دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233 نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با !2megapixel
کاربر شهرسختافزار
دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233 نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با !2megapixel
|
|
این رو درست گفتید، چون من با گوشی 6233 خودم تا حالا روی چند تا گوشی رو تو کیفیت صدا و شفافیتش کم کردم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meisam-tci برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نوکیا خیلی گوشیهای خوبی میزنه
مثلا همون 6120 با 230 تومن صاحب همه چیز میشی
یا خدایی ان 95 _2 یکی از بهترین گوشیهای دنیا
حق آب و گل داره
هركس بايد بسته به نيازش انتخاب كنه البته ولي .كلا من كم م دارم از سوني اريكسون ناميد ميشم و بايد قبول كنيم نوكيا داره بهتر كار ميكنه در مجموع. قيمتهاش كه واقعا خوب شده به طوري كه گوشي مثل 6120 با اونهمه امكانات عالي قيمت حدود 230 داره كه به ياد ندارم سوني چنين گوشي با اين امكانات با اين قيمت داده باشه و در رنج گرون تر هم كه سوني اصلا چيزي نزده امسال كه رقابت كنه. فقط توي رنج زير 200 تومان يسري گوشي خوب داره. سامسونگ هم كه داره غولي ميشه برا خودش و اينده روشني براش ميبنيم. قيمتها بسير عالي شده. تنوع سيستم عامل رو رعايت كرده. دوربين فوق العاده بهتر شده. طراحي هم ازون شبك تكراري دي600 فاصله گرفته و عالي شده . ولي دركل هردوشون برن جمع كنن. ويندوز موبايل يچيز ديگس :دي . كساني كخ ويندوز موبايل كار كردند ميدونند چه دنياييه و يك مدت كار كنيد كاملا بيخيال دوربين و صدا ميشيد و واقعا عين اسباب بازي ميمونه گوشيهاي عادي.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز یا بقول خودت عذیذبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meisam-tci برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم چه خصوصیتیه که شما و خیلی دوستان دیگه ی شخص من ملاک خوبی گوشی رو به صدای اسپیکر اون میدونند که یکی از بی اهمیت ترین قطعات گوشیه و فرق عالیهاش با آشغالهای 5 هزار تومن نیست. من کلا با مقایسه های اینچنینی رو که کیفیت تصویر سونی رو با نوکیا مقایسه کنید رو درست نمیدونم و بیشتر یه کل کل. شما میتونی یه مدل توی این کلاس بیاری و دو گوشی رو از تمامی جهات مورد بررسی قرار بدی. فقط در مورد earphone یه چیزی بگم که من تا الان هیچ گوشی از نوکیا ندیدم که ایرفون in ear اونم با کیفیت سری w سونی همراش داشته باشه و ایرفونهای نوکیا اونهایی که من دیدم همه آشغال بودن. حتی گوشی مث n73me که اسمش music edition هست.
تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (16-01-08), jaSt 4 mi (16-01-08)
من که از روز از سونی اریکسون داشتم. از T630 تا M600
گوشی های نوکیا رو تجربه نکردم.
فعلا میگم سونی اریکسون.
تا یه نوکیا بخریم ببینیم اون چیه.
|
|
حق آب و گل داره
حرف هاي محمد جان و شهريار خيلي قشنگ و منطقي بود. ممنون.
عضو VIP شهر سختافزار
بنده هم عرض کردم که تنها اسمارت فونهای سونی اریکسون هستند که هنگ توشون دیده میشه
که البته تو بیشتر مدلها با آپدیت درست میشه
حالا باید ببینیم سری واکمن-دبلیو سونی اریکسون یعنی W960 چطور عمل کرده
باید بیاد و نتیجه دیده بشه بالاخره جدیدترین گوشی سری اسمارت فون همین W960 هست
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
متاسفانه سوني تو يكسال اخير تو زمينه هاي ديگه هم كم اورد تقريبا..سونی اریکسون اکثر گوشیهاش جاواس و تخصص اصلی سونی اریکسون سیستم عامل نیست بلکه چیزای دیگه ای ه !!
ولی نوکیا تخصصش بیشتر تو سیستم عامله !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks