یه مدل تاچ سیستم عامل دار نولیا زد یادم نیست فکر کنم 7300 بود.
واقعا افتضاح بود.هنگ به تمام معنا.
یه مدل تاچ سیستم عامل دار نولیا زد یادم نیست فکر کنم 7300 بود.
واقعا افتضاح بود.هنگ به تمام معنا.
حق آب و گل داره
7710برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mostafa_khan (29-01-08)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید فکر نمیکرد ایراد ملا لغتی بگیرید دیگه جزئی نگفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم سری ان بود
اره تو سیبمبین سری 60 اش میتونه..اصلا قولی هم که داده اینه که روی سری 60 این کار رو میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما واسه سری ان هنوز ناتوانه..ناتوان هم خواهد ماند
حق آب و گل داره
7710 رو در جواب امیرحسین گفتم. منظوری هم نداشتم. خواشتم دوستانی که نمیدونن برن ببین کدوم گوشیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نام خدا
با سلام و احترام
بنده تا همین چند وقت پیش سونی اریکسون را ترجیح می دادم. اما بعد از خرید ساتیو به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کنم.
جی پی اس آن کند بود و با وجود سیستم سیمبین اما بسیاری از نرم افزارها مثل منشی و ضبط صدا روی آن نصب نمی شد. مهم ترین نقطه قوتش دوربین بود. بنده در هر حال به این نتیجه رسیدم که دوربین موبایل هرچه هم قدرتمند باشد، اما به دلیل کوچک بودن لنز، با دوربین های دیجیتالی با رزولوشن پایین تر هم نمی تواند رقابت کند و بنده هیچ گاه از عکس های موبایل راضی نشدم.
ساتیو را که 440 هزار تومان خریده بودم به قیمت 250 هزار تومان فروختم و با 180 هزار تومان نوکیا 5230 خریدم. الان خیلی راضی ام. جی پی اس عالی با سرعت خوب و قدرت مسیر یابی دارد و انواع نرم افزارها به راحتی ساین شده و روی آن نصب می شود.
با توجه به قیمتش و زیبایی اش (رنگ سفیدش را توصیه می کنم) و همچنین با توجه به کارایی اش، هر که می بیند تصمیم به خرید می گیرد.
موفق باشید.
آزادی خود را در بندگی خدا جست و جو می کنم.
گول شیاطینی را نمی خورم که با شعار آزادی، پستی و رذالت و ستیز با اسلام و نظام را ترویج می کنند!
Arian.Z (17-10-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks