پاسخ: راهنمای خرید MSI GE60 2PC Apache / ASUS N56Jk - A/ ASUS N56JR - A
دوستان بالاخره MSI مدل Ge60 2pc رو گرفتم، البته دو هفته ای میشه
ی سری سوال داشتم از دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن:
_لپ تاپی که گرفتم ویندوز نداشت که زیاد واسم مهم نبود و ویندوز 8.1 روش نصبیدم خواستم بدونم نرم افزارهای پیش فرضی که رو ویندوز هست چیا هستن که در صورت لزوم بنصبم
_مدت زمان لود ویندوز 8.1 حدود 15 ثانیه تا ورود به اکانت هستش ( رو حالت Auto login ) واسه دوستان این زمان چقده؟! احساس می کنم 15 ثانیه ی کم زیاده انتظاره حداکثر 10 ثانیه رو داشتم!
_بعد از لود کامل ویندوز 2گیگ از رم لپ تاپ اشغال شده !!! واسه دوستان چطور؟
_هارد لپ تاپ نویز زیادی داره به نسبت! اکثر مواقع هارد فعاله و صداش ....! این صدا طبیعیه؟؟!
_راستی این حالت سوپر شارژ رو دوستان تست کردن؟! مثلا با پورت سمت راست اگه شارژ کنی گوشیتو با همون سرعت برق مستقیم شارژ میکنه؟ نرم افزارشو از سایت گرفتم نصبیدم اجرا نمیشه (تو حالت بک گراند اجراس! مثل ایسوس نیس که پنجره ای واسه تنظیم اینا باز بشه!
_راستی من چون برنامه نویس هم هستم موردی که اذیت کنه کلیدهای home , end هستش که با گرفتن fn قابل استفاده هستن راهی هست که جابجا بشه کلید های پیش فرض با fn ها؟! :دی
_بعد وقتی ویندوز لود میشه میشه کاری کرد که بک لایت اتومات روشن نشه ؟!؟! (البته روشی غیر از حذف نرم افزارش از استارت آپ !)
با سپاس
نقل قول:
دوستان بالاخره MSI مدل Ge60 2pc رو گرفتم، البته دو هفته ای میشه
ی سری سوال داشتم از دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن:
_لپ تاپی که گرفتم ویندوز نداشت که زیاد واسم مهم نبود و ویندوز 8.1 روش نصبیدم خواستم بدونم نرم افزارهای پیش فرضی که رو ویندوز هست چیا هستن که در صورت لزوم بنصبم
_مدت زمان لود ویندوز 8.1 حدود 15 ثانیه تا ورود به اکانت هستش ( رو حالت Auto login ) واسه دوستان این زمان چقده؟! احساس می کنم 15 ثانیه ی کم زیاده انتظاره حداکثر 10 ثانیه رو داشتم!
_بعد از لود کامل ویندوز 2گیگ از رم لپ تاپ اشغال شده !!! واسه دوستان چطور؟
_هارد لپ تاپ نویز زیادی داره به نسبت! اکثر مواقع هارد فعاله و صداش ....! این صدا طبیعیه؟؟!
_راستی این حالت سوپر شارژ رو دوستان تست کردن؟! مثلا با پورت سمت راست اگه شارژ کنی گوشیتو با همون سرعت برق مستقیم شارژ میکنه؟ نرم افزارشو از سایت گرفتم نصبیدم اجرا نمیشه (تو حالت بک گراند اجراس! مثل ایسوس نیس که پنجره ای واسه تنظیم اینا باز بشه!
_راستی من چون برنامه نویس هم هستم موردی که اذیت کنه کلیدهای home , end هستش که با گرفتن fn قابل استفاده هستن راهی هست که جابجا بشه کلید های پیش فرض با fn ها؟! :دی
_بعد وقتی ویندوز لود میشه میشه کاری کرد که بک لایت اتومات روشن نشه ؟!؟! (البته روشی غیر از حذف نرم افزارش از استارت آپ !)
با سپاس
درود
مبارک باشه و اینا ! :D
1.اینا همشون بدون وین هست ظاهرا، من 7 نصب کردم وترجیح میدم، مخصوصاً که میگن نرم افزار استیل کمی تو 8 باگ داره ، چی و کجاش رو نمیدونم. تقریباً هیچ نرمفازار واجبی نداره که بخواید نصب کنید و یا نبودش باعث مشکل بشه . مهمترینش همون نرم افزار کیبورد هست که بدون اون درتس کار نمیکنه. به جز این 2 3 تا نرم افزار msi هست که واقعاً هیچ کاربرد مفیدی توش ندیدم و پاکش کردم. به جز نرم افزار کارت شبکه که البته باید هنگام نصب درایور لن نصب شه ...
البته نرم افزار هایی هم هستن که باید روی هر لپ تاپی نصب باشن مثل کنترل پنل انویدیا (که همراه درایور نصب میشه) و یا کارت صدا که کلاً اگه درایور ها رو صحیح نصب کرده باشید همشون نصب میشن .
2. کلاً مدت زمان ویندوز هیچ ربطی به قدرت لپ تاپ نداره و اصلاً موضوع مهمی هم نیست ! ولی مقدار برنامه های نصب شده نسبت مستقیم داره ، مثل سکیورتی سنتر کشپر و غیره ...، رو این موضوع اصلاً حساس نباشید !
3.2 گیگ که عادیه اسه من بعضی مواقع هیچ چیز خاصی نصب نیست ولی 4 گیگ پره ! میانگین بین 1 تا 2 گیگ ویندوز معمولاً اشغال میکنه، ضمن اینکه کلی هم برنامه تو استارتاپ وین هست که خب میتونید بر حسب نیاز از استارتاپ ویندوز برشون دارید .
4. بله صدای هاردش کمی بیشتر از حد معمول ست ولی صدا دار بودنش مشکلی نیست، ولی اینکه دائم کار میکنه احتمالاً به خاطر ایندکسینگ هست . ویندوز در حالی عادی مشغول ایندکس فایل ها هست، من خودم ترجیح میدم غیر فعالش کنم. تو منو سرچ کنید index option و غیر فعالش کنید. ضمناً ویندوز اگه در حال آپدیت هم باشه هارد مدام کار خواهد کرد .
ویندوزتون البته تازه نصب هست ول یخب همیشه احتمال ویروس هم هست ! از یه آنتی ویروس خوب استافده کنید ...
5. والا گوشی یه نوکیا دارم که usb نیست کلاً تست نکردم :D
6. تو بایوس ممکنه داشته باشه ( تو بعضی لپ تاپ ها دیدم که داره میشه عوض کرد جاشو ..)، متسفانه لپ تاپ رو دادم رفت نمیتونم چک کنم، ببینید با برنامه کیبورد نمیتونید دکمه دیگه ایی به این کار اختصاص بدید ؟
7. یه پروفایل تنظیم کنید که کلید ها خاموش باشه و اون پروفایل رو به صورت دیفالت قرار بدید تا با لود ویندوز اون پروفایل لود شه. راه دوم دستی هست از طریق دکمه fn + کلید منفی راست کیبورد .
ممنون داداش :1. (38):
1- درایورهارو به صورت اتوماتیک نصبیدم، اونایی که لازم به آپدیت بود آپدیتیدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فقط اینجا یه مشکلی که دارم اینه که کنترل پنل کارت گرافیک اینتل درست کار نمیکنه و چیزی تو پنجره ای که باز میشه نشون نمیده فقط با ریسایز اون پنجره یه چیزایی دیدم که واضح نبودن!! (قسمت مربوط به تنظیم کنتراست و برایتنس اینا...) نمیدونم مشکل از کجاس دو سه روز قبلم باز آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد!
2- زیاد حساس نیستم فقط با توجه به هارد 7200 انتظار بیشتری داشتم! راستی به نظرتون بایوس رو آپدیت کنم؟!
3- با این حساب وین 7 بهتره حداکثر 1.5 گیگ اونم با نصب کلی برنامه رم رو اشغال کرده بود رو لپ تاپ قبلیم که البته فعلا دارمش... اونم 2 3 سالی میشه که وین نزدم !!! :|
4- ایندکسینگ درایوهام غیر فعاله !! البته دیفالت ویندوزه...
5- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6- چک کردم البته زیاد نگشتم و چیزی نیافتم! فک کنم نمیشه!
7- موقع تنظیم پروفایل حالت خاموش کردن نداره !! :|