برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز
انتقادتون رو میپذیرم و حساسیتم به خاطر شرایط و پاسخگویی و اطلاعات ناقصیه که ماتریس داره! همونطور که اشاره کردین به عنوان مثال در مورد اسلات mSATA - کوچک ترین اطلاعاتی نداشتن و جالب اینجاس که تلاشی واسه فهمیدن این موضوع نمیکنن!! بنده هم همونطور که گفتم مکاتبه ای با msi داشتم و گفتن که یک عدد اسلات mSATA داره و مدل جدیدتر (2PE Apache pro) دو اسلات داره ؛ که بعده 6 ماه هنوز وارد نشده و جالب اینجاس به گفته خودشون (نمایندگی ماتریس) شــــــاید سال آینده بیاد!!! و اینکه مادربورد و قطعات این لپ تاپ طبق استاندارد انحصاری msi به نام کلاس نظامی (Military Class) ساخته شده فقط تبلیغات نمایندگیه! و صرفا مادربورد های این کمپانی (مادربورد PC) طبق این استاندارد ساخته شدن!
در مورد تعصب نسبت به برند اشاره کنم که روی هیچ برندی تعصبی ندارم، و بیشتر پرفورمنس و کیفیت ساخت واسم مهمه حالا هر برندی باشه... به همین دلیل همه موارد (مزایا و معایب) رو در نظر میگیرم. و همین باعث سخت شدن تصمیم گیری میشه!
در مورد صفحه نمایش هم حساسیت بنده رو درک کنید، به عنوان مثال خیلیا از صفحه نمایش لنوو Z510 راضی هستن ولی بنده صفحه نمایش این مدل رو به عنوان یک صفحه نمایش افتضاح میشناسم (در همون رنج قیمت) و لپ تاپ های قدیمی تری و زیادی دیدم که از z510 بهتر بودن!!! و ترسم از اینه که msi هم به نسبت رقبا مثال z510 باشه که اگه به گفته شما "خوبه" که خوبـــه !
اضافه میکنم که بنده GE60 رو یه هفته س سفارش دادم البته نمایندگی آشنا بود و گفت اگه نظرت هم عوض شد مشکلی نیس !
ولی خورد به تعطیلات و خب ماتریس سنگ تموم گذاشت و تا امروز حتی خرید رو تایید نکرده چه برسه به ارسال! (با این همه ادعا و انحصاری بودن نمایندگی فک کنم بدترین نمایندگی باشه!!! از طراحی سایتشون هم یه چیزایی میشه فهمید و همچنین وارد کردن مدل های جدید و اقلامی که همراه لپ تاپ هست که با اصلیش متفاوته!!!)

Bookmarks