Curtis (08-04-11), M A H R A D (08-04-11), REd30b (10-04-11), Shahryar (08-04-11), ViViD (08-04-11)
به زبان ساده ، شما اگر چیزی می دانید بگید و حرفتون رو ثابت کنید تا حرفی پیش نیاید !
و اطمینان داشته باشید ، این مسله مورد بررسی دقیق قرار میگیره و اگر حرف شما درست باشه با اون افراد برخورد خواهد شد !
موفق باشید
Curtis (08-04-11), M A H R A D (08-04-11), REd30b (10-04-11), Shahryar (08-04-11), ViViD (08-04-11)
Administrator
دوستان و همراهان عزیز ؛
به دلیل درخواست برخی کاربران، مهلت شرکت در مسابقه تا 23 فروردین ماه تـــمـــدیــد شد.
اطلاعات بیشتر در وب سایت شهر سخت افزار
سپاس
HWBOT SSA Member
سلام داداش منم با شما موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REd30b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چی ملت میان تصویر مردم رو کپی می کنن بعد می گن تصویر مال خودشونه!
من دیگه نمی تونم دست روی دست بزارم! مثلا این تصویر رو ببینید! این همون ادمه معروفه که اسمش بلک پیت (Black pit) هستشه آخه تا کجا که تصویر مردم رو جای خودتون قالب می کیند!(و همین طور مطالب دیگران رو...)
http://regex.info/exif.cgi?imgurl=ht...08_IMG1248.jpg
قابل توجه مهندس مهترم وحید!(فرقی نمی کنه هر جفت وحید ها :دی)
سلام جناب کاپیتانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالم این بود که غلط املایی یا ویرایش ادبی ، به امتیاز کل کاهش و یا افزایش میده؟!
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
عضو VIP شهرسختافزار
من هم در آخرین دقایق فایل رو فرستادم شهریار جان
رسید خدمتتون؟
Going To Change New HardWare Soon
REd30b (13-04-11)
کاربر شهرسختافزار
REd30b (13-04-11)
عضو VIP شهرسختافزار
آقا قبلاً همون روز یا نهایت روز بعدش خبری میدادید که گزارش رسیده یا خیر شهریار کجایی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
ای وای مگه قرار نبود تا 20 فروردین باشه؟ خب یک پست میدادید که تا 23 شده من بیستم کاری برام پیش اومد نتوانستم بنویسم ولی اگه تا 23 میشه حتما می نوشتم
در کل ممنون من که اگه می نوشتم هم مطعنن در 10 تای اولم نبودم
कभी हार
ضمن سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز ؛
تقریباً از 20 ام تا 23 ام تعداد شرکت کنندگان دو برابر شد و چک کردن فایل ها زمان بر هست .
وحید جان فایل شما هم به دستمون رسید .
پی نوشت : رقابت و انتخاب در بین 10 فایل برتر بسیار بسیار دشوار است ...
شاد باشید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Curtis (14-04-11), D J V A H I D (14-04-11), Labyrinth (15-04-11), M A H R A D (14-04-11), Over_Cracker (14-04-11), ViViD (14-04-11)
HWBOT SSA Member
واقعا خسته نباشید داره، فک کنم یکی از دشوارتیرین کارممکن داوری توی این جور مسابقاته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان من همآخرین دقیقه ها فرستادم، بدستتون رسیده؟!
درصد خشمزگی این مسابقه خیلی بالاست،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------------------
,ویرایش:
ای بابا من که خود به خودی حذف شدم، رفتم ایمیلم رو چک کردم دیدم که:
"A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:"
برای دیگر دوستان ارزوی موفقیت می کنم.
این هم از بدشانسی ما!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی بگه کجای آدرس اشتباه شده، من کپی کردم عینا خود ادرس رو و فقط @ رو تغییر دادم!
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 15-04-11 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
D J V A H I D (15-04-11), hapalii (15-04-11), Shahryar (15-04-11), ViViD (15-04-11)
कभी हार
نمیدونم چرا اون ایمیل برای شما ارسال شده ولی ایمیلتون به دست من رسیده و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Jagvar (19-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks