ایسوس فقط خوب تر هست، همین !
* قبلاً گفتم که مواردی بوده که رو جعبه و مشخصات 56jk زده ips ولی رو محصول TN بوده ! در صورت انتخاب ایسوس این نکته رو هواستون باشه ...
** در مورد اون اسلات msata، تو چندتا ویدئو اشاره شده که یک عدد msata ثانویه زیر پوشش اصلی بورد موجوده (در واقع کنار اسلات wlan)، ولی تو مکاتبه ایی که با ساپورت msi داشتم، اعلام کردن که مدل MSI GE60 2PC فقط یک عدد msata داره ! متاسفانه لپ تاپ منم هولگرام گارانتی داره و نمیشه باز کنم ببینم که آخر سر این مدل یدونه اسلات داره یا دوتا !
نقل قول:
این مدل رو تو پست اولم مهرفی کردم که خب تا حدودی هم موقعیتش نسبت به آپاچی رو گفتم !
برادر حساسیت زیادی باعث میشه از هیچ خریدی راضی نباشید چون هیچ پرفکشن مطلقی وجود نداره و بالاخره تو هر محصولی عیب هایی وجود داره و این حساسیت بیش از حد، این نقاط ضعف رو به شدت تقویت میکنه ! پس زیاد رو این مئارد جزئی حساس نباشید !
راجب این دو مدل تصمیم گرفتن خیلی سادست، ایسوس بیشتر مناسب مالتی مدیا و فیلم دیدن و این چیزاهاست، نه اینکه گیمینگ قوی نباشه، بحث بین خوب و خوب تر هست . آپاچی بیشتر بحث بین روان بودن بازی هست. درسته نمایشگرش به ips نمیرسه ولی خب قابل قبول هست، برای فیلم دیدن هم خب سلیقه شخصی من همیشه وصل میکنم به تی وی 40 اینچ تا واقعاً از فیلم دیدن لذت ببرم، ولی در عمل، فرق محسوسی بین این دو مدل نیست، بیشتر جنبه فن برند بودن و احساس نسبت به برند هست (این مورد خییل مهمه چون باعث میشه ضعف یه محصول رو ندید یا اینکه برعکس به چش بیاد ..)
پس کلاً زیاد حساس نشید ! آپاچی بهترین پرفورمنس نسبت به قیمت رو داره، و تو مواردی مثل کیفیت ساخت و نایشگر، ایسوس فقط خوب تر هست، همین !
* قبلاً گفتم که مواردی بوده که رو جعبه و مشخصات 56jk زده ips ولی رو محصول TN بوده ! در صورت انتخاب ایسوس این نکته رو هواستون باشه ...
** در مورد اون اسلات msata، تو چندتا ویدئو اشاره شده که یک عدد msata ثانویه زیر پوشش اصلی بورد موجوده (در واقع کنار اسلات wlan)، ولی تو مکاتبه ایی که با ساپورت msi داشتم، اعلام کردن که مدل MSI GE60 2PC فقط یک عدد msata داره ! متاسفانه لپ تاپ منم هولگرام گارانتی داره و نمیشه باز کنم ببینم که آخر سر این مدل یدونه اسلات داره یا دوتا !
از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز
انتقادتون رو میپذیرم و حساسیتم به خاطر شرایط و پاسخگویی و اطلاعات ناقصیه که ماتریس داره! همونطور که اشاره کردین به عنوان مثال در مورد اسلات mSATA - کوچک ترین اطلاعاتی نداشتن و جالب اینجاس که تلاشی واسه فهمیدن این موضوع نمیکنن!! بنده هم همونطور که گفتم مکاتبه ای با msi داشتم و گفتن که یک عدد اسلات mSATA داره و مدل جدیدتر (2PE Apache pro) دو اسلات داره ؛ که بعده 6 ماه هنوز وارد نشده و جالب اینجاس به گفته خودشون (نمایندگی ماتریس) شــــــاید سال آینده بیاد!!! و اینکه مادربورد و قطعات این لپ تاپ طبق استاندارد انحصاری msi به نام کلاس نظامی (Military Class) ساخته شده فقط تبلیغات نمایندگیه! و صرفا مادربورد های این کمپانی (مادربورد PC) طبق این استاندارد ساخته شدن!
در مورد تعصب نسبت به برند اشاره کنم که روی هیچ برندی تعصبی ندارم، و بیشتر پرفورمنس و کیفیت ساخت واسم مهمه حالا هر برندی باشه... به همین دلیل همه موارد (مزایا و معایب) رو در نظر میگیرم. و همین باعث سخت شدن تصمیم گیری میشه!
در مورد صفحه نمایش هم حساسیت بنده رو درک کنید، به عنوان مثال خیلیا از صفحه نمایش لنوو Z510 راضی هستن ولی بنده صفحه نمایش این مدل رو به عنوان یک صفحه نمایش افتضاح میشناسم (در همون رنج قیمت) و لپ تاپ های قدیمی تری و زیادی دیدم که از z510 بهتر بودن!!! و ترسم از اینه که msi هم به نسبت رقبا مثال z510 باشه که اگه به گفته شما "خوبه" که خوبـــه !
اضافه میکنم که بنده GE60 رو یه هفته س سفارش دادم البته نمایندگی آشنا بود و گفت اگه نظرت هم عوض شد مشکلی نیس !
ولی خورد به تعطیلات و خب ماتریس سنگ تموم گذاشت و تا امروز حتی خرید رو تایید نکرده چه برسه به ارسال! (با این همه ادعا و انحصاری بودن نمایندگی فک کنم بدترین نمایندگی باشه!!! از طراحی سایتشون هم یه چیزایی میشه فهمید و همچنین وارد کردن مدل های جدید و اقلامی که همراه لپ تاپ هست که با اصلیش متفاوته!!!)