Last.Surviver (29-11-14)
بله کیفیت ساخت MSI بیشتره ,لولاهای قوی تری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS فقط خوشگل تره و فلزی تر
ولی MSI رو بیشتر میپسندم ,مخصوصا چون برای گیم هست ,کولینگ بهتری هم داره
Last.Surviver (29-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ولی چیزی که خوندم تو نظرات دوستان به این مورد اشاره کرده بودن که لولاهای msi ضعیفتره !! و خیلی روون! جوری که اگه لپ تاپ تکون بخوره زاویه صفحه نمایش تغییر میکنه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-11-14)
|
|
من که از نزدیک دیدم اینطوری نبود که میگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز باید از نزدیک ببینید تا خودتون مطمئن شین
Last.Surviver (29-11-14)
کاربر شهرسختافزار
چرا MSI تو رتبه بندی برترین برندهای لپ تاپ در دنیا اسمی نداره!!!؟ کسی در جریان هست!؟ ایسوس سوم و لنوو واسه 3 سال دوم بوده!!! ولی MSI حتی دهم هم نشده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز از نظر کیفیت بدنه و کیفیت صفحه نمایش روی انتخاب اسوس شک نکن .اسوس بدنه به مراتب بهتری دارد.
کیفیت صفحه نمایش به دلیل ips بودن . از نظر کولینگ هم کمی بهتر هست .
نقطه ضعف اسوس یک مقدار نمایش در فضای باز هست . اون هم به خاطر ips هست . البته همین ips واقعا کیفیت خوبی دارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (10-12-14), مهدی بهادرفر (29-11-14)
من در جریان نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من نظرم رو گفتم و چیزایی که دیدم رو
همین
Last.Surviver (30-11-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من قصد خرید یکی از سه مدلی که گفتم رو دارم... نه N550!!!
نمایش در فضای باز!!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون هم به خاطر ips هست !!؟!؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مشکل بخاطر براق بودن صفحه ست نه به خاطر ips برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Last.Surviver در تاریخ 30-11-14 انجام شده است
من حرفی از n550 نزدم. صفحه اسوس مات هست نه براق .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (30-11-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولا عکسی که گذاشتی مربوط به n550 هستش! اوکی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما پنل ips صرفا در مدل های n550 و G56 و Zenbook و لپ تاپ های گرون قیمت ایسوس به کار برده شده!
سوما جوری حرف نزنید که انگار ایسوس فقط یه مدل لپ تاپ زده! ده ها مدل با صفحه مات زده و ده ها مدل براق!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط خواستید یه چیزی گفته باشید که دور همی بخندیم که بدک نبود!
کسایی که اطلاعاتی در این مورد ندارن لطفا اظهار نظر نکنن که بقیه هم گمراه نشن... در ضمن اول سوال رو بخونین و اگه واقعا اطلاعات درستی داشتین نظر بدین...
آخرین ویرایش توسط Last.Surviver در تاریخ 30-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (30-11-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستانی که n56 دارن یه سوال،
مواقعی که لپ تاپ داغ شده، میشه سرعت فن رو به صورت نرم افزاری بالا برد؟؟ (مثل lenovo z510)
پلیز جواب بدین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks