aMiR HosSeiN (27-01-08), Mehdi_Full (27-01-08)
کاربر شهرسختافزار
من یه سری نکات دیدم دیگه ترجیحا نقل قول نمیکنم ...
1- از اون حرف دوستی که مثلا در طرفداری از se گفتن تخصص se سیستم عامل نیست و این تخصص نوکیاست واقعا تعجب کردم!!
سوال:اگه کارهای سیستم عامل تخصص نوکیاست چرا نوکیا گوشی سیستم عامل دار تاچ نداره؟
خوب معلومه uiq دست سونی اریکسونه..واسه اینکه نوکیا رو ضعیف تر کنه نصف uiq رو به موتو داد تا اینجوری به شکل غیر مستقیم با قدرتمند کردن موتو...از سلطه ی نوکیا کم کنه..چون حریف اصلیش رو نوکیا میدونه نه موتو
پس دیگه اینجوری فکر نکن
واسه سونی اریکسون زدن یه گوشی تاچ سیمبین دار مثل اب خوردنه...اما نوکیا توش مونده تازه قول این امکان رو واسه سال اینده داده!!!حالا کدوم قویتر هستن؟
-------
پس چرا اکثر گوشی هاش جاواست؟
خوب اینم معلومه به خاطر عمر کمه این کمپانی هست..تازه بچمون 6 سالشه!!!
و مدیراش یه صبر خیلی عجیبی دارن که بعضی وقتها عجیب اعصاب خورد کن میشه...خیلی اهسته حرکت میکنن اما پیوسته..اینم رمز موفقیتشون تا الان بوده
اگه توجه کنید تازه داره رو سیستم عامل مانور میده..از 1 سال پیش گوشی های سیستم عامل دارش داره مدام بیشتر میشه..اونم باز نه با سرعت خیلی زیاد...خیلی با تامل حرکت میکنه
========
درمورد جواب کلی تاپیک
در موقع خرید تعصبی نیستم اما در شرایط مساوی حتما سونی اریکسون میگیرم...به خاطر خیلی مسائل که مهمترینش رابطه کاربری خیلی خوبه گوشی های se هست
و مسائل ریز دیگه
مثلا میگن 6300 خیلی عالیه..منم حرفی ندارم اما اصلا از کار با دکمه هاش هرگز لذت نمیبرم!!!
اما ادم کیف میکنه با دکمه های مثلا دبلیو 810 کار کنه...
aMiR HosSeiN (27-01-08), Mehdi_Full (27-01-08)
یه مدل تاچ سیستم عامل دار نولیا زد یادم نیست فکر کنم 7300 بود.
واقعا افتضاح بود.هنگ به تمام معنا.
من حرفه شما رو قبول دارم ولی من برای چی میگم سیمبین نوکیا بهتره ؟؟؟ چون تا به اینجا از لحاظ برنامه خوب پشتیبانی شده ( کاری ندارم برنامه هاش خوبن یا نه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم اگه بخام گوشیه سیمبین دار بگیرم نوکیا میگیرم ( که نمیخامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) درسته uiq قوی تره ولی چه فایده وقتی برنامه براش خیلی کم پیدا میشه !؟
من که پ990 داشتم از uiq بودنش فقط سرعته پایینش نصیبم شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه se پشتیبانیشو از لحاظ برنامه برای سیستم عاملاش بیشتر کنه میتونه خیلی بالاتر از نوکیا تو این زمینه باشه. کما اینکه تو همه ی زمینه های دیگه برتره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط jaSt 4 mi در تاریخ 27-01-08 انجام شده است
the first & the best isSony
Ericsson
mostafa_khan (29-01-08)
حق آب و گل داره
7710برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mostafa_khan (29-01-08)
|
|
من که جبهه نگرفتم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بدون آزمایش که چیزی نمیگم !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ن95(جدید یا قدیمی بودنه این گوشی رو نمیدونم) و با گوشیه خودم یعنی و850 از لحاظ صدا با هم مقایسه کردم ولی از نظره من گوشیه خودم بهتر بود !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
کاربر شهرسختافزار
ببخشید فکر نمیکرد ایراد ملا لغتی بگیرید دیگه جزئی نگفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم سری ان بود
اره تو سیبمبین سری 60 اش میتونه..اصلا قولی هم که داده اینه که روی سری 60 این کار رو میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما واسه سری ان هنوز ناتوانه..ناتوان هم خواهد ماند
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
UIQ قوي تره به نظر شما ؟؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعا جالبه ! شما ميشه دلايلتون را نسبت بگيد كه نسبت به سيمبيان 9.2 مثلا برتره چيه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
خوب واضحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولیش رو که بحث شد و خیلی مهمه قابلیت تاچ بودن این گوشی ها
سرعت بیشتر این سیستم عامل
انعطاف پذیری بیشترش
کمه اینها؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jaSt 4 mi (30-01-08)
حق آب و گل داره
7710 رو در جواب امیرحسین گفتم. منظوری هم نداشتم. خواشتم دوستانی که نمیدونن برن ببین کدوم گوشیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks