کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
جناب شهریار خان فرموده بودند که معلوم نیست این قضیه LED از کجا آب می خوره و اشتباها از طرف بعضی شرکت کنندگان ذکر شده گفتم یه ریزه اظهار فضل کنم! شرمنده شهریار جان گفتم شاید مفید واقع بشه! البته نظرات منه و ممکنه غلط از آب در بیاد! خلاصه رد کردن خیلی راحت تر از اثبات کردنه! پس به بزرگی خودتون ببخشید!
این قضیه که هیت سینک ها می توانند انتقال حرارتی توسط LED داشته باشند جدیدا توی دنیای الکترونیک مد شده و شما می تونید این قضیه رو تو نت با یه سرچ کوچولو دنبال کنید!
اما خود گیگابایت یکم قضیه رو غامض کرده ولی به این جمله توجه کنید
LED Thermal Design for North and South Bridge Coolers
و همچنین گیگابایت خودش اعلام کرده که علاوه بر سیستم پسیو انتقال دمایی یک سیستم اکتیو گرمایی هم داره! که همون LED های داخلی هیت سینک هاست!
http://www.gigabyte.us/microsite/265...-features.html
سمت چپ صفحه قسمت OC Cool رو بخونید!
در ضمن صحبتهای خود هیکوکی هم در این مورد بوده و خود اون گفته که چنین سیستمی در Heat Sink ها تعبیه شده! البته می گم سیستم جدیدی تو دنیای الکترونیک است یعنی یکی دو سالی هست که اومده ولی روی مین بورد تا حالا نداشتیم! در ضمن این سایت زیریه هم بهش اشاره کرده و گفته احتمال داره یک سری سیم سفید رنگی که توی عکس مین برد هست برای زوشن کردن این LED ها باشه که به نظر من عقلانی نیست! این LED ها از ترکیب دو سه تا فلز خاص درست میشن که انتقال حرارت با تابش رو انجام می دهند و به نظر من امکان روشن کردنشون نزدیک صفره! در ضمن روشن کردنشون که کمکی نمیکنه! احتمالا این سیمها برای اندازه گیری دما باشه ولی مطمئن نیستم! باس سیستم بیاد دستم ببینمش! ولی چون ما باید دمای تاپ رو بخونیم احتمال اینکه این سیم ها یک جور پروب و یا حتی LM35 باشند به نظر من زیاده!
http://www.bit-tech.net/hardware/mot...a-oc-preview/1
اما این سایت رسما این قضیه رو واضح زده!
http://vr-zone.com/articles/gigabyte...w/11262-2.html
این جاشو بخونید
The IOH and ICH heatsinks have built-in orange LED lighting
البته الان وقت ندارم کامل بگردم ولی یک سایت چینی بود یا ژاپنی یادم نمیاد ولی مال همین چشم بادومی ها بود! اونجا برد رو برای اولین بار توی یک نمایشگاه نشون داده بود و در مورد این قضیه مفصل حرف زده بود!
بازم در آخر باید یاد آور بشم که نود و نه درصد حرفهای ما حدس هستش و هنوز این برد درست و حسابی تست نشده که بفهمیم این حرفها درسته یا نه! مثلا من خودم یه بحث سنگینی روی منبع تغذیه اش کرده بودم! ولی تا نیاد و از نزدیک نبینمش نمی تونم نظر قطعی بدم! عکسها این طور نشون می دادند ولی از عکس تا واقعیت زمین تا آسمون فرقه! اینتل تراشه میسازه می گه تست کرده دو ماه بعد صداش در میاد که On Die Cap ها ایراد دارند! وای به حال گیگابایت....
فقط این رو می تونم قطعی بگم که اگه 50 درصد این سر و صدا هم درست باشه میشه گفت بالاخره یه مین برد با طراحی درست توی دنیا ساخته شد! هر چند که علت اصلی انجام نشدن این کار هزینه بالای تمام شده برد خواهد بود ولی ظاهرا این مین برد قراره شروعی برای یک سیستم جدیدتر و بروزتر باشه!
به امید موفقیت روز افزون همگی
آخرین ویرایش توسط OMIGA در تاریخ 14-05-11 انجام شده است
कभी हार
اگه دقت کرده باشید من سوالم را در خط پایینش جواب دادم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط OMIGA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان من قبل از اینکه فایل ها را ارسال کنم براتون تحقیق کردم در این زمینه هم از خود گیگابایت سوال کردم و هم از افرادی که این مادربرد را داشتند در خارج از کشور پرس و جو کردم ...
من خودم از جایی شک کردم به این موضوع که اگه قرار باشه کمکی به انتقال حرارت بکنه نباید با سیم روشن بشه ولی دیدیم که روشن میشه .
البته دو نوع LED روی این برد به کار رفته : روی هیت سینک و روی مادربرد که روی هیت سینک ها از طریق سیم و روی مادربرد ها از طریق خود اتصالات مادربرد تغذیه میشند .
حتی این موضوع را هم به یکی از افرادی که داشت گفتم تست کنه تا از نظر عملی هم مطمئن بشیم و وقتی سیمی وصل نبود نه LED روشن شد و نه تاثیری در انتقال حرارت داشت .
گیگابایت صرفاً حقه مارکتینگ زده و در اون خط منظور از Coolness جذابیت و اون قسمت LED Thermal Design هم صرفاً گمراه کننده هست و به همین دلیل هست که هم شرکت کنندگان ما فریب خوردند و هم وب سایت هایی که برد را ازش Preview نوشتند .
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Curtis (16-05-11), mehrdad_ab (16-05-11), OMIGA (16-05-11), PUMAOC (16-05-11), Rezasam1 (10-08-11)
کاربر شهرسختافزار
شهریار جان ممنون بابت اطلاع رسانیتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم آخرین پاراگراف گفتم که احتمال حرف و حدیث بودن این قضیه زیاده! چون این تکنولوژی وجود داره دلیل بر استفاده ازش روی مین برد نیست! این هم علتش اینه که برد تو دست ما نیست که از این قضایا مطمئن شویم! مثلا من خودم به دلیل تغییرات بسیار زیادی که پاورپردازنده از لحاظ چینش با طراحی اینتل داره حدس میزنم که یک Power Integrity Analysis روی برد انجام شده باشه اما نمیشه مطمئن بود!
البته اینم اضافه کنم که لزوما تابش نباید در برد نورهای مرعی باشه و می تونه در رنجهای دیگه باشه! البته به اون لحلظ تمام فلزات تابش دارند ولی به جهت اینکه امواج فرو سرخ همان جا سریعا جذب محیط می شوند خیلی تاثیر ندارند ولی اگر تابش به محدوده گاما و x و غیره بره می تونه گرما را از داخل کیس هم به بیرون بفرسته! زیاد جالب نیست ولی ممکنه! البته از آنجایی که کیس معمولا در یک محفظه بسته است این تابش باعث گرم شدن یک محدوده می شود نه مثل الان نقطه ای باشد و از روی مین برد فراتر نرود!
آخرین ویرایش توسط OMIGA در تاریخ 16-05-11 انجام شده است
कभी हार
جوایز دوستانی که آدرسشون را برای ما ارسال کردند ( امید قدمی و محمد علی دلاوران ) ارسال شده و به محض اطلاع مظاهر عزیز ، مادربرد ایشون نیز ارسال خواهد شد .
اما این پست به خاطر خبر ارسال جوایز نبود ! بلکه برای دعوت از شما دوستان عزیز به مشاهده دست رنج نویسندگان عزیزی که در این مسابقه وقتشون را به ما اختصاصی دادند و شرکت کردن هست :
پیش نمایش و بررسی قویترین مادربرد اورکلاکینگ دنیا GIGABYTE X58A-OC
در چند سال اخیر و به دنبال پیشرفت تجهیزات سخت افزاری اورکلاک، رقابت در طراحی و تولید قطعات مختلف نیز روز به روز سخت تر می شود تا جایی که همکاری اورکلاکرهای خبره در ساخت این تجهیزات، دور از انتظار نیست.در این میان، مادربرد را می توان یکی از کلیدی ترین قطعات موجود در فرآیند اورکلاک به شمار آورد که از اجزای ریز و درشت زیادی تشکیل شده است و از این جهت،انعطاف بالایی را در طراحی اهداف خاصی همچون گیم،سرور و اورکلاک از خود نشان می دهد.در این راستا، شرکت گیگابایت، تولید کننده بزرگ مادربرد،گرافیک و دیگر تجهیزات پیشرفته سخت افزار، از اولین و قدرتمندترین مادربرد اختصاصی اورکلاکینگ دنیا با نام X58A-OC رونمایی کرد .
شاید در بین شمار مادربرد های پیشرفته اورکلاک، خیلی سخت بتوان رتبه نخست را به یک مادربرد اعطا کرد. اما اگر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید احتمالاً با ما به اتفاق نظر خواهید رسید و فهرستی از ویژگی های پیشرفته برای افزایش فرکانس ها و طراحی عایق پذیر برد، نمایی از آنچه یک اورکلاکر حرفه ای طلب می کند را نمایان خواهد ساخت که پیش از این در هیچ مادربرد دیگری به این شکل ارائه نشده بود.
http://www.shahrsakhtafzar.com/mothe...C-Preview.html
خوشحال میشیم نظر دوستان را در رابطه با بخش توضیحات فلسفی این مادربرد و قسمت "ایده آل گری به سبک شهر سخت افزار " که قسمت های جدیدی هستند بدونیم .
قطعاً این مسابقه نیز همانند هر مسابقه دیگه ای نقص هایی داره که خوشحال میشیم این انتقادات را برای ما ارسال کنید .
باتشکر از یکایک عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند و همچنین شرکت محترم آواژنگ بابت پشتیبانی مناسب خودشون از این مسابقه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (11-08-11), arven_andomil (10-08-11), D J V A H I D (11-08-11), M A H R A D (11-08-11), mehrdad_ab (10-08-11), OMIGA (11-08-11), P A R H A M (10-08-11), PUMAOC (10-08-11), Rezasam1 (10-08-11), ViViD (11-08-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks